London bound

Hallo dere!

Det er ikke så lett og oppdatere denne bloggen, men jeg prøver så godt jeg kan. Nå har jeg akkurat vært på en liten ferietur til London sammen med kjæresten min. Der gikk det i shopping (nesten alle julegavene i boks + en ny veske til samlingen min), god mat og avslapping! Eller, vi var ute til klokken 5 på lørdagsnatten så vet ikke hvor mye avslapping det egentlig var! Ender alltid opp med å spise nattmat på Casino når vi er ute på vift i England! De har god mat da, om ikke annet. Gamblingen holder jeg meg langt unna. Norsk tipping er mer en godt nok for meg! Uansett, vi møtte også brødrene til Daniel og spiste masse god mat på Nobu. Har dere vært der? En av de beste restaurantene i London i følge mine smaksløker i alle fall. Jeg rakk også en tur innom Dior og kjøpte meg min aller første Dior-veske! Men mer om den senere. Nå må jeg faktisk begynne å rydde litt i leiligheten siden jeg får besøk av foreldrene mine imorgen og da må alt være på stell! Uansett, legger med noen bilder fra turen og alle de fine juletrærne og julepynten. Umulig og ikke kommen i julestemning etter denne turen altsåå.

Har dere vært i London før og hva syns dere om byen?

En liten søndagshilsen

Da har jeg akkurat kommet hjem fra 4-5 dager i Tønsberg og Oslo og er nå på vei til nattevakt på sykehuset. Der skal jeg tilbringe 14,5 time før jeg får komme hjem og sove! Krysser fingrene for en rolig natt, selv om det nesten alltid har vært travelt på søndagsvaktene mine. Når jeg kommer på jobb så henter jeg vaktcallingen på post og så går jeg ned i Mottakelsen og jobber videre der. Det er alltid spennende på nattevakt og man aner virkelig ikke hvilke problemstillinger natten byr på. Brystsmerter, intokser, lungebetennelser og urinveisinfeksjoner. Eller kanskje pustebesvær, blodpropp, omgangssyke eller blodforgiftning. Vi er beredt på det meste og klare for å hjelpe! Uansett, så hyggelig med tilbakemeldinger på det forrige innlegget. Det varmer virkelig blogghjertet mitt. Skal prøve å få laget et oppsummeringsinnlegg i løpet av uken. Så det er bare å komme med spørsmål hvis det er noe dere lurer på.

I’m back!

Hallo!

Nå er det 3 år, 9 måneder og 4 dager siden jeg sist postet et blogginnlegg på denne bloggen! Jeg sitter enda med litt dårlig samvittighet for at jeg bare sluttet å blogge uten å ta ordentlig farvel, men grunnet til det var at jeg alltid hadde en plan om å begynne igjen. Det bare tok veldig, veldig lang tid før noe av det skjedde! Hverdagen min de siste årene har vært veldig hektisk med både studier, eksamener og til slutt ny jobb! Jeg må nesten lage et oppsummeringsinnlegg for årene som har gått! Hvis noen fortsatt er interessert i det da selvfølgelig. Jeg kan røpe så mye at jeg er ferdig med turnustjenesten og nå har fått meg jobb som LIS-lege på indremedisin ved Stavanger Universitetssykehus.

Går alt bra med dere?

– Hanna