Live it up!

Har fått helt dilla på denne sangen. Sitter å løser MCQ, mens denne suser og går i bakgrunnen. Hver gang Jlo synger live it up går tankene over på noe helt annet enn eksamen da vel og merke. Gleder meg sånn til USA nå, at dere vet ikke. Enn at det bare er 2 uker igjen eller noe sånt til jeg reiser! Shiit, nå kom jeg på at jeg må bestille ESTA. Enn at det bare er 2 uker igjen da. Tida går så fort. Men 2 uker, betyr eksamen snart. Ih, må nok gå tilbake til MCQ og Jlo asap. Hehe!

Top on the hills!

Så herlig sommervær! Gotta love it!

Hurra for Norge!

Egentlig skulle jeg bare tenke på denne dagen som en dag nærmere eksamen. Men når jeg stod opp og sola skinte meg i ansiktet og fuglene kvitret fikk jeg litt lyst til å feire nasjonaldagen alikevel. Jeg har tatt på meg armanikjolen, som jeg bruker alt for sjelden og pyntet meg med flagg og greier. Skal alikevel lese da, men jeg skal gjøre det med stil og unne meg et glass champagne eller to. Håper alle sammen får en kjempefin nasjonaldag og slipper å sitte å lese til eksamen! Hehe, hvor ble det av barndommen hvor 17 mai bestod av pølse og is?

I <3 Sheinside

I denne travle eksamenstiden er det godt med en liten oppmuntring og dere kan tenke dere det var både jul og bursdag når jeg endelig fikk en ny pakke i posten. Har et lite samarbeid med Sheinside og de har sendt meg masse godsaker så det er bare å bytte ut boka og stille seg foran speilet å prøve. Spesielt godt likte jeg den svarte perlekjolen med åpen rygg. (meg og åpen rygg altså, jeg går aldri lei). Kombo søtt, frekt og elegant passer meg dessuten ganske så bra. Så denne kommer til å være med i kofferten når jeg reiser til USA om ikke så alt for lenge. Kjolen er dessuten strikke-stoff så den er superkomfortabel å gå med og former seg fint etter kroppen. Genseren nedenfor er også en favoritt. Bare det glitrer så er det nesten godkjent. Hehe, men jeg liker den mørkegrå fargen. Passer bra til de blonde lokkene. Anywho, nå kan bare sommerferien komme. Jeg har i alle fall fylt opp skapet med ubrukte, nye klær som bare venter på å bli brukt!


// Love <3


// Rhinestone Pullover finnes her


// Digger kombinasjonen ull og skinn. Jakken finnes her.

Så, hva likte dere best? ♥

The Luna way!

Man vet livet er litt “tamt” når det eneste jeg blogger om er kattepusen til lillesøsteren min. Haha, på tide å bli ferdig med disse to eksamene snart nå altså. Så er det USA og Las Vegas som venter. Uansett, Luna er så søt når hun prøver å vaske potene i vasken på badet. Hun er jo egentlig livredd for vann, men klarer ikke å motstå denne sildrende fristelsen.

Er hun ikke sööt?

Operasjons chick

Bare synd jeg blir uvel med en gang pasienten begynner å ynke seg. Kirurgi + meg er nok ikke den beste komboen!

Min hverdag!

Fra jeg står opp til jeg legger meg er det en ting som gjelder – pugge, lese, lære meg alt som kan komme på eksamen! Jeg tror jeg blir gal snart hvis jeg ikke får et lite avbrekk. Sommerferie, hvor er duu?

Update: tror jeg virkelig går på veggen altså. Dro på butikken for å kjøpe middag og der ute i den virkelig verden er det drøssevis med folk i dress som bærer på sixpack med øl, det er russ over alt og mennesker som nyter denne vårkvelden. Ååh, hater virkelig eksamenstida! Føles ut som det bare er meg som er hjemme å leser mens resten av verden nyter livet. Unfair!