fly, fly away

Da sitter vi på flyplassen og venter på flyet. 4 og en halvtime i fly er null stress. Borja kommer og henter oss og kjører oss til leiligheta, han er den snilleste. Blir helt sikkert en tur ut ikveld, for å vise Annette utelivet i LM.
Ha en fin lørdag alle sammen!

Travel light?

Ehh, neida. Tror ikke jeg vet hva det ordet betyr en gang. Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke, og klar til å reise til La Manga. I koffertene ligger det 14 kjoler, 13 topper, 11 par sko og masse annet rart som jeg trenger. Har til og med en egen toalettmappe med legeting. Jeg har med to forskjellige antibiotika, plaster i alle fasonger, saltvann, smertestillende, febermål, nesespray, betennelsesdempende krem, stetoskop og masse annet snadder. Er i alle fall godt forbredt visst noe skulle skje, og jeg må ta fram legeskillsen min ; )

Er du flink til å pakke?

shopping med gavekort og tilgodelapper

Siden det ikke er lenge til jeg reiser til USA har jeg hatt ei grundig opprydding på rommet mitt. Inne imellom alt rotet fant jeg faktisk noe nyttig, altså en haug med nedstøvete gavekort og tilgodelapper. Da kunne jeg endelig shoppe litt uten og egentlig bruke opp pengene mine som jeg skal ha når jeg reiser. I like it.

Uansett, her er det jeg bruke tilgodelappene på:
Var en del tilgodelapper og gavekort skjønner dere. Den gamleste tilgodelappen, som var fra G-sport, hadde egentlig gått ut på dato for et halv år siden. Men siden jeg er så søt så fikk jeg lov til å bruke den! Hadde egentlig ingen anelse hva jeg skulle kjøpe, så endte opp med en peakgenser og ei rosa yogamatte ; )
Hva syns du?
Btw, nå er det ikke lenge igjen til jeg drar til La Manga, mindre enn 12 timer faktisk! 😀

Gjesteinnlegg: Ha det bra!

Heisann 🙂

Jeg og Hanna har kranglet ei god stund nå, og Gud vet hvordan det er mellom oss nå, så det er derfor navnet mitt ikke har poppet opp på bloggen her i tide og utide. Men nå har det seg slik at Hanna drar til LM på lørdag, og da får hun ikke sett meg før i September. Og det er lenge det! Så derfor skriver jeg dette innlegget på bloggen hennes, uten at hun vet det. Så får hun bare hate meg senere!
Hanna, du skal vite at selv om jeg ikke takkler deg til tider, og bokser istykker bilder av deg, så er jeg glad i deg. Men jeg har det litt bedre når vi er fra hverandre, for da slipper jeg stresset med å måtte konkurrer med deg, og jeg håper du forstår det. Selvfølgelig savner jeg deg når vi er langt borte fra hverandre, men jeg er ikke den type menneske som klarer å si slike ting. Akkurat som jeg ikke klarer å si e-ordet. Jeg har blitt lært opp av Sjur til at disse ordene er spesielle og skal brukes skjeldent, slik at når jeg først bruker de er det spesielt. 
Jeg vet du synes det er kjipt når jeg kaller deg kleggen og kjefter på deg, men vi er så forskjellige at det blir automatisk slik. Vi er som natt og dag, hvor jeg er natten og du er dagen. Du er glad, har drømmer  og alle guttene du kan tenke deg etter deg. Jeg er mørk (Haha, jeg tenkte jeg hadde mørkt hår når jeg skrev dette) (Mørk som i dyster altså!), realistisk og sær. Men jeg liker det, og du liker det. Det er vel den største likheten vår. Men snart kommer du hjem, så jeg må vel egentlig stoppe å skrive!
Så ha det bra Hanna, og så møtes vi i september når du kommer til USA. Og om jeg sier at jeg angrer på at jeg skrev dette, gjør jeg sikkert det også. Men innerst inne vet vi begge to at det er sant!
Glad i deg Joramo<3
Lots of love,
Oda Karoline <3

Da er det natta

Hele dagen i dag har gått i et kjør. Stod opp tidlig for å dra til frisøren, så ble det litt shopping med gavekort og tilgodelapper (viser dere fangsten i morgen) og tilslutt måtte jeg forte meg hjem for å rekke arbeid som jeg har vært på helt til nå. Skal bli godt å tulle seg inn i dyna mi.  Gleder meg til lørdag, da er det LM.

Nattinatt bloggen! 🙂

Her skal jeg bygge og her skal jeg bo, under den hvite bro

Da jeg var lita elsket jeg den sangen. Husker jeg og Kristin bestandig gjemte oss i barnehagen, sang den sangen og spiste eplebiter. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var liten igjen.

Uansett, meningen med dette innlegget var at jeg skulle vise dere noen bilder fra leiligheten vår i USA. Gleder meg sånn til å flytte!
Gata vår!
Pappa har ikke innredet så mye enda, så dette er det eneste vi har i stua fortiden. Men blir vel raskt en forandring på det.
Kjøkkenet. Hva skal jeg si, jeg skal i alle fall ikke bruke fritiden min her inne. Overlater hjemmeværende husmorrollen til mamma ; )
Ah, badet. Her inne derimot, skal jeg bruke mye av tiden min.
Hva syns du?

litt frustrasjon og godnatt

Pappa prøver å sende meg bilder av leiligheta vår i USA, men de vil liksom aldri poppe opp i innboksen min, og det frustrerer meg. Tar tydligvis litt tid å sende bildene til andre sida av jorda.

Jaja, det får bli i morgen. Nå skal jeg legge meg og sove lenge!
Nattinatt bloggen.

I want it all

Jeg har så lyst til å bruke litt penger, men jeg må prøve å være flink til å spare. Vil jo tross alt ha en del penger å bruke i USA og. Heldigvis for meg så har jeg en del gavekort liggende rundt som jeg må bruke opp før jeg reiser, så kanksje det blir litt shopping før Amerika alikevell. Her er en liten oversikt over hva jeg vil ha.

Bruker du mye penger på klær og sko?

home again

Da er jeg hjemme igjen like fresh som i sted, bare bittelitt trøttere, kanskje litt sløvere og en frøloff rikere. Det skal bli så godt å tulle seg inn i dyna mi og sove lenge. Beste som finns når man kommer hjem fra byen!