The Goose

Jeg har ikke hatt tid til å logge inn på bloggen på over en uke og når jeg logger meg inn ser jeg en liten diskusjon angående Canada Goose jakken min. Først vil jeg bare si til Siri at det ikke var noe spesiell grunn til at kommentaren din ikke ble godkjent annet enn det rent praktiske at jeg faktisk ikke hadde logget inn og sett den. Deretter, jeg vet at det er mange som er i mot Canada Goose jakkene. De har i løpet av de siste årene fått mye negativ omtale og mediastyr. For å forklare hvilket syn jeg har på Canada Goose, kan jeg fortelle om den gangen jeg kjøpte min første jakke. Det var 2008, det var vinter, 20 minus grader på Orkanger og det var kaldt. Jeg var i Trondheim på oppdrag fra mamma om å finne meg en varm jakke. Til nå hadde jeg brukt boblejakker fra Bik Bok, men følte at jeg burde ta steget videre og kjøpe meg noe med skikkelig kvalitet. Jeg var på Retro og der hang det en svart, nydelig liten sak, som passet perfekt og var den varmeste jakken jeg noen gang hadde prøvd. Husker jeg ringte mamma for å spørre henne om hva egentlig dette Canada Goose merket var. Jeg hadde aldri hørt om det, men likte jakken kjempegodt. Hun kunne fortelle meg at en slik jakke hadde pappa når han var ung, og at den var laget for å tåle vinterføret på “Nordpolen”, så da måtte nok den være varm nok til meg også. Jeg fikk jakken til jul og siden den gang har den vært min beste venn om vinteren.

Mitt første inntrykk av Canada Goose var positivt. Jakken holdt meg varm gjennom hele vinteren og den var fin å se på. Det at det var en Coyote pels på kragen tenkte jeg ikke stort over de første årene. Dens funksjon er faktisk IKKE å provosere, men å holde på varmen. Jeg vet at Trondheim ikke er nordpolen, men noen ganger om vinteren så er det virkelig ikke langt unna. Jeg har prøvd mange ulike vinterjakker og uansett hvor mange som sier at andre jakker er varme nok, så stemmer dette absolutt ikke for meg! Jeg merker stor forskjell når jeg pakker meg inn i den store hetten på Canada Goose jakken og kjenner at pelsen varmer huden min og det gjør at det å stå å vente på bussen som bestandig er forsinket blir utholdelig.

Dette er min opplevese av Canada Goose. En jakke som holder meg varm om vinteren og gjør det å leve i Trondheim om vinteren, OK. Uansett hvor mange av dere som hakker ned på at jeg bruker jakken, eller sier at nå ble dere skuffet og syns jeg er dum/teit/eller jeg vet ikke hva. Så får jeg håpe at dere ser min side av saken når dere leser igjennom dette. Jeg har tatt en standpunkt og det er slik jeg ser på saken. Jeg forstår at mange kan bli provosert, man sånn får det nå en gang bare være. Canada Goose gjør at jeg kommer meg gjennom den kalde vinteren, og jeg vil ikke slutte å bruke jakken min til tross for at noen blir skuffet.

Ble kanskje litt langt dette innlegget her, så nå må jeg runde av og heller begynne å lese på spiseforstyrrelser.

Happy Valentine and birthday gifts!

I går var jeg ute med bestevenn og feiret bursdagen min! Hun var ikke hjemme forrige uke, og så dro jeg til Aberdeen så det ble utsatt til i dag! I den anledning tenkte jeg å vise dere alt det fine jeg har fått! Åh, det var ikke så ille å ha bursdag når jeg har så fine venner, familie og kjæreste som kjenner meg så alt for godt! Nå er jeg sent ute til bursdagsparty / valentines-fest, så jeg må egentlig skynde meg avgårde! Håper alle sammen får en kjempekoselig Valentines day! Jeg gleder meg til skypedate med kjæresten i kveld! Har kjøpt han den mest praktiske gaven ever, så håper han blir glad!


// Cambridge Satchel fra verden beste kjæreste! Åh, fargen er så fin at jeg dauer! Absolutt elsker denne lille saken! ♥


// iPhone 5S fra mamma og pappa! Åh, jeg virkelig digger denne telefonen! Den som har stått for alle disse bildene og kvaliteten er så sykt bra! Hjelper også på at telefonen ser sykt lekker ut og er så enkel å bruke. Jeg er addicted. Stor forskjell fra min gamle iphone 4S i alle fall!


// Verden beste skjerf fra Oda! Er fra Luca Moretti! Jeg absolutt elsker det og gråfargen is to die for!


// Chanel mascara fra Hanne, virkelig den beste mascaraen jeg har prøvd! 


// Disse fikk jeg fra søskenbarnet mitt! Hun kjenner meg så alt for godt!


// Smykkeoppheng fra Kjersti og Marie


// selvlaget smykke og øredobber fra bestevenn! Ååh, ble så glad når jeg åpnet det i går! Hun er den beste ♥♥

Hva likte dere best?

Aberdeen next!

Da er bursdagen overstått og jeg føler meg tilsynelatende ung! Hehe, var ikke så ille å ha bursdag. Masse bursdagsmeldinger, gaver og kos! Bare den lille tingen at noen gidder å ta seg bryet å skrive gratulerer med dagen på Facebook er jo så koselig! Av mamma og pappa fikk jeg ny telefon (iPhone 5S) og jeg er overlykkelig! Nå kan jeg endelig ta selfies som ikke er kornete til tusen og så er det jo så praktisk med den homeknappen som leser fingeravtrykket ditt! Hehe, jeg er imponert. Uansett, som overskriften sier så er jeg på vei til Aberdeen. Jeg skal besøke Daniel og kjøpe meg en ny veske for bursdagspengene fra farmor! Det blir bra!

Soon to be old!

Hihi, nå har jeg snart bursdag (les, i morgen) og blir oldis. Hehe, neida. Blir jo bare 24 år, men det føles så mye mer enn 23. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har lyst til å bli eldre, men heller holde meg på begynnelsen av 20-årene. Men det er kanskje fordi jeg har følt at de siste årene har bare flydd forbi. Siden jeg kom hjem fra USA har årene gått unna på et blunk og jeg føler nesten tiden går i fra meg. Kanskje og fordi at når man var 21 hadde man mye mindre ansvar og peiling på livet. Haha, da var man mer ung og uskyldig! Men om jeg vil det eller ikke fyller jeg år om noen timer, så det er vel bare å gjøre det beste ut av det! I morgen skal jeg ha bursdagsmiddag hjemme i leiligheten og på torsdag reiser jeg til Aberdeen! Kjæreste-kos, det blir cool.

SLUTT Å STJELE BILDENE MINE – LILIN SIYAMI

Leste en kommentar i sted om at en person hadde laget en fake facebook profil av meg og tenkte at dette måtte jeg sjekke ut. Da jeg så hvor mange bilder personen hadde tatt og stjålet fra bloogen min og hvor mange venner denne profilen hadde (hvor sikkert de fleste trodde at profilen ikke var fake), fikk jeg helt sjokk! For det første, man kan ikke gjøre noe sånt! Det er ulovlig å utgi seg for å være noen andre og stjele andre sine bilder. Det er brudd på personvernloven. For det andre, hvem i all verden er det som gjør noe sånt? Jeg kjenner jeg blir virkelig sint! Hvilken oppdragelse har man fått når man kan finne på å gjøre noe sånt? Det er helt uakseptabelt og virkelig tåpelig og barnslig gjort.

Det verste er at det var ikke bare en Facebook profil, det var tre Facebook profiler som vekslet mellom å bruke navnet mitt og navnet Lilin Siyami. Om det er et virkelig navn eller ikke, det vet jeg ikke, men denne personen leser i alle fall bloggen min siden han/hun hadde stjelt bildene mine senest i går. Så, Lilin Siyami, SLUTT Å STJELE BILDENE MINE! Du kan ikke holde på slik lenger. Du tar stalking til et helt nytt nivå. Jeg har rapportert den fake Twitterprofilen du har laget av meg, hjemmesiden din på wix.com og de tre Facebook profilene. For alt jeg vet har du en hel mappe på dataen din med bilder av meg. Jeg får ikke til å kontrollere om du sletter disse eller ikke, men det syns jeg virkelig du skal gjøre! Og i alle fall ikke fortsett med å lage nye profiler av meg på nettet! Hvis dette fortsetter så har jeg ikke noe annet valg enn å anmelde deg! Så nå håper jeg virkelig du forstår alvoret i denne situasjonen!

Tonje, setter virkelig pris på at du sendte denne kommentaren slik at jeg fant ut av dette!

Ready, set, go!

Ikveld vinner jeg prisen for selfies. Haha, uten tvil! Jeg skulle egentlig vært hos bestevenn for en time siden. Men tiden flyr av sted når man absolutt skal ta tusen bilder før man går. Jeg får vel pakke på meg skinnjakka og komme meg ut i kulden. Brr, men med litt vin blir vel kvelden fin uansett. La oss håpe det i alle fall. Håper alle sammen får en flott lørdagskveld ♥