Søndagstur

Husker hver søndag når jeg var lita så var det på med klærne og ut i trærne. Eller nesten. Hele familien gikk i alle fall søndagstur uansett vær og vind. Om vinteren var det ski i ulvåsen med kakao og kvikk lunsj, og om sommeren var det fjellturer og bærplukking. Det var good times. Nå er det masse stress og bekymringer og det er ikke ofte jeg får tid til turgåing. Men i dag ble det andre boller. Har vært på søndagstur, og skal snart til byen for å spise middag og se på kino. Det blir kos.

Your love is my drug

Tror jeg har fått dilla på å prøve ut den nye sminkeskillsen min som jeg lærte på onsdag. Går rundt og spør alle rundt meg og jeg skal sminke de. Haha, i dag sminke jeg til og med Tone på jobb. Er skikkelig gøy når man har riktig utstyr og slikt. Pappa var super snill og kjøpte nye strenger til gitaren min i dag. Så da blir det litt gitarøving, før jeg hopper i seng sammen med den rosa dyna mi.
Tonesøt

Buenas noches sweeties
xoxo ;*

Baah

Det er så mye jeg skulle ha gjort, men jeg gidder bare ikke å starte noen plasser. Jeg burde rydde opp alt rotet i leiligheta, slik at det går an å gå her uten å tråkke på noe. Jeg burde lage meg middag slik at kroppen min får i seg litt energi.  Burde lage vaffelrøre slik at vi har noe å spise på i PBL i morgen. Og jeg burde gå meg tur eller trene slik at kroppen min får enda mer energi og overskudd. Jaja, jeg må vel sette i gang en plass.

Good times
xoxo ;*

Chottis

Nå har nettopp jeg og Charlotte sett film, spist sjokoladekake og snakket hull i hodet på hverandre. Den perfekte oppskrift på en herlig tirsdagskveld. Vi har drukket saft av rødvinsglass, og kost oss med de søte fiskene. Nå er det vel på tide å dra hjem, er jo skole klokken alt for tidlig i morgen så.
yummie

Lille Blackiie <3
Charlottepena
xoxo :*

Søndagskos

Da er det blitt søndag, og enda ei helg er over og ut. Må si jeg er litt sliten etter slumberparty på fredag og ut på byen i går. Da er det ekstra godt at det er søndag og man bare kan chille hele dagen med kosedress og ullsokker. Jeg må øve litt til prøve eksamen som vi har i morgen, men for det meste skal jeg nok bare lade opp batteriene til en ny uke begynner.

Jeg er i sovemodus
Wake me up with a kiss, please

Gjesteinnlegg til beilerne

Ja, nå har Hanna lakka tåneglene mine! Annenhver lilla og resterende pink panther-rosa. Lilla for Aksel og rosa for Marit. Så til dere gutter som trodde hun var på slumberparty med en potensiell konkurrent – vel, dere kan sette korka på Vodka-flaska og la blodtrykket falle, for jeg føler meg veldig i kontakt med min feminine side akkurat nå. Og for å sannsynliggjøre dette, skal jeg nå fortelle hva jeg har på meg av klær og hvem som har laget dem:

1. Pysjbukse fra H&M til 59,90,-. Vaskes på 40 grader og er for det meste av bomull.
2. Grå Cortina d´Ampezzo-genser med vid hals fra Vailent.
3. Et smakfullt emo-belte med pigger på i brystvortehøyde.
Alt i alt burde jeg greie å skremme DEG om jeg møtte deg i ei bakgate. Ellers har vi diskutert gutters intensjoner på byen og kommet fram til at de utelukkende er uærlige. Du sier kanskje bare "ta det med ro! jeg er bare ute etter vennskap", noe som høres både hyggelig og uskyldig ut…men; det er faktisk akkurat det samme som en østerriker med liten bart sa til polakkene i 1939.
Velvel, oppfør dere pent og hold henda over dyna!
Veldig glad i alle vennene mine og spesielt Hanna og Borghild<333

Slumberparty

Her snakker vi rosa kosebukser, ny lakkede tånegler og ansiktsmasker med kokoslukt. Eller det er i alle fall ikke så langt unna sannheten. Jeg er på sleepoverparty til Hans. Min super hotte kompis lissom. Selv om det går måneder, kanskje år, mellom hver gang vi ser hverandre, så har vi det så sykt gøy når vi først møtes. Nå skal vi spise pizza, se film på tv’en og lakke ferdig tåneglene. Det blir kos skal jeg si dere. Det er herlig med fredagskvelder!

xoxo

Lucky me

Det er i tider som denne at det er perfekt å være datter til to leger. Da blir alt annet lagt til side, og deres første prioritet er å finne ut hva som feiler meg. Papi kom og henta meg, og så dro vi på jobben til mamma for å utføre alle slags mulige tester og undersøkelser, før vi tilslutt fant ut at det var noen ekle streptokokker som har funnet seg til rette i halsen min. Da ble jeg med en gang satt på en intens pensilinkur, som innebærer 4 tabletter daglig. Nå har mamma nettopp laga risengrynsgrøt til meg, så jeg sitter og koser meg med den og et glass saft. It feels good to be home.

xoxo

Pillecocktail

Ibux, paracet, Omega 3, C-vitamin, curamed og jerntabletter er mine bestevenner i dag. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Halsen verker, jeg har hovne kjertler, hodet mitt følels som om det skal sprenges hver sekund nå og feberen holder på å brenne meg opp. I really HATE to be sick! Som regel bruker jeg å få en liten forvarsel av kroppen min at noe galt er på gang, men ikke denne gangen. Jeg bare våknet opp i morrest, og det gjorde vondt over alt. Forhåpentligvis vil jeg bli frisk, like fort som jeg ble syk. Snart kommer papi på besøk for å ta en streptest på meg, sånn at man finner ut om det er noen dumme streptokokker som har invandert halsen min.

 

xoxo

I love my new shoes

Selv om det er minusgrader ute, masse is og snø og jeg ikke kan bruke skoa mine på leenge, måtte jeg bare ha de. I think i'm in love. Hehe, de er i alle fall de fineste skoa jeg har sett på lenge. De var helt klart verdt hvert spenn, og det at jeg helt sikkert må leve på nudler og riskjeks denne uka.
What do you think?
xoxo, Hanna