Ups and downs.

Det skal ikke være enkelt dere. I dag skulle jeg egentlig sitte 7 og en halv time i bil for å komme meg til herlige Los Angeles. Alt var planlagt, og jeg skulle på min første ordentlige road trip. Santa Monica på dagen, og Hollywood på kvelden. Kunne det bli bedre?

Akkurat i det jeg skulle legge ned kjole nummer 4 i kofferten får jeg en mail hvor det står at road tripen er avlyst på grunn av at han ene fyren måtte jobbe! AVLYST, hva er det for noe? Bah, blir så irritert når jeg tenker på det for hadde gledet meg skikkelig til dette. Hadde gledet meg til å blogge mange morsomme historier og ta mange fine bilder. Men man kan vel ikke få alt det man ønsker her i livet.

Mest sannsynlig så blir L.A-turen utsatt til slutten av april. Jeg skal komme meg til Englenes by en gang til før jeg drar hjem til fedrelandet. Fikk forresten tidenes oppmuntring av min kjære Daniel. Da deppingen stod på som verst, finner jeg verdens søteste bilde av Dany i innboksen. Det hjalp i alle fall en god del på humøret mitt.

Er han ikke søt/fin/kjekk? ^^

Svar på spørsmålsrunden – Medisinstudiet

Da har jeg endelig summet meg til å redigere en ny svarrunde-film. Grunnen til at det tar så lang tid i mellom hver gang, er at jeg bruker pappa sin PC når jeg redigerer. Og den er sjeldent ledig. Pappa gjør skolearbeid 24/7 skjønner dere.

Uansett, denne gangen besvarer jeg alle spørsmålene dere hadde angående medisinstudiet. Må le litt av meg selv når jeg svarer på et spørsmål angående motivasjon på skolen. Jeg blir så ivrig når jeg forteller av og til, at setninger som “og-han-bare, og-jeg-bare, og-vi-bare, fniiis” blir en del av språket mitt. Bra at jeg har såppas med selvironi at jeg kan le av meg selv. Eller, har jeg nå egentlig det?

Hva syns dere om svarene?
Hva er deres drømmeyrke? 

For å se hva jeg svarte på personligspørsmål, trykk her. Svarene angående USA-turen finner dere her.

Mini me


   Hanna 2 år                                                        Hanna 20 år

Ikke store forandringen på 18 år? Eller hva?

Today I’m wearing this

Sola skinner, og jeg er lykkelig! Eller, egentlig er jeg litt stressa for fikk en utrivelig beskjed på facebook i sted. Men det er mitt problem, og ikke deres. Uansett, hele antrekket er fra American Apparel, bortsett fra skoene som er fra Steve Madden. Har blitt så glad i å bruke body og skjørt i det siste. Litt irriterende at skjørtet er gjennomsiktig, men pytt, pytt!

Hva syns dere om antrekket?


Britney Spears, so amazing

Det er bare ett ord å si om konserten i dag, og det er fantastisk! Fyy, denne jenta kan virkelig å lage show!

Dagen begynte med å stå 3 timer i kø til Britney Spears konserten. Hun skal opptre på Good Morning America på tirsdag, og bestemte seg for å gjøre innspillingen til showet i San Francisco. Noe som jeg, og 5000 andre, satte veldig stor pris på.

Køen gikk omtrent her i fra og til månen, og vi var helt klart mindretall av jenter. Jeg og Oda var omringet av gutter. Bare synd de var av den typen som ikke er en smule interesert en gang. Her snakker vi glitterøyenskygge og palett t-skjorter! Ble i alle fall ikke lei av å stirre på alle de kreative antrekkene.

Da vi endelig ble sluppet inn til der konserten skulle være, var det en skikkelig fight om plassene. Vi klarte heldigvis å skaffe oss ganske gode ståplasser, og sto bare 40-50 meter unna frøken Spears! Tenk på det da dere. Kunne praktisk talt føle pusten hennes!

Drag queens from San Francisco!

Da hun endelig kom på scenen ble alt helt crazy! Jeg ble puffet fram og tilbake, folk rev meg i håret, og jeg ble klemt inne i en fyr med skinnjakke. Jeg klarte til og med å miste det ene kameraet mitt og skoen min! Hahah. Takk Gud for at folk er redelig her, og jeg fant igjen mine kjære eiendeler til slutt.

Uansett, konserten var rett og slett fantastisk! Britney Spears er fantastisk. Digger musikken hennes, personligheten hennes, rett og slett hele dama!

Laget til og med en liten film til dere. Må advare dere at lyden blir av og til litt… Ja, skurrete! Var så mye bass at det ristet i gulvet og alle sammen hylte av full hals! Til tross for en del skubbing, og en del hender, tror jeg filmen er grei. Man får i alle fall en liten følelse av den fantastiske stemningen som var der!

 og helt til slutt! Denne fyren tok jeg med meg hjem for å kose! hihihi!

Hva syns dere om Britney Spears?

Britney tonight!

Eller teknisk sett er det i morgentidlig, men tonight hørtes så mye bedre ut i mine ører. Etter mye om og men endte det med at jeg betalte en random fyr i Boston 86 dollar får å få billetter til konserten. Jeg regner med det er verdt hvert øre, og jeg gleder meg som en liten unge til å høre Britney live. Konserten begynner klokken 12 søndag formiddag,  og jeg og Oda skal være der klokken 8 får å stille oss i kø. Det vil si at jeg må stå opp klokken 5.30 for å klare å ordne meg ferdig til den tid. Bah, det er hardt å være jente dere!

Og før jeg glemmer det. Tror dere ikke Mr. Date me hadde kjøpt blomster til meg. Wæ, det skal litt til før en gutt kjøper en bukett med blomster til ei jente, og jeg liker det ikke. Alt ble liksom litt mer seriøst nå, men bare på liksom! Uansett, han hadde gitt blomstene blomstermedisin slik at de skulle holde seg lengre. Kan dere tenke dere til hva det var fornoe eller? Jo, han hadde sprayet hele blomsterbuketten ned i Jean Paul parfymen sin. Så nå oser det Jean Paul av hele rommet mitt!

Liker dere å få blomster?

Huff, så flaut dere.

Huff,  nå er jeg i beruset tilstand igjen og jeg burde egentlig gå å legge meg i stedet for å skrive dette blogginnlegget. Klokken er jo halv 5 om natten! Uansett, kom nettopp hjem fra en fantastisk kveld ute på livet i San Francisco. Jeg hadde egentlig planlagt å være rolig, men Rafael overtalte meg til å ha det litt gøy. Når vi først er inne på temaet Rafael, han ba meg ut på date igjen i kveld. Romantisk middag for to på San Franciscos hotteste restaurant. Kan det bli bedre? Denne fyren bare fortsetter å imponere meg. Han hadde til og med med seg en liten gave i dag også!

Forresten, husker dere det innlegget jeg hadde tatt bbilde av slik at han ikke skulle fforstå hva jeg skrev? Tror dere ikke han jobber sammen med ei ssvensk jente som hadde oversattt hele greia for han! Jeg mener, går det an å ha mer uflaks? Jeg burde virkelig begynne å tenke over hva jeg skriver før jeg poster det. Jeg var i alle fall rød som en tomat da han nevnte det, og prøvde bare å skifte saamtaleemne med en gang. Haha, flaut. Det verste med det er at han helt sikkert leser dette innlegget også. En jente får ikke ha sine hemmeligheter i fred lengre!

Uansett, hadde en helt fantastisk kveld ute på byen i kveld. Utelivet i San Francisco er virkelig upåklagelig. Føler meg som “a superstar” der jeg går fra utested til utested og sipper på Apple Martinis. Gruer meg allerede til jeg reiser tilbake til Norge. Men det er heldigvis noen måneder til enda! I mens skal jeg bare nyte utelivet i San Francisco. Og på søndag skal jeg og Oda på Britney Spears konsert. Gleder meg!

Har dere hatt en fin fredagskveld?

Forresten, om 15 kommentarer har jeg nådd 10 000 kommentarer på bloggen min. Thats kind of crazy!

It’s Britney Bitch

Åh, nå er jeg irritert dere! På søndag skulle jeg egentlig på gratiskonsert med Britney Spears. Jeg hadde gledet meg i flere uker til denne eventen. Gratiskonsert med Britney, må jo bare bli fantastisk. Uansett, på grunn av dårlig vær i helgen er konserten flyttet fra utekonsert i Castro til Bill Graham Auditorium. Dette medførte til at de delte ut 5000 gratisbilletter i går, men dette har nesten ingen fått med seg. Slik at de som fikk skaffet seg billetter er folk fra Cananda, Florida, Texas og så videre og som nå selger billettene på Ebay til 1-400 dollar!

Det er så utrolig irriterende at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Dette skulle være en gratis konsert, og nå må man plutselig betale en random fyr i Canada 150 dollar for å få gå på en konsert som egentlig er gratis! Kjenner jeg blir irritert bare jeg tenker på det.

De billigste billette hittil er 130 dollar for 2 billetter. Det vil si omtrent 300 kroner for en billett. Er enda usikker på om jeg skal kjøpe meg en eller ikke. Hva ville dere ha gjort?

Forresten, ser det var mange som syns La Manga virket interessant etter jeg postet forrige innlegg. Om noen er interesserte er det fullt mulig å leie leiligheten vår i påsken, sommer, høst og så videre. Bare send meg mail eller legg igjen en kommentar på bloggen : )

Edit: Kjøpte nettopp 2 billetter for 86 $ på Ebay, så nå blir det Britney på søndag! Yeeey 😀

Me gusta La Manga

Fikk forespørsel fra ei jente om jeg ikke kunne lage et innlegg om La Manga. Siden La Manga er favoritt plassen min i Europa, så kan jeg selvfølgelig gjøre det. For de som ikke vet hvor La Manga er, så er det en liten halvøy som ligger ved sørkysten i Spania. Plassen er kanskje kjent for at fotball Norge bruker å ha treningsleir der i februartider, noe som jeg merket ganske godt for 4 år siden. Tromsø sitt fotballag + Hanna er ikke en god kombinasjon, men det får vi ta en annen gang dere.

Uansett, vi kjøpte oss leilighet i La Manga for 2 år siden og har vært der i alle ferier siden den gang. Noe som passer meg veldig godt. La Manga er en herlig ferieplass. Det er strender over alt, og utrolig mange kjekke spanjoler. Dette fordi nesten alle spanjolene har ferieleilighet her, så kjenner en god del kjekke menn fra Madrid. Man kan velge mellom å bade i Middelhavet eller Mar Menor. Jeg foretrekker å bade i Mar Menor med tanke på at det er over 28 varmegrader i vannet om sommeren. Lovely!

Utsikten fra leiligheten vår!

På denne stranden kan man leie en gigantisk solseng hvor man får servert champagne og drinker. Ganske sweet igrunn.

Båttur i Mar Menor. Skulle ønske jeg var like brun som Borja!

Bortsett fra herlige strender og gode restauranter er det et fantastisk uteliv i La Manga hvor man kan ha det gøy. Det eneste “problemet” er at nattelivet i ukedagene er ganske daft. Om man skal dra ut i La Manga anbefaler jeg å dra ut fra torsdag til lørdag. Hvis ikke kan man dra til Cartagena hvor det foregår litt mer. Det beste uteområdet i La Manga er en plass som kalles Zoco. Her er det liv fra klokken 12 om kvelden til 7 neste morgen! Crazy, but fun!

Har du skandinavisk utseende, kort kjole og stiletthæler kan jeg nesten garantere at du slipper å stå i kø, får gratis drikke og masse oppmerksomhet! Det lønner seg å være norsk i La Manga skjønner dere. Forresten, den beste måten å komme seg til Zoco, hvis du ikke har tilgang på bil, er bussen. Herlighet vet hvor mange gøyale minner jeg har fra alle bussturene fra leiligheta vår til Zoco. I sommer ble til og meg jeg og Annette “angrepet” av to spanske jenter.

By the way. Dere kan få alle gutter dere vil i La Manga. Men denne gutten her er min!

Hvor er deres favoritt feriested?

Ps: Om noen har lyst til å leie leiligheten vår går det faktisk an. Bare kontakt meg via bloggen eller mail.

Hold your horses ladies!

Han tok meg med ut på lunch, og etter på dro vi til “a secret spot”, hvor de har den beste utsikten av Golden Gate Bridge. I følge han vet ikke turistene om denne plassen, var tydeligvis et inside scoop. Var uansett en fantastisk utsikt over San Francisco, og en god unnskyldning til å ta masse bilder. Må innrømme at jeg følte meg ikke hundre prosent komfortabel da jeg tvang han til å ta tusenvis av bilder av meg. But thats life I guess.


Noen som har noen flaue datinghistorier å dele?
Hva er deres mening om kyssing på første date?

ps: tok bilde av det jeg skrev slik at han ikke kan oversette det til engelsk. Derfor dårlig kvalitet på skriften.