Jeg søker leieboer

Det er vel ingen hemmelighet at jeg flytter til USA til høsten, og i den anledning må jeg leie ut leiligheta mi. Det føles litt rart i grunn. Vite at noen andre skal sove i senga mi, og for alt jeg vet drive med dynewrestling! (Håper for all del, krysser både fingre og tær, at det siste IKKE skjer)

Rosa?? Neeida ; )
Må bare påpeke at senga mi er vanvittig god å sove i. Kjenner jeg får lyst til å bare tulle meg inn i den rosa dyna med en gang. Jeg har også et gigantisk skyvedørsskap i gangen med et stort speil og to sotete glassdører. Det er med andre ord god plass til klær og sko.
Uansett, hvis du er på utkikk etter en leilighet i høst eller kjenner noen andre som er det. Ta en titt her da vel! Leiligheten er ledig fra august.

workout girl

Det er ingenting som å starte lørdagsmorgenen med en liten treningsøkt. Det gir meg massevis av energi og overskudd før jeg må ta fatt på dagens eksamenslesning. For tiden går det i å løse gamle eksamensoppgaver, og visst vår eksamen blir i samme stil som de gamle oppgavene, tror jeg dette skal gå veien.

Noen som har en kick ass treningssang å dele med meg?
– xoxo

one week left

Tiden bare flyr av sted, Nå er det bare ei uke igjen til jeg har eksamen i medisin. Om akkurat ei uke sitter jeg supernervøs (forhåpentligvis har jeg klart å begynne å slappe av) og løser MCQ-oppgaver eller skriver en essayoppgave. Kjenner magen vrir seg opp ned bare jeg tenker på det!

Neste år vil alt bli annerledes. Da er det første året på veeldig lenge at jeg ikke har en eksamen i mai/juni. Kjenner jeg gleder meg allerede. Det å dra til USA tror jeg er det beste jeg kan gjøre akkurat nå! Skaffe meg litt erfaring og masse fine opplevelser. Lurer på hva jeg gjør om akkurat ett år i San Francisco California?!  

Her er jeg i California sommeren 2007.

Gleder meg til å komme tilbake!

eyecandy

I dag trengte jeg litt avveksling fra alt eksamensstyret, så jeg, mamma og Oda dro inn til Trondheim for å shoppe. Etter at jeg fant ut at det ikke er plass til alle klærne mine i klesskapet, skjønner jeg at klær er ikke det første jeg burde kjøpe.  

Derfor ble det sminke jeg svidde av noen hundrelapper på i dag. Dro på make up store å kjøpte meg øyenskygger i herlige farger. Da vi kom hjem tvang jeg Oda til å være sminkedukka mi! 
 
 

– xoxo

Rise and shine, sunshine

Det er farlig å ha fri for å lese til eksamen, det blir bestandig så jeg sover litt lengre enn jeg skulle likt. Er heldigvis våken nå, og sitter godt inntulla i dyna og leser på MCQ-oppgaver om fysiologi. En god start på dagen, ikke sant?

Nå skal jeg svare på hvilket organ i kroppen som står for hovedproduksjon av erytropoietin, EPO, og så skal jeg lage meg en god frokost!
Ha en fin morgen alle sammen : )

Fornarinaa

Visst jeg tenker tilbake for 4-5 år siden, så hadde jeg skapet fylt opp med fornarina, tiger of sweden og miss sixty bukser. Visst buksa ikke var ei merkebukse, ville jeg ikke ha den. Nå derimot, bryr jeg meg ikke så mye om buksa koster 1500 eller 300. Nå er det heller utseende som teller.

Siden jeg har så mange fornarinabukser som ligger gjemt bort i skapet tenkte jeg å la noen av dem komme til nytte. Har klippet, limt, sydd og pusset med sandpapir, og tror jeg begynner å bli fornøyd med resultatet.

Buksa før jeg begynte å klippe, lime, sy
Etter timesvis med sandpapir pussing ; )
Hva syns du?

Oda søker “Per”

Kontaktannonse:

Are you 23, going on 24, single and a guy of course?

Do you have a daughter named after a flower, and you are incredible hot?
Do you like car's, boxing and party all night long?
THEN contact my little sister Oda for more details.
Ps: you have to be good in bed. She is kind of wild ; )

Good luck!

Endelig header

Tusen takk til Odapoda som laget header til meg. Den er supersøt, just the way I like it 😉

La Manga, here we come

Nå har jeg akkurat bestilt tur til Annette og meg i sommer, destination La Manga! Gud som jeg gleder meg. Hører allerede bølgene slå mot strandkanten og kjenner sola som varmer.

Legg merke til at jeg har bestilt meg 2 kolli. Dette blir ikke noe travel light!
Sommeren 2010 kommer til å bli så utrolig bra.
Blond og blondere på tur, kommer til å bli priceless!

reading in the sun

Det er så godt å lese når man kan ligge ut i sola og bli tan samtidig. Det kaller jeg å slå to fluer i en smekk. Lesingen blir også mer interessant når man kjenner solstrålene varme opp kroppen sin. 
 
Nå skal jeg ordne meg grillmat og ut å lese videre!