My bestfriend got a baby

Eller nesten i alle fall. Hun har den søteste baby bissewowwen i hele verden. Aldri sett en så søt skapning før. Bitteliten, lys pels, og så hopper den opp og ned på de bittesmå potene sine. Den er nesten til å spise opp. Hun har nettopp fått seg chihuahua. Den er 2 måneder og 1 uke, og har fått navnet Tigi. Lille Tigi kommer nok til å få et godt liv, med masse kjærlighet. Jeg skal bli den beste tanten han noen gang kommer til å få. Kanskje jeg til og med skal bli gudmoren hans, eller hva sier du B?

Tigisøt

xoxo, Hanna

Bare 1 uke igjen til jeg blir 20 :o

Enn det, bare ei uke igjen nå! Tiden går så utrolig fort. Syns virkelig at det var i går jeg feira 10 årsdagen min sammen med Merethe. Vi feiret den på klubben, og vi hadde kledd oss ut som Spice Girsl! Ahh, det var tider det. Husker det var pappa som sminka meg og greier, fancy. Det føles virkelig som det var i går, men det er jo hele 10 år siden! 10 år er ganske lenge. Det har i alle fall skjedd mye på de 10 årene, og det er jo bra. Sitter igjen med mange gode minner.

Det er rart og tenke på at om bare ei uke så går jeg inn i mitt tyvende år. Da er jeg ikke lenger tenåring… men voksen er jeg heller ikke. Jeg vil være for evig ung 😉
Meg og den søteste broren min <3
Haha, her er jeg omtrent 10 år. Elsket den rosa skinnjakka!
I’m still an angel when I sleep.
Hva er ditt beste barndomsminne?
xoxo, Hanna

Dagens middag, risengrynsgrøt

Mmm, det er så yummie.. Risengrynsgrøt med masse smør, sukker og kanel på, kan det bli bedre?

Jeg spiser grøt fra Toro Velbekomme, den er mye bedre enn den fra Fjorland. Den er ikke så dyr heller, 22 ,- eller noe. 
Har besøk av Oda i dag. Hun drar snart ut, for hun skal på kino med en gutt. Så jeg blir sittende alene med fysiologiboka mi. Det er hardt å bli ditcha! But i'll survive. Skal kose meg med nervesystemet i stedet.
Hva spiste du til middag?
xoxo, Hanna

Skolebøker for 1729 ,-

Det er hardt å være student! Mesteparten av stipendpengene man får går med til bolig og BØKER. Det er ikke måte på hvor mye penger jeg har brukt på bøker i år. Heldigvis så har jeg en snill mamma som kommer og fyller opp kjøleskapet mitt, ellers hadde jeg nok sultet ihjel. True story. I går kom hun og pappa fra Stavanger, og da dro de innom leiligheta mi for å gi meg mat. Pluss at hun hadde kjøpt et rosa og hvitt glass til å ha den rosa tannbørsten i, og rosa blomsterting til å henge de rosa håndukene mine på. Rosagal sier du? Neeh, aldri hørt om..

Uansett, kjøpte to anatomibøker og anatomi-kort, slik at jeg kan pugge alle muskler, sener og bein i kroppen på en morsom og lærerik måte. Nå kan jeg jo til og med inviterer på anatomispillkveld. Haha, ser det for meg.
Bruker du stipendet ditt på bøker?
xoxo, Hanna

I got a secret admirer!

Det ringte på dørklokka omtrent 1000 ganger, jeg går motvillig (les: ser ikke ut når jeg er syk. Bustete hår og rød nese) bort for å åpne døra. "Vær så god, disse er til deg," sier han før han løper ned trappa og ut i kulden. Jeg skjønte ikke så mye, annet enn at jeg stod igjen med en liten pakke. Jeg åpner pakken og inne i den ligger det to roser! to nydelige roser vel og merke. Jeg ble utrolig glad for å si det sånn. Dette er det søteste noen har gjort for meg på lenge.

Kan ikke gjøre noe annet enn å si TUSEN TAKK! 🙂

Har dere en secret admirer?

xoxo, Hanna.

Gossip girl tonight!

omg. I kveld, om akkurat 2 timer, så er det premiere på gossip girl sesong 3! Gud, som jeg gleder meg til å se Chuck Bass og Blair Waldorf igjen på TV-skjermen. Dette er helt klart et av høydepunktene i januar. Hver mandag klokken 8 kommer jeg nok til å sitte klistret foran TV'en. Jeg vet ikke helt hva som fasinerer meg slik med denne serien, men noe er det. Kanskje det er livet de lever på Upper East side. Blair er nok min favorittperson, men Jenny Humphrey er ikke så verst hun heller.

Skal dere se gossip girl i kveld?

I have a date with Twilight

Jeg er hjemme alene i helga. Mamma og dem er på besøk til bestemor, så da har jeg hele huset for meg selv. Ganske godt egentlig. Jeg kan rote så mye jeg vil, synge så høyt jeg vil og sløve foran TV'en uten at noen klager. Snart er ferien slutt, og jeg må tilbake til Trondheim og studentlivet. Det skal bli godt å komme i gang med å lære anatomi og fysiologi, men jeg kommer helt klart til å savne juleferien. Hele denne helga har jeg dedikert til skolearbeid. Skal lese så mye biokjemi at jeg tilslutt sprekker av kunnskap. Jeg føler jeg har lest nok for i dag, så nå skal jeg se en av yndligsfilmene mine, Twilight. Digger den filmen.  Selv om jeg har sett den utellelige ganger, så synes jeg den er like bra hver gang. Skulle gjort mye for å skifte plass med Bella Swan. Etter Twilight er det Harry Potter sin tur. Tenkte å se filmen som går på TV3 og spise opp pepperkakehjertene mine. Dette blir en skikkelig chillkveld, men det er bare godt.

Dette er en av yndlingscene mine fra Twilight.
Hva synes dere om Twilight?
xoxo, Hanna