Tegneskills!

Har brukt den siste halvtimen på å tegne livmoren og urinblæra samtidig som jeg hører på Disney sanger på spotify. Da jeg satt og fargela ligamentene kom kiss the girl fra Ariel filmen på og da var det akkurat som når jeg var 7 og satt og fargela i tegneblokka mi. Forskjellen var vel bare at da tegnet jeg havfruer og barbiedukker, mens nå går det i ligamenter, muskler og gørr. Hehe, uansett finnes ikke noe bedre måte å pugge anatomien på enn å tegne det selv og forstå litt hvordan det hele egentlig henger sammen. Nå skal jeg pugge alle begrepene, pluss et hefte med bekkenanatomi og så tror jeg hjernen min for nok puggestoff for en dag. Wish me luck! 

Haha ♥

Nesefetisj?

Oda, min søte, kjære lillesøster har bestandig og da mener jeg bestandig mobbet meg for alle guttene jeg har likt opp igjennom årene på grunn av nesene deres! Kanskje det har vært en lillesøster ting, eller kanskje det har vært noe sannhet i det hun sa. Hun har hele tiden sagt, “æsj hanna, for en nese”, og jeg har svart henne: “Hva er det som er galt med den? Den er da helt normal?” Hun mente jeg var blindet av kjærligheten, mens jeg mener hun bare var pirkete. Men i går da jeg ikke fikk til å sove på grunn av at jeg hadde alt for mange tanker i hodet, endte jeg opp på facebook hvor jeg fikk en liten oppvekker? Jeg havnet inne på profilen til CB som jeg var hodestups betatt av da jeg bodde i USA (sorry Daniel) for jeg syntes han var så kjekk. Og så slo det meg at Oda hadde egentlig rett. Nesen hans (sorry Chris) er stor og klumpete og ganske markant noe som jeg egentlig ikke har lagt merke til før i går. (Haha, kanskje betatthet gjør blind?). Deretter begynte jeg å tenke tilbake på andre gutter jeg syns var kjekk før i tiden og jammen har de ikke en eller annen form for sære neser alle sammen. Kanskje jeg har en eller annen ubevisst fetisj for neser som jeg ikke vet om. Haha, komisk er det uansett. Selv vil jeg helst ha en så anonym nese som mulig, men hos det motsatte kjønn er det tydeligvis annerledes. Eller det hele kan være en tilfeldighet og at gutter med store, markante neser er flinke til å sjarmere meg? Her kan man bare spekulere i det uendelige dere.

Må forresten påpeke en ting. Jeg sier ikke at det er noe negativt eller stygt med en markant nese. Jeg må jo tydeligvis like det siden jeg faller for gutter hvor nesen tar all oppmerksomheten fra resten av ansiktet. Min kjære Daniel derimot, har en helt normal nese (hvis man kan kalle det det), så noe må ha skjedd med den ubevisste nese-betattheten min. Hehe, for et tullete innlegg. Men sånn blir det når hverdagen min ikke er så tullete lenger. Og hva er vel ikke bedre enn å dra opp rare guttetema. Begynner å bli en stund siden sist!

Hva tenker dere om neser? Skal de være spesielle eller anonyme?

Dere er best altså!

Herlighet så mange koselige og forståelsesfulle kommentarter på forrige innlegg. Blir helt i ekstase av å lese alle sammen, ganske beroliget og motivert til å lese enda mer. Samtidig gleder jeg meg som en gal til eksamen er ferdig og man kan fokusere på morsomme ting som å blogge! Jeg er for øyeblikket helt stappet full med eksamenspugging at jeg må bare ta meg en halvtimes fri. Jeg mener det, det er begrenset hvor mange anatomiske begreper hjernen min kan pugge på en gang. Jeg finner meg selv i å si lamina cribrosa helt uten videre sånn at jeg ikke skal glemme ordet til eksamen. Haha, ganske sært. Uansett, forrige uke fikk jeg en stor pakke fra jewellian.no med 5 par øredobber og et nydelig armbånd. Fikk dobbelt opp av den ene typen og tenkte derfor at jeg kunne gi det bort til en av dere herlige lesere. Så hvis noen har lyst på et par svarte fjærøredobber er det bare å skrike ut, eventuelt legge igjen en kommentar på innlegget her. Føler for å gi noe tilbake når dere er så gode mot meg! 

Armbåndet finner man her og øredobbene her. Jewellian har 50% på hele butikken nå. Det kan man like! ♥


Det er disse jeg fikk dobbelt opp av forresten!

Noen som har lyst på?

I know this is kind of dull..

I går fikk jeg en kommentar jeg har gått og ventet litt på i det siste og det er at bloggen min kanskje har blitt litt kjedelig, ensidig, tom, ufullstendig.. Ja, dere skjønner tegninga. Og jeg er fullstendig klar over det selv også. Jeg burde kanskje laget en liten advarsel til dere. NB: de neste tre ukene vil livet mitt være superkjedelig og jeg har ikke tid til å late som om det er superspennende og innholdsrik for jeg må lese til medisineksamen og bevise for alle der ute at jeg faktisk er smart! Og det å lese til en eksamen som består av 10-12 ulike temaer er ikke akkurat enkelt. Jeg må kunne det meste om CNS, embryologi, gener, fødsel, vekst og pubertet, menstruasjon, immunologi, mikrobiologi, nyrefysiologi, farmakologi, patalogi and the list goes on! Jeg blir helt motløs av å tenke på det. Men jeg har en plan og det er å lese fra jeg står opp til jeg legger meg. Jeg pugger, terper, skjerper hjernen, pugger litt til og snakker høyt til meg selv. Kan se for meg det ser veldig komisk ut for familien min som må høre på alle denne pratingen til meg selv.

Med andre ord er livet mitt kanskje så kjedelig for tiden. Jeg får en spennende telefonsamtale fra Amerika, tilbud om reiser hit og dit og sånt annet småtteri, men hver gang jeg deler det med dere får jeg bare kjeft av noen særinger der ute som mener at jeg bare skryter av livet mitt. Kanskje jeg gjør det, kanskje ikke. Alt jeg sier er i alle fall sant, så ingen trenger å være redd for at jeg finner på noe. 

Men så tilbake til denne kjedeligebloggingen jeg har hatt de siste ukene. Jeg lover at jeg skal bli bedre om en uke akkurat fra i dag. Da er eksamen faktisk over. 1 uke det går fort, så håper dere kan bære med meg denne uken og så starter man på nytt tirsdag 5 juni med champagne, videoblogg og sommerferi! Livet mitt blir forhåpentligvis mer spennende da. Flytting til Stavanger, ferietur til Berlin, sene sommerkvelder og soling på stranda, før jeg avslutter det hele med 2 uker i La Manga! Yesda, blir i alle fall mye bedre enn den triste hverdagen jeg har nå!


Håper dere “tiligir” den kjedelige bloggingen da! hehe, ♥

Victorias Secret – bombshell bikini!

Jeg føler ikke denne bloggen handler om noe annet enn Victorias Secret bikinier, undertøy, håndkler og så videre for tiden. Noen har i alle fall gått litt for mye amok innepå siden. Noe som absolutt ikke er bra for kontoen. Har fått så mange dumme tollregninger i det siste at jeg får vondt innvendig. Spesielt når posten tar 120 ekstra for å gjøre jobben. Når jeg hentet denne bikinien har de gjort noe feil med regninga slik at jeg måtte betale mer, og når jeg sitter 20 minutter i telefonen og prøver å ordne det hele får jeg bare beskjed om at hun dama i kundeservice ikke kan hjelpe meg. Nehei, tenker jeg. Hvem kan hjelpe meg da? Ååh, blir så irritert når noen gjør en feil og så lar de bare nestemann ordne opp. Mens nestemann sender deg bare videre i håp om at du tilslutt skal gi opp. Selv har jeg sendt en klagemail til posten og så får vi se hvordan det ender. Her er uansett den nyeste VS-bikinien i samlingen min.

I sted fikk jeg mail av en kompis om jeg ikke kunne sende over størrelsene mine. Han var på reisefot og ville sende meg en liten eksamensgave. Haha, lurer på hva det kan være. Blir i alle fall en liten opptur til min ellers så “tomme” postkasse. Alt ordner seg i alle fall for pliktoppfyllende piker. I det siste har jeg dødd innvendig når jeg leser, ser på bilder og så videre om alle som er ute og har et sosialt liv, mens jeg selv sitter her og pugger nyrefysiologi og bakterier opp i mente. Da syns jeg det var på tide med en liten oppmuntring så denne eksamensgavemailen kom som bestilt! Hehe, nei nå må jeg grave meg ned i bøkenes verden igjen og fylle opp ekstra på karmaen min! Snakkes senere fininger! ♥

Rød og fin!

Det mest spennende som har skjedd her i dag er at jeg har blitt solbrent på leggene. Det svir som f…, men jeg har bare meg selv å takke. Det som er komisk med andre ord er at jeg sitter og leser om binyrene som står for produksjonen av kortisol. Kortisol demper inflammatoriske prosesser slik at de går fortere over. Selv har jeg en inflammatorisk prosess på leggene slik at nå sitter jeg her og smører meg inn med flutivat som inneholder kortisol som skal gjøre solbrentheten min mye bedre! Eller, den får i alle fall inflammasjonstegnene til å forsvinne. Blir i alle fall litt gøyere å lese når jeg faktisk kan sette det hele sammen i en relevant situasjon. Har akkurt pakket hjernen full med nok informasjon nå, så nå skal jeg teste det hele med flervalgsoppgaver for å finne ut om jeg i det hele tatt har lært noe. Hehe, wish me luck. Skulle mye heller slappet av med en film eller noe…

Flere enn meg som har klartt å bli solbrent?

VS Beach Towel!

Skal bare informere om at jeg legger meg ut i sola og pugger fakta om nyre, og der regner jeg med at jeg blir liggende hvis jeg ikke blåser bort. Har utrolig mye jeg skal igjennom før dagen er omme. I går satt jeg opp til klokka 1 og leste, og regner med jeg ender opp likens i kveld. Skal prøve å få til et blogginnlegg senere i kveld, men noe søndagstema blir det ikke før etter eksamen. Ikke det at der er så lenge til, eksamen er jo bare en uka unna snart! (iih, for helt angst bare av tanken!) Legger med bildet av den nye Victorias Secret håndduken min. Den kommer til å bli flittig brukt på stranda i sommer.

Har dere et spesiell badehåndkle dere bruker om sommeren?

Lesesal byttet ut med solseng

Jeg skal ikke akkurat klage. Min form for å feire pinse er å unne meg det å ligge ute i sola å lese, i stedet for på en litt dyster lesesal. Er superherlig å ligge ute å lese immunologi, samtidig som jeg steker kroppen og jobber mot sommerens brunfarge. Sistnevnte er virkelig noe jeg burde jobbe med. Jeg har ikke det spor til farge på kroppen (bilde nedenfor er ikke representativ. Må være lov å jukse litt med fargene). Hehe, men det kommer vel etter hvert. Nå skal jeg drikke smoothien mamma laget, og fortsette med lesingen. Legger forresten med en liten sniktitt på den nye bikinien. Legger ut bedre bilder litt senere i dag.

God pinse alle sammen! 

embryologikos!

Klokken er 2 minutter på tolv og jeg sitter her og pugger embryologien for harde livet. Iiih, jeg vil bare sove. Da Macen sluknet i sted så jeg den fine frisyren min og hvordan den har utviklet seg utover kvelden, så da måtte jeg bare ta et bilde til dere. Haha, superlekker!

Ønsk meg lykke til i disse sene nattetimer! ♥

Smile, it’s Friday!

Ah, det er så herlig at det er fredag og snart helg. Ikke det at jeg skal ha noe “helg” i den forstand siden jeg skal bruke hvert minutt på å lese, men det blir godt alikevel. Helgefølelsen er jo så god. I dag har vi siste undervisningsopplegg for året og det er litt sørgmodig å tenke på at nå er det mange måneder til jeg ser kullingene mine hver dag. Hehe, heldigvis skal man avslutte med en skikkelig eksamensfest om to uker. Det blir sweet. Noe annet som er sweet er dette været. Jeg skal i alle fall gå ut å nyte hver solstråle!


// Prøvde meg på en litt annerledes flette i dag, det ble egentlig ganske så kult. bodyen er fra asos hvis noen lurer.

HA EN FIN FREDAG! ♥