Sankthans og hundre prosent sommerferie!

Jeg skulle visst egentlig ha lagt blomster under puta og drømt om hvem jeg skulle gifte meg med i kveld, men det var kanskje like godt at jeg ikke gjorde det for jeg hadde virkelig en sinna-drøm i natt. Haha, når jeg er så rolig og kul på dagtid så må sinne komme ut på en eller annen måte. Neida, joda, men vet ikke helt. Hehe, uansett. I går feiret jeg Sankthans sammen med Cathrine og Emma. Hjemme hos oss bruker vi egentlig ikke å gjøre så mye ut av denne dagen, men her i Stavanger er det brenning av heksa på bålet, konkurranser, pølse, is og brus! Jeg vant forresten med meg billetter for to til å kjøre Gokart! Haha, jeg har absolutt ingen interesse av det selv, men jeg hadde en kjæreste som hoppet i taket når han fikk høre det. Jaja, kanskje det er bra terapi for det nyoppståtte sinnet mitt. Hehe, jeg skal i alle fall prøve det med åpent sinn.

Forresten, fikk vite i går at jeg stod på skriftlig eksamen også! Så nå er jeg så lykkelig, glad og 100% klar for sommerferie! Er så herlig følelse og vite at man er ferdig med 4 år på et ganske så hardt studie, snart er jeg ferdig utdannet lege. Det er crazy å tenke på, men først sommerferie og no worries ♥

Sommerfavoritt!

Når jeg hadde eksamensperiode og livet var utrolig slitsomt, tungt og ensidig måtte jeg sprite opp hverdagen med litt nettshopping siden det å få noe fint i postkassen bestandig får meg i godt humør. Av en eller annen grunn har jeg for noen måneder siden fått helt dilla på hvit, beige og lyserosa og det er så vidt jeg vil kle meg i noe annet. Hehe, uansett. Da jeg så denne kjolen måtte jeg bare klikke den hjem, og den er allerede blitt godt brukt. Helt klart en ny sommerfavoritt.


// Kjolen heter Low back shift Dress og er fra Oneness ♥

Har dere en sommerfavoritt?

Happy B-day to my love!

Gratulerer så masse med dagen, vennen!

I dag har vi vært sammen i nesten 3 år. Husker første gang jeg møtte deg i Stavanger. Jeg hadde nettopp kommet hjem fra USA og var vel egentlig i singelmodus. Men så ville vel skjebnen ha det til at vi to skulle møtes, og det er jeg virkelig glad for! Ville aldri vært foruten ♥

Ikveld skal vi dra tilbake til Aberdeen for å feire Daniel. Carnoustie er vel og bra det også, men the countryside har vel ikke så mye uteliv å by på. Men vi storkoser oss i leiligheten og i går hadde vi en liten preparty. Jeg som ikke har smakt alkohol på mange måneder holdt virkelig på å sovne fra hele kvelden. Haha, så flaut. Jeg må da virkelig klare å holde meg våken, men det er visst ikke så enkelt lenger. Føler meg som en gammeldame som bare vil krype opp i sengen og sove. Hehe, huff. Får krysse fingrene for at jeg klarer meg bedre i kveld. Nå kommer golferen snart tilbake, så da må jeg klappe sammen Macen og stå klar for litt bursdagskos!


// Outfit of the day and my man ♥


// Shopping in Dundee!

Ha en fin lørdag! ♥

Carnoustie for the weekend

Etter en litt lengre reise i gårkveld med forsinket fly og en liten roadtrip kom vi endelig fram til Carnoustie i Skottland hvor vi skal tilbringe helgen. De har visst en av verdens beste golfbaner her, så for en golf fanatiker som Daniel er dette er perfekt måte å tilbringe bursdagshelgen sin på. Vi bor i en kjempefin, stor leilighet like ved golfbanen så dette tror jeg blir bra. Selv er jeg med som støtte og paparazzi. Nå som jeg enedlig har begynt å blogge igjen, må jeg tørke støv av kameraet og begynne å knipse bilder igjen. Typisk meg at jeg glemte av ledningen for å overføre bildene med, så iphonebilder får fungere for øyeblikket.

Nå skal jeg og Andy (vi som ikke spiller golf), ta toget ned til Dundee for å gjennomføre litt obligatorisk ferie-shopping. Jeg må finne en perfekt gave til Daniel til i morgen, og kanskje noe småtteri til meg selv. Oppdaterer dere senre. Håper alle får en fin fredag! ♥

Fremme i Stavanger

Nå er jeg så trøtt at jeg vet virkelig ikke forskjellen på frem og bak. Stod opp klokken 05.20 for å reise til Værnes for å rekke et fly som går 1005. Haha, ikke spørr, men hadde en god del timer å slå ihjel på flyplassen. Noe som egentlig var ganske greit for møtte på mange kjente fjes. Deriblant patologilæreren vår som kom og slo av en prat og lurte på hvordan det hadde gått på eksamen. Det er alltid hyggelig. Nå er jeg trygt framme i Stavanger og klarer så vidt å holde meg våken. Men jeg skal ikke sove, for nå har jeg ikke sett Daniel siden påske så sove kan jeg gjøre senere. På torsdag reiser vi til Skottland for å dra på en golfturnering og feire bursdagen til Daniel. Det blir bra. Trenger litt ferie, reise og shopping. Har så lyst til å kjøpe meg Valentino studded shoes. Har sikla på de skoene i en liten periode nå og etter den eksamensperioden vi har hatt syns jeg virkelig at jeg fortjener det. Hehe, uansett. Nå er det Danieltid og kjærestekos. Can’t wait ♥


// Meg og reisefølge mitt på 56 kg ++. Hehe, når skal jeg lære å travel light?


// Har blitt helt obsessed av hvitt ser jeg, mens syns det er så chic og elegant – har fått helt dilla.

I’m back!

NÅ HAR JEG ENDELIG SOMMERFERIE! Dere aner ikke hvor lenge jeg har ventet på det. Åh, det har ikke gått opp helt for meg enda heller. Jeg har virkelig, og da mener jeg virkelig, ikke gjort noe annet enn og lest fra jeg stod opp til jeg la meg. Og sånn har det stått på siden påske. Jeg er så lei av å lese, pugge, øve at jeg blir dårlig av tanken. Det er virkelig ikke sunt, men for å stå på eksamen og ha en følelse av kontroll er det ikke noe annet som fungerer. Eksamene har gått bra, og nå er jeg ferdig med 4. klasse medisin. Tenk det, til høsten begynner jeg i femteklasse, jeg skal på utplassering og jeg får midlertidig lisens. Tiden flyr virkelig av sted. Nå som jeg ikke skal ha eksamen før om 2 år, så har jeg bestemt meg for å bli flink til å prioritere denne bloggingen. Jeg syns fortsatt det er kjempegøy å blogge, men jeg har ikke hatt tid. Uansett, nå er det sommerferie og jeg er lykkelig.

I dag dro jeg på spontan roadtrip til Hongsand for å besøke bestemor og Jennysøta! Har jo ikke hatt tid til å være sosial på lenge, så nå er det virkelig på tide. Her nyter vi latmannslivet, spiser godis og ser utover havet. Lovely. I morgen drar jeg videre på ferden. Skal til Orkanger for å pakke ferdig og så drar jeg til Stavanger for å være der resten av sommeren. Gleder meg sånn til å se Daniel igjen at det kribler i magen. Gud det skal bli godt å ha en armkrok å sove i igjen.


Outfit of the day, all white with my Louis ♥

Nå som jeg skal begynne å blogge igjen, noen ønsker om tema?