Da starter jeg

.. med pakkingen. Det ser ut som det kan ta et par dager å sortere alt sammen, finne ut hva som jeg absolutt må ha med og hva som kan ligge igjen hjemme. Problemet er at dette er bare klærne, kan ikke skjønne hvordan jeg skal få plass til alt dette, alle skoene mine og alt annet nødvendig i bare to kofferter.

Jeje, wish me luck! ; )

2 dager og 16 timer

til jeg reiser til San Fran. Gurimalla, nå er jeg snart en American girl! Husker når vi begynte å planlegge denne amerikaturen, da var det noe diffust som skulle skje i fremtiden. Nå er det like virkelig som etterveksten min. Skal til Trondheim for å snakke med frisøren min senere i dag, pluss at jeg og mamma skal spise middag med fetteren og kusinen min. Er litt vemodig å ta farvell med alle sammen.

Forresten, er det noen snille blogglesere der ute som kan komme med tips til hva jeg skal pakke ned i kofferten. Er et virkelig hodebry å finne ut hva man skal ta med seg når man reiser bort for et helt år. Noen som har noen tips?

I like it!

Nå sitter jeg og koser  meg med Bentein og Andrius, bedre gutter skal du lete lenge etter altså! Kommer til å savne begge to når jeg flytter til San Fran. Skal i allefall nyte denne kvelden med begge to! Andrius og jeg skal forresten gifte oss en gang i fremtiden, og vaske det rosa undertøyet vårt sammen!

engelsktime

Da sitter jeg her i sofakroken og utvider det engelske vokabularet mitt. Må ha et lite kjapt kurs nå før jeg reiser slik at jeg er innstilt på å snakke engelsk, tenke engelsk, ja til og med drømme engelsk når jeg ankommer San Fran. Heldig som jeg er har jeg en storebror som er en vandrende ordbok, og han er mer enn villig til å dele kunnskapen sin med meg.

Fant nettopp ut at San Fran er hovedstaden for sko, ahh livet er virkelig herlig! 😀
Forresten, vil dere at jeg skal skrive engelsk eller norsk på bloggen? Eller kanskje en blanding av begge deler?

Da er billettene i boks

Da er det 6 dager, 13 timer og noen få minutter til jeg forlater mitt kjære fedreland for et helt år. Det er ikke mange dagene det. Har nettopp bestilt billettene nå, så da er det i alle fall ingen vei tilbake. Kan ikke si at jeg gleder meg så mye til flyturen, da er det 16 timer med fly, venting og slit. Vi drar klokken 6 torsdagsmorgen, og etter 16 timer på reisefot er vi fremme i San Fran klokken halv to torsdagsformiddag. Liker det at jeg får en ekstra torsdag.

Tidsforskjellen Norge – San Francisco er 9 timer, så blogginnleggene vil bli publisert når dere ligger trygt innpakket i dyna og sover. Men det skal vel gå bra!

San Fran, I want you!

Nå er det ikke lenge til jeg flytter til Amerika. Gurimalla som jeg gleder meg! Omtrent om en uke er jeg og nyter sommeren i California. Oda sier de hadde over 30 varmegrader i går, det skal jeg nok fint klare å leve med. Oda har forresten første skoledag i dag, så lykke til lille venn! 🙂

La Manga The Movie!

Da har jeg endelig fått somlet meg til å snekre sammen en liten godbit fra La Manga-turen til Annette og meg. Vet ikke helt hva jeg skal si om den. Hopper kanskje litt mye fra scene til scene, men det er fordi det var så mye jeg ville ha med og det er begrenset for hvor mye du kan få med i løpet av 10 minutter. Vil også påpeke at alt sammen er skuespill.

Annette og jeg hadde en super ferie som jeg sent vil glemme. Gleder meg til neste sommer, da skal vi erobre La Manga en gang til ; )
Uansett, here it goes:
Hva syns du?

Gossip girl – complete third season

Det skal ikke mye til for å gjøre meg lykkelig! Det at gossip girl sesong tre er i salg i butikkene er en av tingene. Gleder meg til å sitte timesvis foran TV-skjermen å sikle etter Ed Westwick. Nå som han "nylig" har blitt singel og så vet jeg hva jeg skal fordrive tiden min med i statene.

Kjøpte meg også en ny pircing siden jeg mistet min under nattbadingen i La Manga! Gjett om jeg var lei meg da. Fikk helt panikk, og skulle begynne å lete etter den mitt i mørkeste natta. Kan ikke si jeg hadde hellet med meg og måtte nok kjøpe meg en ny en. Kjøpte og en ny høst genser. Er så mye fint i butikkene nå, det er ikke bra for kontoen min.
Hva er din yndlingsserie?