Kreative saturday!

Jeg håper ingen har noe i mot at jeg konstant blander engelsk og norsk sammen i en smørje. Vet ikke hvorfor jeg gjør det, men inne i hodet mitt høres det så bra ut, og da må jeg bare skrive det. Rett som det er dukker det opp et engelsk ord, selv om det rettskrivningsmessig blir helt feil. Men nå skal jeg ikke få norsk karakter for rettskrivning på bloggen, så det går vel greit. Tenkte uansett at jeg skulle være kreativ i kveld og skrive masse morsomt og redigere kule bilder. Kjæresten er på jobb og flørter med kundene, mens jeg endte opp på Macen. Er alt for lenge siden jeg har hatt kvalitetstid med den, så dette var nok på tide. Farmor er søt og later som hun ikke er trøtt (og gjesper 5 ganger i minuttet) og sitter oppe og holder meg med selskap.

Bilde fra sist lørdag. Tror det er tatt nøyaktig for en uke siden. Kjenner jeg får lyst til å pynte meg når jeg ser på det. Men det er vel bare sunt å ta det med ro en gang i blandt. Btw (nå ble det litt engelsk igjen), har helt glemt å fortelle om forrige lørdag (tror jeg i alle fall). Daniel og jeg kom bort i fra hverandre, og plutselig hadde jeg en creepy, gammel spanjol på 40 ++ etter meg. Jeg lover dere, han forfulgte meg hvor enn jeg gikk og det hjalp ikke å prøve å sende han bort. I følge han så skulle vi gifte oss og så prøvde han å gi meg et slesk kyss på kinnet. Jeg kan nesten lukte svettelukten blandet med etterbarberingsvann og se sikle hans fra munnviken når jeg tenker på det. Haha, ikkje bra som jeg sier når jeg prøver å snakke stavangersk. Oppmerksomhet er vel og bra, men det får da være grenser. Jeg er sikker på at han hadde kone og barn hjemme i Spania også. Fysj a meg.

Nå skal jeg skrive ut alle følelsenen jeg sitter inne med. Det kan bli spennande.

Håper dere har en fin lørdag, beste 

Kosefengsel!

Skal bare oppdatere dere om at Daniel har tatt meg i kosefengsel og jeg får ikke til å rømme. Gjør jeg det, eller sier nei så får jeg bot på 10 kyss! Selv om det kanskje ikke gjør så mye. Ser nok ut som jeg må legge ut på rømmen snart, siden jeg skal handle middag med farmor og Daniel har sovnet til lyden av iPhone-blogging!


// Liker at vi er en blanding av chocolate and vanilla

Peace out, fra loungen!

V-update

Jeg blogger fra mobilen, så vet ikke om videolinken fungerer, men jeg satser på at den gjør det.

<iframe src="http://p.videofy.me/v/270633" width="600" height="480" frameborder="0"

Fargeklatt!

Det er fredag, noe som betyr pyntedag. Jeg ser ut som en fargeklatt med mintgrønn t-skjorte, rosa chiffon-skjørt og silkbebånd og lyseblåjakke. Tenkte jeg måtte sprite opp tilværelsen litt siden jeg ikke føler meg helt på topp. Men hittil har det ikke hjulpet så mye. Er så kjipt å være forskjølet, spesielt når man skal på jobb. Men, er ikke så mye annet jeg kan gjøre enn å passe på at jeg ikke fryser, drikke mye vann og sove som en gal. I går gikk Daniel og jeg og la oss klokka 9, og så laget han en sang om meg til meg. Haha, refrenget var ganske fengende, men tror ikke det passer seg helt på bloggen. Daniel er i alle fall en mester i å få meg til å sove. Og det er så koselig å sovne til stemmen hans hver kveld. Jøye meg, dette ble litt klisje. Men jeg er ikke vant til å kunne sove med kjæresten hver kveld, så jeg blir vel litt klisje av meg.

God helg alle sammen ♥

Sjenkeprøve og kiling av tær!

Nå føler jeg at jeg kan alt sjenkebevillighet og hva som er lov og ikke når man skal servere, reklamere og så videre for alkohol. Dere skjønner at jeg skulle være med som støtte for Daniel som måtte ta prøven siden han jobber på et utested i helgene, og når vi kommer dit så sier han fyren som hadde ansvaret. “Er du god i engelsk?” Litt satt ut så svarer jeg, joda jeg kan vel det. Og så blir jeg plutselig satt til å være tolk for ei engelsktalende jente. Det å oversette norske begrep innenfor servicebransjen er ikke akkurat enkelt. Bevillingsmyndighet og sjenkebevilling er ikke akkurat ord jeg bruker til vanlig. Men vi klarte da og komme oss igjennom prøven tilslutt. Har i alle fall lært meg litt om de ulike reglene i forhold til akohol. Selv om jeg helt sikkert hadde klart meg uten. En litt annerledes ettermiddag i alle fall. Men er bare koselig å kunne hjelpe.

Nå sitter Daniel og kiler meg under foten, mens jeg blogger og han sitter og pjatter med farmor. Tror vi skal lage oss litt kveldsmat og så går vi hjem og legger oss. Er trøttiser begge to, så skal bli godt å snorke litt! ♥

Har dere hatt en fin dag?

NLY Shoes – Fabulous

Iiih, fikk de nye skoene mine i posten i dag! Er så fornøyd kan dere tro. Glitter og glam på høye hæler, blir ikke bedre! Det beste er at de faktisk ikke var så ubehagelig å gå på, til tross for høyden og den tynne hælen. Bestilte størrelse 38 og de passet perfekt på foten, de er altså normale i størrelsen. Så nå blir det nye sko på byen så fort jeg har frihelg og lyst på en bytur! Skoene kjøpte jeg her.

Er de ikke fabulous?

Checkpoint Charlie

Mens Daniel og gutta ser fotball tenkte jeg å legge ut bilder fra da vi gikk og så på Berlinmuren og Checkpoint Charlie i Berlin. Berlin var, som dere helt sikkert vet delt i to av Berlinmuren og Checkpoont Charlie var et grensepunkt mellom den amerikanske delen av Vest-Berlin og den sovjetiske Øst-Berlin. Her ble pass og papirer sjekket før personer eventuelt kunne krysse muren. Rett før jeg ble født (1989) ble muren brutt ned og nå står det bare noen rester igjen rundt omkring i Berlin. Har bestandig hørt mye om muren i historietimer i løpet av mine 13 år med skolegang, så det var ganske gøy å faktisk ta på den.

Tyskerne hadde ikke gjort så mye ut av Checkpoint Charlie og muren. Resepsjonsdama ved hotellet anbefalte oss og ikke dra dit faktisk. Og rett bak gjerdet hvor muren var fantes det en strandbar hvor man kunne ligge og sole seg og ta en drink. Haha, spesiell kombo. Jeg spiste i alle fall en McFlurry og fikk en Hugo av Daniel som smakte yummie. 

Etter lunsjen ble det shopping på Zara hvor jeg brukte over 2000. De hadde så utrolig mye fint der. Dere har vel sett det meste på innlegg tidligere, men skal lage et samleinnlegg og vise dere fangsten snart!

Noen andre som har vært ved Berlinmuren?

having fun at the zoo

Tenkte å poste et lite Berlin innslag for å drømme meg litt bort nå som sommerjobben er begynt og de late feriedagene er over. Da vi kom til Berlin sendte jeg Daniel ned i resepsjonen for å forhøre seg om hvor de stedene søskenbarnet mitt hadde anbefalt oss å gå til, lå hen. Han hadde med seg en liste med masse ukjente navn, og kom gladelig tilbake til rommet og kunne fortelle meg at vi skulle til en dyrepark. Daniel var såå gira for at han skulle få hilse på familien sin (hehe, nå får du igjen ♥) og jeg gledet meg til å se elefantene. Berlin zoologischer garten har over 14000 dyr og ble åpnet på 1800-tallet. Ganske sweet å tenke på. Det var veldig koselig å vandre hånd i hånd med kjæresten sin, sola som skinte og vakre omgivelser. Det som ikke var like koselig derimot var at alle dyrene så veldig nedfor og lei seg ut. De bare lå der, og de fleste (uten elefantene) var ganske livløse. Har egentlig ikke tenkt så mye over det før, men etter besøket i Berlin så er jeg ganske i mot det å sette dyrene i bur. I alle fall når alle så lei seg ut. Hehe. Uansett, ble mange kule bilder fra dagen da. Her er en titt.


// Frokost ute i sola


// Akkurat ankommet og er iger etter å se alle dyrene.


// Monkeyface!


// Finingen min ♥


// Haha, elefantkos!


// Daniels yndlingsuttrykk i løpet av turen. Han var så sleepy!


// Make a pose


// Sliten etter en lang dag, og lunsjer før vi drar hjem og ordner oss for kvelden.

Har dere vært i dyrehage før?

Iiih, bestått!

Omg, nå er jeg lykkelig, glad og happy! Man får liksom ikke til å slappe av før man vet om man har bestått eksamen eller ikke. Og man klarer ikke å ta helt sommerferie visst man vet at man kanskje må bruke sommeren på å øve. Så nå har jeg offisielt fri og kan endelig senke skuldrene og slappe av! Ååh, denne sommeren kommer til å bli så herlig. Bare det blir litt bedre vær snart, så skal jeg bli fornøyd!

Må nesten feire litt ikveld kjenner jeg!

Pink, baby!

Da har vi nettopp kommet hjem fra IKEA, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Vet ikke om Daniel er like fornøyd da, siden jeg nå har planer om å gjøre om hele mannehulen hans om til en rosa blomster eng! Haha, neida jeg bare tuller. Men jeg har investert i rosa vaskekluter og håndduker. Daniel eier ingen av delene og det er en pine hver gang jeg skal fjerne sminken eller vaske hendende. Men nå er heldigvis det problemet fikset. Jeg måtte også kjøpe min egen rosa tallerken til frokosten jeg så sårt trenger og en rosa kasse til undertøyet mitt! Kjøpte også et klesstativ til kjolene mine, som jeg har ønsket meg lenge! Whoho.

Hvilken farge har dere på rommet?