My wish list for Christmas!

1. Louis Vuitton Monogram Shawl in Dune – 2. Marc Jacobs Amy Watch in gold – 3. Rebecca Stella Win in Nougat – 4. Creme Bling Bra – 5. Michael Kors Sloan in pearl grey ♥ Daniel

Jeg fikk beskjed om å komme opp med en ønskeliste for julen 2013, så i stedet for å lese på pediatri har jeg brukt hele dagen på å finne ut hva jeg ønsker meg til jul. Haha, for en dag. Har litt dårlig samvittighet, men er fortsatt noen timer igjen som jeg kan bruke på lesing. Jeg er utrolig betatt av skjerfet fra Louis Vuitton. Brukte omtrent 2 timer på å finne ut hvilken farge jeg vil ha, men er ganske sikker på at jeg vil ende opp med fargen Dune. Åh, nå kan bare julen komme altså ♥ I morgen er det forresten 1. desember og jeg skal ha en liten give away med personlig almanakk – så stay tuned!

Hva er deres ønsker til jul?

Hello from Starbucks!

Nå har jeg en liten pause mellom shoppingen, og sitter alene på Starbucks og tenkte at dette var en god tid for å oppdatere bloggen! Daniel er på skolen (tenkt det å ha skole til klokken 6 på en fredag), mens jeg har fortullet meg inn på et megastort kjøpesenter og nyter litt alene tid her. Har nettopp fikset brynene mine med en tråd. Noe som forresten var utrolig vondt, men ble kjempefornøyd med resultatet. Og gått amok på River Island. Må nesten prøve å bare handle på britiske butikker slik at jeg ikke kommer hjem med noe som jeg kunne ha kjøpt i Norge. Etter på skal vi spise på Daniel sin yndlingsrestaurant. Det gleder jeg meg til. Er så koselig med kjærestetid. Loove it! <3

Sweet dreams

Hvorfor går dagene i ett? Jeg rekker virkelig ikke å gjøre noen ting. Har så mange planer, men det meste blir bare lagt til den lange lista med to do’s. Jajaa, i morgen reiser jeg til Aberdeen! Gleder meg ♥♥

On a cloud!

Åååh, nå er det alt for lenge siden sist! Men jeg har stresset som aldri før. Eller, jeg har prøvd alt jeg kan for å unngå å stresse siden det er så usunt for kroppen å bli utsatt for stress, men jeg har hatt sykt mye å gjøre den siste uken. Forrige torsdag flyttet jeg inn i ny leilighet (happy girl) og jeg tror ikke jeg visste hvor mye arbeid som egentlig lå i det å flytte inn i ny leilighet. Har fått gjort unna det meste nå da, men mangler fortsatt en del møbler som jeg venter på og så er det ene rommet enda fylt opp med pappesker jeg ikke orker å tenke på helt enda. Samtidig som jeg har drevet på med dette her har jeg måtte skrive ferdig en forskningsprotokoll som skal være ferdig til i morgen. Neste år skal vi ha et semester med hovedoppgave, og forarbeidet begynner nå. Uansett, jeg er så utrolig glad i den nye leiligheten. Akkurat nå sitter jeg i spisebord-sofaen min som virkelig er som å sitte på en sky. Den er så herlig, dere aner ikke. Når pappa bare kommer og setter opp lysekronen min og det siste skapet på soverommet så skal jeg ta masse bilder og vise dere. Yey! 


// Den er så god å sitte i. Er i alle fall glad for at jeg endte opp med denne her ♥

Lover å være mer aktiv nå som protokollen er ferdigskrevet og jeg begynner å komme litt i orden. På tirsdag reiser jeg til Aberdeen, det blir gøy. Har aldri vært i Skottland før, så gleder meg!

What makes me angry

Egentlig så ser jeg på meg selv som en blid person. Jeg prøver bestandig å se det positive i både situasjoner og folk. Always look at the bright side used to be my motto. Men nå derimot, aner jeg ikke hva som skjer. Men i den siste tiden så skal det utrolig lite til før jeg blir skikkelig sinna/irritert at jeg får vondt i hodet og får lyst til å gråte. Haha, det er skikkelig ille av og til altså. Jeg kan hisse meg sånn opp av de rareste grunner, som jeg før kanskje ikke ville brydd meg om en gang.

Punkt nummer 1 på lista er røykere. Ååh, gurimalla som jeg misliker røykere som utsetter meg for passiv røyking eller den illebefinnende lukten som de sprer omkring seg. Jeg aboslutt hater røyk. Rett og slett, tror ikke det finnes noe bedre adjektiv for å beskrive min avsky. Uansett, om en person velger å røyke så kan ikke jeg gjøre så mye med det. Vil han/hun utsette seg for de farlige kjemikaliene som finnes i røyken og øke riskoen for lungekreft, KOLS, hjertekar-sykdom, hjerneslag, kreft i spiserøret, blærekreft, svelg og strupekreft, kreft i magesekken, livmorhalskreft and the list goes on, så er ikke det mitt problem.

Det som derimot er mitt problem er den passive røykingen de utsetter andre for. Når jeg går rundt på St. Olav så er det opptil flere ganger til dagen jeg får lyst til å kjefte opp en forbipasserende som røyker til tross for at sykehuset er et RØYKFRITT området. Det er akkurat som om de er blinde for alle skiltene som står rundt omkring. Eller så er de bare så hensynløse at de ikke bryr seg om at de forurenser luften på sykehuset. Det er en grunn for at det skal være et røykfritt området. Jeg blir i alle fall irritert, og jeg skjønner ikke hvordan noen kan utsette seg selv og andre for noe så dumt som en røyk! En annen ting som irriterer meg grundig med denne røyken er hvis en person som nettopp har røyket setter seg ved siden av meg på bussen slik at jeg må holde ut med den forferdelige lukten. Jeez, liker det ikke!

De andre punktene på lista irriterer meg ikke i nærheten som denne røyken gjør, men jeg merker at jeg av og til kan hisse meg opp her også. For eksempel hvis det er noe jeg lurer på så må jeg ha et svar (helst med en gang) og da hender det ofte at jeg ringer til personer som er kvalifisert til å hjelpe meg. I høst har jeg ringt mye fram og tilbake i forhold til jobbing på St. Olav, atest på at jeg har jobbet tidligere, lønn og så videre. Og ikke en eneste en av disse “service innstilte” personene har gjort meg fornøyd. Det er akkurat som de misliker jobben sin og blir irritert på meg som ringer for å spørre etter hjelp, selv om det er akkurat derfor de er her. Når jeg skulle spørre et spørsmål angående lønning på St. Olav så ble jeg videresendt av 6 ulike personer før jeg møtte en person som kanskje kunne hjelpe meg. Men hun hadde egentlig ikke lyst. Bah, da kjenner jeg i alle fall at irritasjonen sniker seg inn.

Føler dette innlegget har blitt alt for langt allerede, så jeg tror det holder for i dag. Finnes enda flere ting som irriterer meg da (som personer som kjøper fake klær og vesker – ååh, hva er gøy med å ha en ekte Louis Vuitton veske når hvem som helst kan gå på nettet og kjøpe en kopi til noen hundrelaper? Overfladisk eller ei, jeg liker å kjøpe fine/dyre ting for at det skal være noe ikke alle andre har – og hva med den dumme bussen som bestandig er forsinket og er stappfulle med mennesker. Man skulle tro AtB kunne sette opp flere busser i rushtrafikken for å unngå dette!) Hehe, jaja. Det skal ikke være lett av og til altså. Jeg får heller prøve å fokusere på det som gjør meg glad enn og irritere meg over alt og ingenting. På onsdag skal jeg flytte inn i ny leilighet – det blir staas! ♥

Hva gjør dere sint?