One week left!

Enn at jeg bare har 1 uke igjen i den gamle leiligheten min, før jeg flytter ut neste onsdag. Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg. Plutselig skal jeg ikke sitte foran skyvedørsgarderoben i gangen og sminke meg om morgenen, eller stille meg opp foran den ene “gode” veggen og ta bilder til bloggen. Hehe, kan være godt med litt skifte av omgivelser på den fronten da. Merker det blir litt trist siden jeg har bodd her i 3 år, men gleder meg også sykt mye til jeg skal flytte inn i noe større og finere. Fra 32 til 74 kvadratmeter, det blir godt. Gotta love the extra space. Akkurat mens jeg skrev på innlegget, så kom det en fyr fra Australia og tok med seg både sofaen og sjeselongen min. Så nå er jeg nesten helt uten møbler. Jeez, hvordan skal jeg overleve det. Har heldigvis sett meg ut en del nytt som jeg får i løpet av november. Men blir nok noen uker med middagsspising på gulvet før møblene kommer. Haha, for et styr! 


// The view from my bedroom ♥


// Sofaen jeg har kjøpt meg, eller nesten i alle fall. Jeg har kjøpt den i en mer beige farge og litt annerledes oppbygning.


// Jeg er helt klart forelsket i disse stolene. Heldigvis er både den, bordet og spisesofaen snart miin!


// Har også kjøpt meg samme skapinnredning som fotballfrue. Hehe, skapet hennes er jo så fiint.

// I mens har jeg i alle fall sengen min som jeg kan sitte i. Haha, ikke bra.

Hva syns dere om møblene?

Devil tonight!

Torunn har Halloweenparty ikveld, så da er det på sin plass at jeg kler meg ut som djevelen for en kveld. Promise to be nice tho. Tror ikke jeg er en skikkelig bad ass djevel egentlig. Ville aldri funnet meg inn og vært bad mot noen. Hehe, er egentlig skikkelig forkjøla og vil bare legge meg under dyna og sove, men skal nok klare å finne fram litt energi. Nå skal jeg en tur til bestevenn for litt preparty kos og vin for å finne fram til min inner devil. Hehe, ha en fin lørdagskveld ♥

The beauty of life

I dag har jeg vært med på føden for første gang. Jeg hadde på en måte gruet meg litt til denne dagen. En hel dag med venting, smerte, skrik og hyl. Men også glede, tårer og lykke når barnet endelig kommer ut. På en måte visste jeg hva jeg gikk til, på en annen måte hadde jeg ingen anelse. En ting er i alle fall sikkert og det er at jeg har fått skrekken for å føde selv. Det sies sånn at omtrent halvparten av jentene i klassen får lyst på barn selv etter de har tilbringt en dag på føden, mens resten blir skremt og utsetter det hele med noen ekstra år. Jeg er helt klart i siste kategori. Jeg er av en eller annen grunn utrolig redd for smerter og det å ikke ha kontroll. Og bare det å høre skrikene til mor når barnet presser på.. Ååh, det iser nedover ryggen altså! Det er derimot ingen problem å være med å se på en fødsel. Jeg føler meg ikke uvel når det renner ut store blodklumper, eller når man ser hodet komme ut. Det er faktiks ingen problem. Bare jeg selv slipper å gå gjennom noe lignende. Heldigvis er det lenge til det er aktuelt så jeg trenger vel egentlig ikke å bekymre meg. Uansett, det har altså vært en kjempespennende og lærerik dag på føden. Litt mye venting, men sånn er det vel. Er i alle fall klar for runde 2 på torsdag.

Hva tenker dere om fødsel? Skremmende eller ikke?

Stavanger weekend

Hver gang jeg er ute på en liten reise, selv om det bare er til Stavanger og tilbake, så får jeg en så god følelse i meg. Tror jeg er født til å reise rundt om i verden. Blir gal av å bare være her i Trondheim og hver gang jeg kommer hjem etter en flytur, så begynner jeg å planlegge når er neste gang. Uansett, denne helgen ble tilbringt i Stavanger. Har hatt det skikkelig koselig, kjøpt meg ny vinterjakke, fått vært med Daniel, besøkt farmor og blitt fin på vin. Bedre kan det ikke bli. Er så trist at tiden går så fort. Plutselig er man hjemme igjen. Og denne gangen hadde det begynt å snø. Bah, don’t like that icy crap..

Hva har dere gjort i helgen?

My week through my phone!


Håper dere også har hatt en fin uke! ♥

Shoelicious

Ååh, jeg har virkelig en forkjærlighet for sko. Spesielt de med høy hæl og attitude. Så når Members har opptil 80% av på Nelly shoes kan jeg ikke la være å hamstre. Og nå som jeg flytter inn i ny leilighet snart, skal det i alle fall ikke stå om plassen. Har planer om å lage meg et åpent klesskap som dekker hele soveromsveggen, så da er det vel egentlig bare å fylle på med sko. Hehe, ikke bra. Jeg har holdt på å rydde i den gamle leiligheten i helgen og jeg finner jo sko over alt. Har pakket ned to pappesker og tatt med ned i kjelleren. Vil ikke at de som kommer på visning på tirsdag skal bli skremt over hvor skodilla jeg er. Uansett, skoene som snart skal bli mine er disse. 

Shoelicious

Skoene er fra Nelly og heter bomb, Yin og Prison. Gotta love it!

Hvilken likte dere best?

Jeg har kjøpt meg leilighet!

Oh lordie! Jeg har kjøpt meg leilighet! En leilighet! Nesten så jeg ikke tror på det. Er så giira. Wohoo. En stor og fiin leilighet som er bare min. (og bittelitt mamma sin vel og merke). Derfor jeg har vært så fraværende i det siste for tiden har gått med til kjøp av leilighet, forberedning på salg av leilighet og tusenvis av timer med interiør-nettshopping. Sistnevnte gir meg bare hodepine da. Er så mye å velge mellom og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å innrede 74 kvadratmeter på egen hånd. Jeg har jo egentlig ikke peiling på interiør. Hehe, så dette skal bli spennende. Er mye med salg av den gamle leiligheten også. Nå må jeg vaske på plasser jeg aldri har vasket før, rydde vekk alle skoene mine og organisere ulike møter i hytt og pine. Samtidig holder jeg på å velge hovedoppgave, leser gynekologi og prøver å slappe av midt oppe i det hele. Uansett, spennende er det i alle fall. Leiligheten jeg har kjøpt ligger fortsatt på byåsen. Er ikke klar for å flytte fra bydelen helt enda. Den er som sagt på 74 kvadratmeter og er nyoppusset fra 2011. Gleder meg sånn til å flytte inn. Endelig skal det bli plass til både meg og alle tingene mine. Det blir bra. Kom gjerne med tips til gode interiørsider da. Trenger all hjelp jeg kan få. Men nok snikk snakk. Her er bilder av min nye baby!

Er det ikke fiint? Håper virkelig jeg klarer å gjøre en nesten like god jobb.

For dere som er interessert, her er linken til leiligheten som jeg selger.