Min versjon av “En stjerne skinner i natt”

Etter mye om og men ble jeg endelig ferdig med innspillingen av “En stjerne skinner i natt”. Begynte i november, og måtte holde på i over en måned før jeg ble fornøyd. Litt kjipt at jeg brukte så forferdelig med tid siden det er en julesang og julen snart er over! Enn at det bare er én dag igjen av året 2010! Tiden går så alt for fort. Jeg er heldig og får 9 timer ekstra av året 2010. Litt rart å tenke på at når dere har tatt på dere finstasen og står ute i kulda og venter på det nye året, sitter jeg antageligvis på kjøkkenet i leiligheten vår og spiser lunsj.

Til tros for at det er en julesang og de fleste sikkert begynner å bli lei av julen nå, så håper jeg at dere liker sangen min. Jeg er ganske sårbar når det kommer til dette, so you guys have to be nice!

Hva syns dere?

Helt til slutt vil jeg ønske alle bloggleserne mine godt nytt år! Måtte dette året bli fylt med glede.

I got a new car

Do you guys like it? I just bought it this morning!

 

Eller ikke. I dag har vi vært på utflikt til Muir Woods for å se på Red Woods. Det er en type tre som kan bli over 100 meter høyt. Ganske fasinerende. Det var utrolig vakkert der og hele skogen ga deg en mystisk følelse. Perfekt til filmlocation. Derfor tok vi og filmet litt som jeg skal bruke til en sang jeg skal legge ut snart. Skulle egentlig legge ut sangen før jul, siden det er en julesang, men det tar så lang tid å bli fornøyd med resultatet. Tror det er sånn nogen lunde bra nå, så sangen kommer i løpet av uka. Location var i alle fall utrolig nydelig. Just take a look.Før jeg skulle dra ut på bar i kveld ble jeg stoppet av en homeless lady. Hun grep armen min, stirret meg dypt inn i øynene og sa klart og tydelig: “You are from Norway, aren’t you?”. Jeg ble rett og slett målløs siden hun visste akkurat hvor jeg kom i fra. De fleste tipper Tyskland og noen gang Sverige. Ble stående og snakke med hun en liten stund. Dama var crazy, men samtidlig ganske klok.


Om du ikke kjente meg, hvor i Europa ville du gjettet at jeg kom i fra?

Vurdering av iPad

Fikk en bloggkommentar av Helene om jeg ikke kunne si min begrunnelse om iPad. Det kan jeg gjerne gjøre, en iPad er det perfekte leketøy. Den har en perfekt størrelse, utrolig lett å forstå seg på og har et elegant design. Det er nesten daglig en kamp om hvem som skal holde på med iPad-en. Oda er en snik på å stjele den og pappa står og ser på med bedende øyne om å bruke den. Den tiden jeg har tilbragt med min kjære iPad, har jeg vært meget fornøyd. Den er perfekt til å lese blogger på, oppdatere Facebook-statuser og spille ulike spill. Har lastet ned en haug med forskjellige spill som er det ultimate tidsfordrivet på de lange bilturene jeg har hatt i det siste.

For at dette skal bli en bra vurdering, skal jeg også trekke frem de mindre positive sidene med iPaden. Det er ikke så mange enda. Det som hittil har irritert meg, er at det ikke går an å laste opp bilder på blogg.no. And that is kinda it! Håper blogg.no bestemmer seg for å fikse problemet da.

Hvis jeg skal oppsummere kort hva jeg syns om en iPad må det bli at en den er perfekt til å bruke når du er ute og reiser og vil slippe å ha med deg en stor og tung PC/Mac. Men jeg ville ikke byttet ut iPaden med Macen min. iPaden har begrenset lagringsplass og jeg kan som sagt ikke blogge på den, derfor er jeg avhengig av å ha en Mac i tillegg. Bortsett fra dette er iPaden veldig nyttig. Den er perfekt til å surfe på nettet, spille spill, lese avisen, snakke med Annette på Skype og spille piano.

Er du i tvil om du skal kjøpe deg en eller ikke, ville jeg anbefale og kjøpt en. Du blir garanter ikke skuffet! Jeg har en iPad med 32 GB lagringsplass og er veldig fornøyd med det! It is super sweet and I love it!


Har du iPad?

Sunset over the Pacific Ocean

Mens de fleste drar på juleselskap hos familien sin i romjula har jeg vært på utflukt til Big Sur. Vi kjørte ned langs kysten av California og hadde utsikt over the Pacific Ocean hele turen. Vi har sett hvaler som var på sin årlige tur til sørligere strøk og den mest fantastiske naturen.

Hovedårsaken til turen var at vi skulle dra til Big Sur for å finne en bortgjemt sti som førte deg til “a beach with a waterfall”. Ikke den største fossen jeg har sett i mitt liv, men Gud det var nydelig der! Solen varmet og det var over 20 varmegrader. Det var absolutt ingenting som minte meg om julen i Norge. And I like it!

På veien hjem fant vi en nydelig rasteplass hvor vi stoppet for å se på solnedgangen over Stillehavet. Amazing, sier jeg bare! Eneste som manglet var en kjekkas å dele øyeblikket med. Det får bli neste gang!

Hva syns dere? Er det ikke nydelig i California?

Totally different

Jeg fikk en koselig kommentar på det forrige innlegget som fikk meg til å tenke på romjula i fjor. Da var jeg ute på byen med Annette og en gjeng gutter. Dette fordi det var 2. Juledag og festing har vært en tradisjon siden jeg var fjortis og Tonje spydde rusbrus over hele meg. Nå er jeg i Amerika hvor festing i romjula ikke er en tradisjon. Leveren foretrekker nok den amerikanske tradisjonen, mens jeg gjerne skulle dratt ut på byen i kveld. Ikke så lenge til 5 februar nå, da blir det andre boller!

Eneste problemet med å gå ut i romjula er at du fryser rumpa av deg! Minikjole og stiletthæler passer ikke så godt sammen med snø og 20 minusgrader. Fryser bare ved tanken på det. Dette får meg til å tenke på at antrekket mitt i år er totalt forskjellig fra det jeg hadde 2. Juledag i fjor. Just take a look!


Hva gjorde dere 2. Juledag i år? Festing eller koselig kveld hjemme?

Dress it up!

Da jeg skrev dette innlegget for å lage dette innlegget fikk jeg en del mail med bilder av yndlingskjoler. Nå i ettertid har jeg fått to ekstra mail med kjolebilder fra to søte jenter. Kanskje litt i det seneste laget, men det spiller ingen rolle.

Den første kjolen tilhører Amalie Wasmuth og den er fra Riccovero. Både jenta og kjolen er nydelig. Kjolen har perfekt lengde og jeg liker både stoffet og fargen på kjolen veldig godt.


Den andre kjolen tilhører søte Mari. Kjolen fikk hun av kjæresten sin. Før de ble sammen fikk hun også en klokke i den samme fargen som kjolen. Mari sier at “Det er nesten så jeg tør å påstå at blå er “vår” farge” Aw, hvor søtt er ikke det? Du er kjempeheldig som har en så snill kjæreste Mari!

Hvordan ser din yndlingskjole ut?

I dare you to read me

Da var julaften over for denne gang. Litt gøy at jeg fikk julaften dobbelt opp dette året. En norsk og en amerikansk. Må nok innrømme at den norske julen helt klart er best. Liker det at man går hele julaften og venter på kvelden da man skal spise god mat og åpne pakker. Her åpner de pakkene tidlig på morgenen og så er alt over. Eller de spiser og en bedre middag, men det blir ikke helt det samme. De er flinke til å pynte opp husene sine i alle regnbuens farger da, det skal de ha!

I dag var vi på juleselskap hos familien vår i San Jose. Det var kjempekoselig og jeg likte byen veldig godt. Joyce (slektningen til pappa) tok med meg og Oda på sightseeing. Hun fortalte oss at San Jose er kjent for sine utesteder og klubber. Her lå det ene utestedet etter det andre, og jeg gleder meg til jeg blir 21 så jeg kan utforske alle sammen!

Familien Osland hadde en utrolig søt hund som fikk all min oppmerksomhet i dag. Kunne gjerne tenkt meg en hund selv, men det blir nok lenge til. Jeg får heller finne meg en pojkvän med en søt liten bissewow.

Da vi kom hjem i dag endte vi opp med å spille truth or dare på iPaden min. Har ikke hatt det så gøy på lenge! Lo så jeg fikk vondt i magen da pappa danset rundt med vaskemoppen som sin partner, eller da Sjur måtte ta av meg sokken med bare hjelp av tennene! Noe som ikke var fult så gøy var da Oda teipet sammen leggene mine med gaffatape og jeg måtte danse slow dance etter på. Det var rett og slett umulig!


Har hatt det kjempefint begge dagene, og det er litt trist å tenke på at det er et helt år til neste gang!

Hvilke juletradisjoner har dere?

Forresten, ikke glem å melde dere på julekonkurransen min hvor dere kan vinne navlepircing! Du kan delta her.

Testing av julegave

Da begynner julaften å ta slutt for nordmennene i solfylte California. Juleribba er spist opp, hvitvinen er på et magiskt vis blitt borte og alle julegavene er pakket opp! Jeg må si meg ganske fornøyd med årets julegaver her jeg sitter i sofaen og skriver på min splitter nye iPad. Den er så nydelig og elegant, love it! Noen som har noen tips til applications jeg kan laste ned forresten? En iPad må være den morsomste gadgeten jeg noen gang har eid. Her kan jeg både blogge, spille piano, air hockey, ludo og mye annet gøy!

Nå er jeg utrolig trøtt og må snart dra inn i drømmeland. I morgen skal vi feire amerikansk jul sammen med familien vi har i San Jose. Gleder meg. Skal lage et ordentlig blogginnlegg om den amerikanske julen senere.

Kjolen er fra Acne. Skoene fra Steve Madden.

Hva var den fineste julegaven du fikk?

Merry Christmas baby!

Det er så rart å tenke på at i Norge er det begynnelsen på julaften nå, mens jeg sitter her i sofakroken i California og sipper på en Fong Juice. Liker det at jeg utsetter julaften med 9 timer i år. Det betyr at jeg kan glede meg i 9 timer ekstra! I morgen skal vi sette på Tre nøtter til Askepott (som vi har på DVD) på TV-en. Det blir ingen jul uten! Er dere ikke enige?

Jeg har enda ikke kommet i julesteming. Da jeg tittet ut vinduet i morges var det knallsol og over 15 varmegrader. Men da vi bakte pepperkaker i kveld og Putti Plutti Pott sto på i bakgrunnen ble det litt bedre. Så jeg satser på at julestemningen er på plass når Oda kommer og vekker meg i morgen tidlig! Hva er forresten planene deres for i dag?

Dagens juleoutfit er fra Victoria’s Secret. I absolutely love it!

Ønsker alle bloggleserne mine en riktig fin julaften! Håper dagen blir fylt med kos og glede!

Siden sist har jeg

Vært sammen med min kinesiske venn Li og lært meg mye nytt om kulturen i Kina. Visste dere at i Kina så sier man etternavnet først og så fornavnet til slutt når man sier navnet sitt? Totally backwards. Månedslønnen for en nyutdannet lege er utrolig lav. Han tjener omtrent 5000 kroner i måneden, og 1000 kroner går med til husleien. Crazy! Glad jeg utdanner meg i Norge.

Vært i San Francisco på juleshopping. Åh, byen er så nydelig om vinteren. Oda og jeg kjøpte oss matchende kjoler på forever 21. Gleder meg til å bruke den i jula. Kanskje ikke den typiske julekjolen, men dette kommer ikke til å bli en typisk jul. I dag hadde vi over 15 varmegrader ute. Er så glad for at jeg slipper snø og minusgrader!

Hva skal dere ha på dere på julaften?