Du nelly, du nelly..

De har klart å “lure” meg igjen til å gjøre et lite kjolekupp. Jeg satt der ubevisst og skulle legge til plagg til konkurransen om å vinne drømmegarderoben på 30 000 kroner. Så havner jeg over en hvit sommerkjole som jeg med en gang så for meg at jeg skulle bruke på stranda i Hawaii i sommer. Da det sto at kjolen var på salg til 199, hadde jeg ikke noe annet valg enn å klikke den hjem. Dessuten måtte jeg nesten benytte meg av at i dag er siste dag Nelly har gratis frakt. Glad mamma ikke leser bloggen min, for da hadde hun blitt oppgitt over hvor mange kjoler jeg kjøper. Haha, gi meg shoppeforbud noen?


// Kjolen er fra Nelly Trend og du kan finne den her.

Noen andre som har shoppet i det siste sånn at jeg kan få litt bedre samvittighet? hoho ♥

Tjohei

Titter bare innom bloggen for å vise at jeg lever. Så vidt i alle fall… Kom nettopp hjem fra skolen nå og er stappet full av informasjon i hodet. Men er stolt av meg selv som har vært så flink til å lese i dag. Derfor skal jeg belønne meg selv med godis og Gossip girl-titting, før jeg må planlegge hvordan resten av uka skal bli. Er så mye jeg skal rekke å gjøre før den store dagen på lørdag. Bursdagskjolen kom forresten i dag, og den passet perfekt. Synd at det er så forferdelig kaldt ute. Er ikke akkurat det beste kjoleværet! Men, lårene mine har tålt en iskald vinternatt før, så hvorfor ikke igjen.

Har dere en travel uke?

Har vi ikke talent?

Heisann fininger ♥

Beklager dårlig bloggdag, men har brukt fridagen på å lese til eksamen så har vært rimelig opptatt med andre ord. Fikk til og med vite hvilken dag skjebnen min skal avgjøres. Ah, kjenner jeg gruer meg bare jeg tenker på det. Hvorfor kan jeg aldri bli vant til skrekken med muntligeksamen? Uansett, nok eksamenprat. Tenkte å vise dere en liten film fra 10årsdagen min. Er jo sånn i “bursdagshumør” for tiden at jeg går tilbake til gamle bursdager for å gjennoppleve minnene. Prøvde å finne noen referanser til om jeg skal melde meg på MedHum-revyen 2012 eller ikke (en revy medisinstudentene setter opp). Og da jeg så denne filmen var jeg ikke i tvil lenger. Jeg må jo dele dansekunnskapene mine med resten av Trondheim. Eller hva tror dere?

Klarer dere å se hvem som er meg? Og hvilken Spice Girls er det jeg prøver å være?

Søndagstema – avhengighet!

Avhengighet… Har både positive og negative sider. Det og endelig få tilgang på det man er avhengig av er en ubeskrivelig følelse de fleste ikke ville vært foruten. Mens på den andre siden kan avhengighet gjøre oss gale til vi tilslutt kanskje ender opp med å gjøre noe vi angrer på.

Avhengighet kommer i alle former og fasonger. Det kan være man er avhengig av å sjekke dørhåndtaket flere titallsganger i løpet av kvelden for å forsikre seg om at den er låst (må innrømme at jeg er litt guilty der), eller det kan være noe litt mer komplisert som narkotikaens avhengighetskapende kraft. Selv er jeg avhengig av mange forskjellige ting. La oss ta sminke for eksempel. Det er sjelden jeg beveger meg utenfor husets fire vegger uten et lag med pudder som kan dekke til sannheten. De eneste unntakene må være hvis jeg er syk og rett og slett ikke har energi nok til å pynte meg, eller hvis jeg har et stykk store solbriller å gjemme meg bak. Det er vanskelig å innrømme, men jeg er nok blitt litt for avhengig. 

Noe annet som jeg er helt klart avhengig av, er blogging. Er det noe som gjør meg irritert er det om jeg ikke rekker å poste et blogginnlegg før det er forsent. Og da mener jeg ikke premenstruell jente som er skumlere enn få. Gang dette med 10 og så har du meg en dag noen forhindrer meg i å blogge. Bare ta i sted. Skulle egentlig bruke kvelden på å blogge dette innlegget, men så okkuperer pappa meg, og så sitter jeg her et par timer for sent. Stressa som få, for å bli ferdig i tide. Hehe, uansett. Blogginga er som et narkotika jeg ikke kan leve uten. Skummelt hvor avhengighetsskapende denne skrivingen og posting av overflatiske bilder kan være.


Den skumleste avhengigheten er kjærlighet. Spesielt den som gjør deg blind slik at du ikke ser at du blir behandlet som en dritt. Man er så avhengig av å ha noen der at man helt glemmer fokuset for en liten stund. Og hvem vet hva som kan skje da? Man kan tåle så utrolig mye drittslenging, sjalusi og løgner, bare for å høre de tre ordene på slutten av dagen. “Jeg elsker deg”. Det er tre skumle ord skal jeg si dere. De får deg til å tilgi ting du absolutt ikke burde tilgi, akseptere det mest absurde og gråte deg i søvn for en tullete krangel. Og man skjønner ikke hvor galt det er før man til slutt kommer seg fri. Da gjelder det bare å krysse fingrene for at det ikke var for sent.


En annen ting jeg er avhengig av er oppmerksomhet, men nå føler jeg at jeg har delt nok om meg selv for en kveld, så det får vi ta en annen gang. Avhengighet er i alle fall noe skumle greier, som samtidig kan være spennende å utforske. Det viktigste å tenke på er vel at man passer på at det ikke går så langt at man faller utenfor stupet og mister fokuset om hva som egentlig er viktig her i livet.

Hva er dere avhengig av?

 

Trimme bort litt guilt!

Nå har jeg nettopp kjøpt meg denne kjolen for å bruke til bursdagen min, så får jeg bare krysse fingre og tær for at den kommer fram i tide. Nå skal jeg være med lillesøster på 3T for å trene bort skyldfølelsen for å ha brukt alt for mye penger. Heldigvis har jeg snart bursdag, da bruker som regel kontoen å bli fylt opp igjen. Fikk pappa til å bestille to av bursdagsgavene mine i kveld (ja, nå er jeg så gammel at jeg tydeligvis må bestemme alt selv), så nå gleder jeg meg utrolig mye til neste søndag. Enn at det bare er en uke igjen med å være 21åring.

Nå maser Oda på meg, så jeg må vel stikke. Poster et søndagstema om avhengighet når jeg kommer hjem igjen ♥

Working 7 to 3!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang arbeidsdag. Tror ikke kroppen min er laget for å jobbe 8 timer i strekk når man må stå opp klokken 6. I need my beautysleep. Haha. Blir ikke bedre av at en beruset Daniel driver og ringer sent på natten heller. Selv om sistnevnte er ganske koselig. Var uansett hyggelig å være på jobb. Er så koselig å snakke med alle de eldre damene og høre på historier fra gamle dager. Nå skal jeg ta en velfortjent helg som varer til tirsdag. Man snur litt om på dagene når man er student. Fritiden skal jeg bruke på å pugge undersøkelser og slappe av hjemme. Så hvis noen stiller seg frivillig som pasient, just let me know!


Har dere gjort noe spennende i helga?

Fancy this!

Jeg burde vel egentlig ikke poste at jeg har fått enda en ny beboer i klesskapet mitt, men siden jeg er på jobb “as we speak”, har jeg ikke så mye mer interessant å dele. Dessuten er denne bodyen fra Asos utrolig kul.
Da må jeg nok bare trosse de dømmende blikkene om at jeg bruker alt for mye penger på nettshopping.

Men når jeg sitter igjen med en god del etter at de månedlige regnignene er betalt og jeg har satt over et fint beløp på sparekontoen min, hvorfor ikke bruke resten på shopping? Bodyen skal uansett bli flittig brukt i sommer med dongerishorts og solbriller. Nå er det kanskje litt for kaldt å flashe ryggen for alle og en hver, men stilig er det uansett.

Var den ikke stilig?

I don’t wanna grow old

Og med stadig påminnelser om at jeg snart er ett år eldre, er det vanskelig å lå være å tenke på det! Hehe, fikk en facebookmelding fra en fyr jeg feiret bursdagen min sammen med i Las Vegas i fjor. Og da var det tilbake til grubleriene om at nå begynner jeg å bli gammel.

Ah, Las Vegas i fjor vinter. Ingenting kan toppe det. Haha, jeg føler meg litt kynisk når jeg sier det hele tiden. Nesten som om jeg nekter at noe eventuelt kan bli bedre. Men tror heller det er sånn at jeg vet at det er så mye som skal til for å slå den helgen, at jeg er realistisk nok til å skjønne at det blir vanskelig å få til noe bedre. Ikke det at jeg klager på årets planer. Tror det kommer til å bli kjempegøy å feire bursdagen min med bestevenn som har organisert et bursdags party for meg. Hun er så god. Forresten, noen som har noen tilps til å glede seg over alderdommen? Jeg prøver på en måte å stoppe opp hele prosessen og da er det bare meg selv det går utover.

Jeg tror grunnen til at jeg er så i mot det å bli eldre er det at da er jeg et steg nærmere ansvar, rynker, en mann som jeg forhåpentligvis skal dele resten av livet med, barn, 8 til 4 jobb, bolighus, TV-kveld på fredagskveldene, lite tid til venner og alt det der. Ikke det at jeg vet om den listen jeg kom med hører til det å bli voksen, men det er i alle fall sånn jeg ser det for meg. Og jeg er ikke helt klar for det enda.


// Las Vegas i fjor. Skal gjerne være helt ærlig å innrømme at jeg savner det!

Flere enn meg som ikke vil bli eldre?

It’s back!

Ah, jeg trodde jeg skulle krepere i sted. Har dratt hjem til Orkanger for helgen for å jobbe, og når jeg kom hit var det ingen internett! Haha, i bloggverden kan jeg vel nesten kalle det en liten krise. Anyways, etter en lang ventetid hvor jeg sjekke Macen annen hvert minutt (les: overdrivelse) kom den tilbake sånn at jeg kan fortelle det til dere. Nei og nei, så snill Canal Digital er. Kvelden skal tilbringes hos bestevenn hvor vi skal se på helgetur til London i mars. Må feire at jeg er ferdig med eksamen, og jeg tror London er den perfekte plassen til å gjøre det!

Ønsker alle sammen ei kjempefin helg! ♥

Bilder fra Åre

Har vært litt sen med å legge ut bildene fra Åre fordi jeg ville ha godkjenning fra personene på bildet før jeg la dem ut. Selv om ikke alle sammen vil havne på denne rosabloggen, så har jeg noen bilder jeg kan dele med dere. Åre var uansett kjempegøy. Jeg bodde på hytte med 5 andre jenter i klassen min, og vi hadde det utrolig koselig. Rolig kveld på torsdagen, og litt mer fart og spenning de to resterende dagene. Møtte utrolig mange kjentfolk, og til og med blogglesere. Hvem skulle tro det? Er uansett utrolig hyggelig når noen kommer opp og sier at de setter pris på bloggen min. Det varmer et lite pike hjerte.


// Da jeg var alene i hytta på fredags formiddag. Med brudd i foten er det vanskelig å gå på ski.


// Magnus og meg! Han var den første personen jeg snakket til på mitt nye kull!


// Fadderbarnet mitt Camilla og meg med apple martinien min.


// Det obligatoriske bloggposeringsbildet!


// Søteste Oda og meg. Får så lyst å farge håret mitt brunt når jeg er med henne!


// Ut på en liten lørdagstur


// Hvor det plutselig begynte å snø. Haha, liker det.


// Ute på Bygget på lørdagskvelden. Jeg har for første gang på lenge tatt på meg høye hæler!


// Ble kjent med en brannmann som hadde en kompis som jobbet sammen med eller kjente en Orkdaling. Hoho, kommer ikke helt på hvordan det hele hang sammen.


Jenta til venstre leste visst bloggen min, og Elisabeth, det var utrolig koselig å prate med deg! ♥

Hva syns dere om bildene?