the way he talks..

Nå sitter jeg egentlig i telefonen med Daniel. Men siden han gir mer oppmerksomhet til en gammel profil på nettet med gamle bilder av seg selv, tenkte jeg at jeg kunne blogge noen kloke ord. Det er sånn type helt stilt i det andre røret, hører bare litt susing og litt hmf-ing, så da må jeg gi litt typing på macen tilbake. Nå var han visst ferdig med å se på alle disse bildene, og prøver å føre en samtale igjen. Typisk at jeg er opptatt med å skrive da. Haha, tror dette kunne blitt the “telefonsamtale” of the year. Ikke det at vi har så mye givende å snakke om. Det mest spennende som skjedde med meg i dag var at ei dame på 3T kjefta på meg. Hun stod bak meg og tøyde ut med rumpa i været og klagde på at jeg sendte ei melding på telefonen min. heheh, weeeird! 

Skulle egentlig poste innlegget for en og en halv time siden, men telefonsamtalen tok av og jeg glemte å trykke post! Hehe, nå er det blitt leggetid for meg. (og jeg som må dusje før jeg legger meg. Baah) Rekker det ikke i morgen siden jeg skal være på morgenmøte klokken 8 sharp! Skal på gastromedisin i morgen og det kan jeg ikke gå glipp av!

Nattinatt, godinger ♥

Oppgitt!

Jeg må innrømme jeg blir litt irritert (og oppgitt) når jeg en får en kommentar fra en fyr som er skuffet over at han ikke får sett meg i frekt halloween-kostyme, da jeg kunne fortelle at jeg ikke feiret Halloween ute på byen i går. I helga har det gått i store kosegensre, sminkeløs og en hårtopp på hodet. Ikke mye sex-appeal her i gården. Det som gjør meg irritert er at gutter tror det er greit (eller tror de er kule), når de skriver sånt til deg på facebook. Jeg med andre ord, syns bare det er patetisk. Jeg har kjæreste og er fornøyd med det! 

Helgen har altså blitt brukt til lesing. Jeg har testet astmamedisiner som ventoline og forstøver. Ikke det at jeg fikk så mye effekt ut av dem. Ventolinen hadde gått ut på dato i 2007 og i forstøveren inhalerte jeg saltvann. Hvorfor jeg har testet dette er et godt spørsmål. Men spennende å vite om effekten til medisinene jeg kanskje en gang skal forskrive. Det har med andre ord ikke skjedd så mye spennende hos meg i helgen. Men godt å ha en ordentlig lesehelg, så kan jeg heller finne på noe spennende neste. Da er det revy, og så får jeg kanskje besøk. Woho for det!

Skal dere feire Halloween på onsdag?

Miss New York


// Times Square  –  oktober 2010


// Central Park –  Mai 2011


// 1Oak  –  mai 2011


// Having a little photoshoot while waiting for the bus – juni 2011


Shopping in Soho – juni 2011

Gud som jeg vil tilbake til New York. Helt klart yndlingsbyen min. Når jeg har gjennomført eksamen for tredjeåret på medisin skal jeg gi meg selv en New York tur i eksamensgave. Det fortjener jeg!

Savner dere noe spesielt?

Norwegian girlfriends!

Dagene flyr virkelig av sted. Syns nettopp det var søndag og jeg lå fyllesyk i senga til Daniel å bestilte twilight-billetter. Og nå er vi plutselig midt i uka. Timene er over på et blunk og jeg føler ikke jeg rekke å gjøre noe fornuftig før det er på tide å sove igjen. Nå har jeg brukt den siste timen på å ringe rundt til foretninger i SF for å høre om Canada Goose jakken jeg vil ha. Ringte til Charlie på Lombardi Sports som jeg ringte til for noen uker siden. Jeg hadde glemt av å ringe tilbake og han var helt fortvilet fordi han ikke fikk til å sende mail å si at de ikke hadde jakken. Hehe, en fyr hadde visst byttet ut Gen i etternavnet mitt med C. Men nå fikk jeg altså vite det. Han skulle fortsette å lete da, og sende meg mail hvis de plutselig fikk inn igjen. Ikke det at det hjelper meg så mye. Oda er i SF nå, og pappa reiser i morgen. Derfor har jeg brukt den siste timen på å ringe til andre butikker. Foreløbig no luck. Det beste tilbudet jeg har så lang er at jeg skaffer norske kjærester til Chari og kompisene hans (de er fra Tampa, Florida og er på utkikk etter some norwegian girls) i bytte mot at han kjøper en jakke til meg.

Så er noen interesserte? Han var visst på utkikk etter the norwegian accent, blond hair, pretty eyes and light skin tone. Jeg vil bare ha jakken min jeg!

Medhum-revyen 2012!

Noen ganger sett en trailer som forteller mer enn filmen? Vil Lars Monsen og hans deltakere i “ingen grenser” nå fram til Kardemomme by? Hvorfor holder Kongen nyttårstalen sin 2. søndag i advent? Hvem er doktor McDrømmeland og doktor McBadeland? Hørt om det nye markedsføringstrikset til fundamentalister i Midtøsten? Og hva er Norges nyeste forslag for å skape fred i Afganistan?

MedHum-revyen produseres og settes opp i sin helhet av medisinstudenter ved NTNU i Trondheim annenhvert år. Revyen er et stort sosialt og kunstnerisk fellesskap på studiet, og vi er til sammen rundt 130 studenter som er involvert i oppsetningen. Om en drøy uke braker det løs med rød løper, 16-manns orkester som spiller klassikere fra filmenes verden og dyktige medisinstudenter i kulissene og på scenen; det bli en helaften uten sidestykke!

Ikke nok med at man får kvalitetsunderholding av rang, man støtter også en god sak da hele overskuddet fra MedHum-revyen går uavkortet til MedHum og arbeidet med å hindre HIV-smitte fra mor til barn i Mosambik. I fjor kunne vi overrekke 100 000 kr til MedHum, og vi kan ikke være noe dårligere i år!

Premiere: Torsdag 1. november kl 1900 (utsolgt)
Fredag 2. november kl 1800
Fredag 2. november kl 2100
Lørdag 3. november kl 1800
Lørdag 3. november kl 2100

Billettpriser:
Voksen: 210 kr
Student/barn under 16 år: 160 kr 

Billetter kan reserveres via vår hjemmeside, eller kjøper på våre utsalgssteder. For mer informasjon se: www.medhumrevyen.no.

Tenkte å tipse alle dere blogglesere fra Trøndelag om MedHum-revyen. Jeg har på følelsen av revyen kommer til å bli kjempemorsom og det støtter en veldig god sak. Man vil også få et lite innblikk i medisinstudentlivet, og det er jo en god nok grunn til å gå. Jeg gleder meg i alle fall til å se hva medstudentene mine har satt sammen.

Du vet det er kaldt

…når man setter seg på de varme flisene på badet for å lese. Haha. Skrudde ned varmen før jeg dro til Stavanger og nå er det iskaldt i leiligheten. Men badet duger fint til å lese på lungesykdommer det. Varmt og godt er det i alle fall her. Er kjipt å være tilbake i Trondheim etter 10 herlige dager med ferie. Jeg trives så alt for godt i Stavanger. Ble litt bedre da Annette ringte i morges og skulle ha meg med på musikkvideoinnspilling og da jeg klarte å legge inn venflon på skolen på første forsøk! Hehe, en variert dag med andre ord. Trondheim er vel ikke så verst alikevel. Men kjenner jeg gleder meg til telefondate i kveld og soving. Stod opp klokken alt for tidlig for å rekke flyet hjem igjen..

Nei, nå blir det bare babling her. Jeg får heller legge bort macen og stikke nesen ned i lungeboka!

Har dere hatt en interessant dag?

Cilvia

Jeg har så lyst på disse, men er litt usikker på om jeg trenger enda et par med sko. Men de var da så kule!


Hva tror dere?

Da blir det gallapremiere på breaking dawn part 2!

Nå har jeg sittet fyllesyk den siste timen og trykket oppdater, oppdater, oppdater for å prøve å skaffe meg og lillesøster billetter til gallapremieren på breaking dawn part 2 på Colosseum torsdag 15 november! Vi har vært på de tre siste twilight-premierene og det ville vært en skam om vi ikke fikk med oss den siste. Billettene ble først lagt ut for salg for dem som stod i kø i Oslo, og hvis det ble igjen noen skulle de resterende legges ut på nett. Gjett om det var et lite adrenalinrush når jeg innså at wow, nå er billettene ute. Da var det bare å kaste seg på visakortet å prøve å skaffe seg noen billetter før noen andre tok de foran nesa på deg. Tok bare et par minutter, så var de alle sammen borte. Så jeg er glad for at å shoppe på nettet, er en spesialitet. Hehe, så da blir det Oslo i midten av november! Gleder meg allerede!


Wohoo!

Noen av dere som skal dit?

Victorias Secret – bombshell / dream angel!

Ååh, når mine søte lillesøster stikker av til USA uten meg og så kommer pappa etter henne neste uke, da kan jeg ikke annet enn å lage en laang handleliste til de to som et lite plaster på såret. Jeg og vil til California, tilbake til der vi bodde for to år siden, besøke alle vennene mine. Men, jeg får satse på at min tid kommer. Kanskje til sommeren, når jeg har tid til å reise så langt. Den lange handlelisten består av mye rart, men det viktigste er delen som omhandler Victorias Secret. Merker det begynner å bli på tide å oppdatere undertøysskuffen. Spesielt når yndlingsBHen begynner å gå i oppløsning. Hehe, litt for mye brukt kanskje? Anywho, for å gjøre det lettere for Odis og pappa så bestilte jeg like så greit alt jeg skulle ha på nettet og sender det hjem til venninna til Oda. Siden jeg og Karen skal til London i slutten av november, tok jeg ikke helt av. Men litt nytt undertøy, det ble det.


Black shimmer Lace Bombshell bra – – Ivory Cross Dye Dream Angel Multi-way bra

I’m in love with the both. Naughty and nice, here I come!

Hvilken likte dere best?

Feel like I could run around the world!

Eller, nesten i alle fall. Whoho, for at det er fredag og jeg føler meg mye bedre! Er fortsatt litt rar i kroppen siden jeg levde på 3 doc i går, men det går nok over når jeg bare får spist litt skikkelig med mat. Drømte at jeg og Daniel var hjemme på Orkanger i natt og spiste mat til jeg sprakk. Eplekake, brød, frukt, godis, sjokolade med iskald melk, is. Ja, gud vet hva jeg ikke drømte om. Ble nesten litt skuffa når jeg våkna og forstod at jeg ikke hadde spist noe av det jeg drømte om. Haha. Så nå skal jeg ta med meg farmor på butikken og gå amok. Har allerede rukket og dratt fram og tilbake til Forus for å levere golfsko til Daniel. Han skulle spille turnering og hadde glemt skoa. Møtte en fyr som klagde på at han var fyllesyk og så pustet han røyk helt ned i nakken min. Haha, shady! Eldre menn som er fyllesyk er ikke sjarmerende. Ikke det at yngre menn som er fyllesyk er noe bedre. Men litt. 

Nå skal jeg fjolle meg til siden det er fredag og jeg trenger å føle meg fin etter gårsdagen. Det er det beste med å bli i bedre form igjen. Det å gidde å bruke litt ekstra tid for å se presentabel ut. Jeg trenger det i alle fall!

Ha en fabelaktig helg, godinger!