shopping med Oda og eksamenstress

Ahh, det er så deilig med helg! Denne helgen har jeg ingen spesielle planer, og for første gang på lenge kan jeg slappe av og gjøre som jeg vil. Begynte helgen med å dra på shopping med Oda for å roe ned eksamensnervene hennes. Odasøt har privatisteksamen i samfunnsfag i dag – akkurat nå! Alle gode tanker til henne. Tvi, tvi! Snart skal jeg kjøre og hente henne. Deretter blir det kosekveld på Orkanger for å feire at eksamen er over. 

– xoxo

Nellyshoe

Da har jeg endelig fått Nelly skoene mine. Det har vel gått en månede siden jeg og Annette var på Nelly High Heels Party, men skoene var absolutt verdt ventetiden. Det var shoe orgasm ved første øyekast. Nå gleder jeg meg bare til jeg har tid til å dra ut på livet og vise frem nydelighetene mine.

– xoxo

herlig!

I dag er den første morgenen jeg har gått ut av døra og blitt møtt av varme i stedet for kulde og vind. Ble like overrasket for hver gang jeg gikk at det faktisk var varmt i lufta. Tror det var omtrent 17-18 grader eller noe, og det er herlig!

Uansett. Var siste dag med allmennpraksis for dette semesteret i dag. Det er utrolig hvor fort tiden går. Husker det som det var i går at jeg hadde min første pasient, og var fryktelig nervøs fordi hele konsultasjonen skulle filmes. Merker at jeg er mye mer komfortabel i konsultasjonssituasjonen nå, og det er positivt.

Nå må jeg tilbake til skolebøkenes verden, for å lese videre om cellemembranen.
– xoxo

moroklumpen

Da er enda ei helg over, og ei ny uke er bare minutter unna. Jeg kjenner jeg er sliten etter å ha sovet 2 dager på en madrass på gulvet, vært på jobb de siste 24 timene og lest til eksamen. Det skal bli herlig å sove i min egen seng.

Legger ut en film av Herbjørn,  lille moroklumpen! 
Godnatt søtinger ♥

prinsessedyne og krølla hår

Rosa neglelakk, krølla hår og masse godis, det står på planen for ikveld. Jeg skal ligge over til Jenny, og vi bestemte oss for å ha en skikkelig jentekveld. Jeg har fått rosa prinsessedyne så jeg skal nok sove godt i natt. Nå har jeg nettopp krølla håret til Jenny og Oda, så skal vi vel se en koslig film snart. 

 – xoxo

grattis bestemor

Gratulere til bestemor som er 92 år i dag! 92 år, og fortsatt like klar i toppen, det er ikke galt det.

Det er så nydelig her. Kan godt være ute timesvis og bare nyte naturen og sjøluften. Var så herlig når jeg stod opp i morrest, og pustet inn den klare sjøluften. Its so lovely!
 

 – xoxo

road trip

Jeg tar tidlig helg for å besøke bestemor og den søteste tremeningen min på Roan. Jeg har  en tre timers kjøretur foran meg, så det er bare å oppdatere iPodspillelisten og kjøpe meg noe spiselig, så er jeg klar. Blir koslig med en rolig helg hos bestemor.

– xoxo

Fra elev til medisinstudent

Når har jeg opplevd nøyaktig 254 dager som medisinstudent, og jeg må si jeg er fornøyd. Men, det er også en stor forandring i fra det jeg holdt på med i fjor. Livet som elev på en videregående skole er ganske annerledes enn livet som medisinstudent. Her tenker jeg først og fremst på prøvene/testene/eksamene. Vi har absolutt ingen innleveringer, prøver eller lignende, bare en avsluttende eksamen. Det som stresser meg med dette er at det er en dag, EN dag som skal avgjøre alt. Eller det er vel praktisk talt to. En skriftligeksamen og en muntlig. Heldigvis har jeg motivasjon til å lese mange timer om dagen, så dette skal jeg klare!

Andre forskjeller med videregående og studentlivet er vel at på videregående har man klasseturer på fjellet for å plukke blomster og insekter

På videregående har man vinterferie, slik at man kan dra til Stavanger med kjæresten for å besøke farmor

Man har utallige prosjekter hvor man kan kle seg ut å lage morsomme filmer med bestevenn

Man har RUSSETIDEN hvor man må finne balansen mellom å drikke seg full og å lese på eksamen

Medisinstudiet har og mange morsomheter, opplevelser og minner å by på.
Når man entrer livet som medisinstudent har man to fantastiske fadderuker i vente. Der kan man regne med masse fyll og fanteri som ender med en dåp man sent vil glemme.

 

Man har låvefest, som er en unnskyldning for å kle seg ut som trøndere

Man har KURSUKE hvor man kan dra til Stavanger med lillesøster

Man har halloweenfest, altså enda en unnskyldning for å kle seg ut

Man lærer å stikke hverandre i fingrene

Man har juleblot. En unnskyldning for å spise grøt

.. og for å kle seg ut som nisser

Man har julebord, for å være enda mer sosial

Man lærer seg basal HLR

Man drar til Åre, for å slappe av å kose seg

Etter hvert kommer påsken og da er det bare en ting igjen å gjøre. LESE til man har lest så mye at man består eksamen.
Nå skal jeg tilbake i biokjemiensverden, for å lese ferdig om proteiner.
Hva syns dere om livet som student?
– xoxo

What’s hot, and what’s not

Vil du ha svaret så må du ta en titt på lista mi. Tenkte å lage en subjektiv liste om hva jeg syns er hot (or not) i april. Siden vi er positive, begynner vi med hot-lista først!

På førsteplass har vi da La Manga. Kan aldri få nok av dette stedet. It's like my second home. Kan nesten ikke vente til jeg, Annette og Borghild skal nedover dit i august. Det skal bli så gøy.
På andreplass har vi anatomiboka mi. Den har hjulpet meg å lære nesten alle musklene i kroppen, noe som jeg syns er gøy. Spesielt i fylla, da jeg skal fortelle alle sammen om mine latinkunnskaper.
På tredjeplass har vi de brune støvlettene mine fra Bianco. Jeg simpelthen digger dem. De kan brukes i alle slags situasjoner, og ser bestandig smashing ut.

Fjerdeplassen går til bikiniskille! Hallo, det er jo bare så kult å kunne sammenligne den bleke stumpen med den brune kroppen. Det gir deg i allefall følelesen av å være litt brun!
Femteplassen vil jeg gi til bussen. Det å ta buss til og fra skolen (eller jobben) er noe jeg syns er bra. Det er både avslappende og utrolig bra for miljøet! 
Da går vi over til den mindre "hotte" listen. Dette er hva jeg syns er ukult i april.
Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Røyking på sykehuset er helt klart ukult. I går når jeg venta på bussen, var det ei dame som sto og røyka rett i fjeset på babyen sin. Røyking har jeg verken respekt eller toleranse for!
Andreplassen går til snøen. Det er da april, snart mai, og det passer seg ikke med snø i store mengder da. Syns sola kan komme å smelte den bort!
Tredjeplassen syns jeg måsene fortjener. På veien hjem fra skolen i dag, ble jeg angrepet av en måseflokk. Gud, for noen skumle fugler. For min del kan de bare forsvinne alle sammen.
video:large

Fjerdeplassen går til regninger. Jeg skjønner at de må betales, men det er surt for kontoen min allikevel. I dag fikk jeg strømregning på 3000 kroner. Det er dyrt å varme opp leiligheten gjennom hele vinteren.
Sisteplassen går til mennesker som er frekke uten grunn. Skjønner ikke helt greia med å plutselig si noe stygt til en person, uten at den personen har gjort noe som helst. Det er bare slemt, og totalt unødvendig.
Det var altså min mening om hva som er hot (or not) i april. Do you agree, or disagree?
– xoxo.

coconut girl

aah, kokosnøtt lukt må være den beste lukten som fins her i verden. Lukten er perfekt, verken før søt, sur eller bitter men rett og slett herlig! Hadde det vært opp til meg, hadde vi alle sammen luktet kokos.

I dag har jeg sittet i hele dag og lest om celler, celler og atter celler. Derfor kjøpte jeg meg en kokosparfyme som en liten motivasjonsboost. Det er Ralph Lauren, og den lukter himmelskt.

Siden det nå snart er sommer, er det på tide å ta fram coconut body butter fra body shop. En sikker vinner visst du vil lukte herlig på stranda i sommer. Jeg skal i alle fall ose coconut hele sommeren.
Nå skal jeg gå meg en tur til mega sun å slappe av i sola. Fant 200 kroner under bordet på gossip på lørdag, så da trenger jeg ikke å få dårlig samvittighet for at jeg bruker pengene mine på sol.
– xoxo