Happy New Year!

GODT NYTTÅR VERDENS BESTE BLOGGLESERE!

Har på meg kjole fra Lipsy og er på vei ut for å spise med folk jeg overhode ikke kjenner! Haha, kan bli en interessant nyttårsfeiring. Skal prøve å ta bedre bilder av kjolen etterhvert. Daniel er ikke akkurat den fødte fotograf!

Stor nyttårsklem fra Stavanger! ♥♥

Siste selvdiggeri for året!

Enn at det er nyttårsaften i dag! Crazyness for sure. Året 2011 har gått så sykt fort at jeg føler jeg nesten ikke rakk å gjøre noe før året var over. Eller det blir kanskje litt feil for jeg har vel egentlig rukket å gjøre ganske mye i løpet av dette året. New York, Milano, Las Vegas, Spania, Los Angeles, San Francisco, Orlando, Minnesota, San Diego og Stavanger. Det er kanskje ikke så aller verst det.

Anyways, kan lage et lite oppsummeringsinnlegg om året senere. Nå tenkte jeg å poste årets siste selvdiggeri. Det er ikke til å stikke under en stol at bloggere kan bli litt selvdiggere og gudene vet hvor mange bilder jeg har postet av meg selv dette året. Siden jeg har postet så mange bilder passer det seg kanskje å avslutte selvdiggeriet med en film. Filmen er fra da jeg var på photoshoot med tilphoto i oktober. Behind the scenes. Ikke det at jeg helt vet hva jeg driver med, men gøy var det i alle fall!

Hva syns dere?

Come away with me


 
Utenfor hos farmor og poser med den nye veska mi! Daniel er litt motvillig til å ta bilder av meg, men jeg klarer til slutt og overtale han. Det er rart med det hvordan jeg kan stille meg opp og smile hvor enn jeg er, og ikke bry meg om andre ser på, og bare ta masse bilder. Det er nesten så man blir imun mot public humiliation når man er blogger. Haha, men jeg liker det. 

I sted prøvde jeg og overtale Daniel til å se Titanic med meg, men han ville ikke. Hørt noe så uhørt? Så nå sitter han og ser Sherlock Holmes, mens jeg blogger. Må vel joine han i soffaen snart, trenger sårt litt kos nå!

Hva skal dere ikveld?

Ankommet storbyen!

Eller Stavanger er vel mindre enn Trondheim, men helt klart mye koseligere! Hadde det utrolig koselig hjemme hos mammaen til Daniel i går hvor jeg hilste på besteforeldrene. Var ikke så enkelt å imponere, men da bestefaren kalte meg nydelig tror jeg i alle fall at jeg hadde gjort noe riktig! Mammaen til Daniel hadde til og med kjøpt julegave til meg! En miniglattetang og hårprodukt! Nesten som hun hadde lest tankene mine, for det var akkurat det jeg skulle ønske meg til bursdagen min! Ble i alle fall utrolig glad og hadde veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde kjøpt noe tilbake. Men hun har bursdag i februar (noen dager etter meg bare) så da må jeg klare å finne på noe lurt!

Nå må jeg skynde meg å dusje før Daniel kommer og henter meg hos farmor. Har tilbringt formiddagen her og bare kost meg. Farmor måtte til og med re opp en liten seng på sofaen til meg, fordi Daniel holdt meg våken i hele natt med å fortelle eventyret om de tre bukkene bruse! Han hadde en moderne twist på den, og jeg har ikke ledd så mye på lenge. Etter på “sang” han barnesanger til jeg sovnet. Haha, følte meg som om jeg var 5 år igjen!


// Stavanger i sen-sommer. Nesten like fint her nå!

Er overbevist om at jeg kommer til å stortrives i Stavanger denne uken! Nå skinner solen og alt er bra! Skal tvinge Daniel til å ta bilder av meg etterpå. Det blir gøy!

Håper dere får en like fin dag som meg!

At the airport!

Jeg kjenner at jeg begynner å få litt reisefeber nå. Flyet mitt går om 40 minutter og det er mørkt og isete ute. Gleder meg uansett til å ankomme Stavanger. Skal bli godt å komme bort fra Trøndelag for en stund. I dag har jeg brukt hele dagen på å lete etter gode sko. Så nå har jeg byttet ut de høye hælene med joggesko fra Ecco. Haha, forskjell sa du. Dette er faktisk den første gangen jeg er ute og reiser og det ikke er et par high heels i kofferten min. Føler meg nesten litt naken! Men det er vel bare bra for meg!

Forresten, når jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen i sted så begynte det å pipe. Så kommer det en mann mot meg og spør om jeg har extension. Ja, svarer jeg. Og så begynner han å spørre om det var keratinfester eller clip ons. Haha, jeg må si han hadde peiling. Ikke det at jeg tror jeg kan skade noen med håret mitt. Det verste jeg kan gjøre er vel å kile noen! Men det er jo bare godt.


Ønsk meg god tur da!

Film fra La Manga!

Åh, jeg virkelig digger den nye Macen min. Har nettopp testet ut den nye iMovien nå, og det har aldri vært så morsomt å redigere film før. Hentet filmkameraet mitt på byåsen i sted og der lå det utrolig mange filmklipp fra La Manga i sommer. Hadde visst filmet som en gal, men så glemt helt å gjøre noe med det. Nå skal det i alle fall bli en forandring på det, nå som jeg har lekt meg med iMovie i hele ettermiddag. Blir nesten litt sørgmodig når jeg ser tilbake på klippene. Den årlige ferieturen til La Manga var så gøy og jeg kjenner virkelig kroppen skrike etter litt sol og ubetydelig flørting! Her er i alle fall en liten teaser på moroa!

Hvor er deres yndlingsferie sted?

This make me happy!

…For en liten stund i alle fall! Er vel på tide å vise dere de tre fineste gavene jeg fikk til jul. Materialistisk-lykke som forhåpentligvis varer året ut og litt til. Julen skal ikke handle om dyre gaver kjøpepress, men samhold og familien. Faktisk så var ikke gaveutdelingen julaftens høydepunkt, men alle de små tingene som skjedde i løpet av dagen. Som foreksempel å vinne mandelen i grøten, høre på bestemor fortelle historier fra gamle dager eller se tre nøtter til askepott med Oda. Men, det er ikke til å stikke under en stol at jeg ble utrolig glad for disse tre gavene…

Fikk MacBook Pro av Oda, mamma og pappa! Har allerede blitt utrolig glad i den nye Macen min. Vi to skal i alle fall bli bestevenner i løpet av året. Gleder meg til å utforske alle programmene og endelig ha god plass til å lagre alle de tusen bildene jeg tar!


// Den er så fiin!

Gave nummer to er fra min kjære storebror! Han (eller meg selv) kjøpte de kuleste skoene jeg noen gang har sett. Skoene er fra Kurt Geiger og jeg kan nesten ikke vente med å ta av meg gipsen (skrev innlegget før gipsen ble tatt av) og at snøen skal forsvinne så jeg kan begynne å bruke disse nydelighetene!


// Skolykke ♥

Den neste gaven er den jeg ble aller mest fornøyd med! Min kjære farmor er så snill at det neste ikke skulle vært lov! Si hallo til min nye Mulberry Bayswater. Den skal bli godt brukt i løpet av året! 

Hvilken gave likte dere best?

GIPSFRII!

Nå har jeg nettopp vært på skaden på St. Olav og der fikk jeg den største gladmeldingen en jente med rosa gips kan få!

“Du ska få lov å ta av gipsen i dag!

Dere aner ikke, det var som om en byrde ble lettet fra skuldrene mine og jeg ble automatisk 10 kilo lettere, bokstavelig talt!


// Se så fine foten er nå! Aldri mer rosa gips og klær som er for trange til å gå over foten!

Jeg har utrolig vondt i hælen da. Så det å gå på foten er enda litt smertefult. Derfor må jeg gå med sko med stive såler i 2 uker og krykkene følger kanskje med de første dagene. Selv om legen sa at jeg burde legge dem fra meg. Er viktig å begynne å belaste foten slik at man får i gang blodsirkulasjonen! Uansett er jeg så glad som det går an å få det! Nå kan jeg reise til Stavanger i morgen ettermiddag uten noe problem! Gleder meg som en liten unge!

Er på jobben hos pappa nå, og skal begynne å lese litt embryologi. Tenkte å skrive en liten oppsommering om tida med gips. Har opplevd så utrolig mye rart som jeg føler jeg må dele med dere!

Stort smil fra en stykk lykkelig Hanna!

Bildedryss og gaver!

Tenkte å legge ut noen bilder fra julaften og dele noen av gavene jeg fikk til jul. Yndlingsgavene kommer senere når jeg har fått tatt bilde av den ene tingen!


// Bestemor og meg! Hun tar seg godt ut til å være snart 94 år!


Jeg fikk mandelen i grøten og vant en kinobillett og en pose med sjokolade!


// Juletreet vårt lukter så godt! Hoho.


// Julenissen kom på besøk og hadde med seg en stor sekk med gaver!


Denne gaven fikk jeg av nissefar først…


…Til slutt ble haugen med gaver så stor at jeg nesten forsvant! Haha.


// Den nye kjolen min fra Hot Miami Styles. Digger den!


// Denne hvite vinterkåpen fikk jeg av bestevenn til jul! Passer perfekt til å ha utenpå kjoler nå i jula!


// Av bestemor fikk jeg gossip girl, House, sko og løsnegler!


// Belte og leggvarmere fra tante, onkel og Kirsti


// Sett fra Bodyshop fra Borghild. Passet midt i blinken at lukten var kokos!

 
// Telysholdere fra søskenbarnet mitt og kjæresten.


// Klokke fra Daniel! Ble kjempeglad når jeg åpnet denne gaven! hihi.

Slengkyss til alle de snille jeg fikk julegave av!

Fikk dere alt dere ønsket dere til jul?

Grattis til moroklumpen!

Verdens beste Andreas har bursdag i dag og blir, hm la meg tenke, jo 22 år. Selv om han er født i 89 så er han bare omtrent 1 måned gamlere enn meg, noe som irriterer lille Andreas grenseløst. Eller, kanskje det bare er meg som innbiller meg det? Anyways, Stavanger hadde absolutt ikke vært det samme uten Andreas og jeg er utrolig glad for at jeg ble kjent med deg i bursdagen til farmor. Med en gang jeg og Annette så deg i resepsjonen hvor bursdagen ble holdt, kranglet vi over hvem som skulle ha retten til å danse meg deg. Noen timer senere sto vi tett i tett i et hjørne og danset og vi har vært venner siden! Glad jeg vant den “konkurransen”.

Er jeg i dårlig humør vet jeg at du kan snu det opp ned og få meg til å le på sekunder. Spesielt hvis du nevner “Jeg har aldri…” Eller om du spør om jeg tror på utviklingshemmet aper. Sier du sistnevnte en gang til skal du få besøksforbud i hele 10 minutter, og må gå 5 meter bak meg! Selv om jeg vet at du bryter det etter 10 sekunder og så står vi der og ler så vi får vondt i kinnene. Ah, memories.

Gleder meg til jeg kommer ned til Stavanger nå i julen. Da må vi feire det at du i en måned er 1 år eldre enn meg, og kan være den voksne i vennskapet vårt! Da blir det ingen Disneyfilm og mobbing fordi jeg bruker 7 ulike produkter når jeg dusjer. Det er viktig å ta vare på håret Andreas!

Uansett, håper du får en kjempefin bursdag og at du fester med måte i kveld! 

Stor bursdagsklem fra Trondheim!