Cena en casa de Hanna :)

Hola amigos!
España is beautiful, I love it! I dag har jeg bare slasket i solen, og kost meg. Akkurat nå har vi besøk av Borja, og vi skal ut å spille biljard. Det er gutta mot jentene, og jeg kan føle at girlpower'en slår til, og slår badboysa. Er du ikke enig Oda? Det er så moro å ha besøk av Borja, han er så sprudlende og glad.
– xoxo

Endelig internett

Det er rart å tenke på hvor gal jeg blir av å ikke ha tilgang til nettet. Heldigvis fikk vi fikset det i dag. Selv om jeg er på ferie, er jeg avhengig av internett og oppdateringer. Men misforstå meg rett jeg har det SUPERT på ferie. Står opp hver dag til varme baguetter, smører meg inn med solkrem og så er det rett på stranda (eller takterassen vår) for å sole meg. Ligger der et par timer og nyter solskinnet. Etter på går det i shopping, mer avslapping eller ut på livet. La Manga er herlig. Ingen ting å si på det.

Her er en kjapp oppdatering:

Flyplassen i La Manga

Etter at vi hadde pakket ut av koffertene, dro vi ut med  Ruben og Borja

Oda

Første dag med soling

Jeg og Oda gikk tur langs stranda

Middag

Spiste utrolig god kyllingtaco

Shopping i Cartagena

Kjøpte meg snekkerbukse og svarte pumps

Soling på takterassen

Utrolig fin utsikt

Nå må jeg legge meg, skal opp tidlig i morgen å jobbe med brunfargen.

Buenas noches!

 – xoxo

 

La Manga tomorrow

For et stress. Det er så mye som skal pakkes, fikses og huskes, at jeg blir helt tullete. Vi skal kjøre hjemme fra klokken 5 i natt, og jeg har enda mye som skal gjøres før jeg kan gå til sengs. Har sikkert pakket om kofferten min minst 10 ganger, og nå hører jeg pappa roper om enda en runde. Det er ikke så enkelt å være jente og skal ha med seg så alt for mye. Gleder meg til i morgen, når jeg kan ligge på stranden å slappe av!

– xoxo

Voulez vous coucher avec moi

ce soir? Det er torsdagsmorgen og her går det i moulin rouge for alle penga. I dag er det fridag, og det betyr en ting. Shopping og frisøren. Begge to helt nødvendige. Må både få farget etterveksten, å handle inn ballerinasko til jeg drar til LM. Nå må jeg bare drikke opp den nylagedet koppen med varm sjokolade, og så kan dagen begynne.

– xoxo

Say my name

aah, say my name, La Manga sangen. Husker vi kjørte hjem fra Zoco i påska i fjor, 4 stykker presset inn i baksetet på en bil, og sang say my name for full hals. Good times. Synd du ikke er med oss denne gangen B!

Nå er det bare 3 dager igjen til jeg reiser, gleder meg.
– xoxo

Bling my pencil

Pappa var i Skottland forrige uke og tok med seg den søteste gaven hjem til meg. Han er den snilleste altså. 

Rosa blypenn og vanlig penn med DIAMANTER på! Kan det bli finere sier nå bare jeg? Dette er helt klart et motivasjons kick til å begynne å lese, skrive, pugge til eksamen. Jeg og den rosa blypenna skal nok bli bestevenner med tanke på alle de notatsidene jeg skal skrive med den. Tusen takk pappa! 
– xoxo 

Today is a good day

For alle Twilightfans i alle fall. The twilight saga new moon kom ut på DVD i dag, og det gjør helt klart denne dagen en bra dag. Var på platekompaniet å kjøpte meg Bellas boks, som inneholder new moon, to filmer med bonusmaterialet, en plakat, 6 postkort, et bokmerke, en penn og to armbånd. Alt dette får du til bare 349 ,- Gleder meg til å ha twilightmaraton, å se begge filmene. Nå er det bare 101 dager til Eclipse kommer på kino, I can't wait!

Hva syns dere om Twilight?
– xoxo

Ei uke og to dager igjen til LM

Gud som jeg gleder meg. LM er forresten La Manga for de som ikke forstod det. Det skal bli så godt å komme bort  fra snø og slafs, og bare vandre langs strandkanten og bearbeide brunfargen. Har allerede fått et lite grunnlag etter solariums solingen. Det skal bli så godt og bare reise bort å slappe av.

Jeg gleder meg til å..
nyte utsikten fra leiligheten

både natt og dag
tilbringe tid med familien min

sitte timesvis i boblebadet

sove lenge på stranden

eller lese biokjemi

Handle tusenvis av smykker på marked

ta bussen til Zoco

møte favoritt bartenderen vår
spille biljard på den irske puben

møte Borja
dra ut med odasøt

OG til slutt må jeg nevne at Oda gleder seg sykt mye til å møte her true love, Daniel

– xoxo

allmennpraksis

På medisin i Trondheim blir vi utplassert på en allmennpraksis hver 14 dag, for å få litt erfaring fra det virkelige livet. Et kjempebra opplegg syns jeg. På utplasseringen får vi ha en konsultasjon med ekte pasienter, måle blodtrykk, lære oss å sy sting og å ta blodprøver. Det er mye spennende vi får gjøre. I dag er det min tur til å "leke" lege. Det blir gøy det, minus det faktumet at vi blir filmet og man må se seg selv på film etter på. Jeje, wish me luck!

– xoxo