Live it up!

Har fått helt dilla på denne sangen. Sitter å løser MCQ, mens denne suser og går i bakgrunnen. Hver gang Jlo synger live it up går tankene over på noe helt annet enn eksamen da vel og merke. Gleder meg sånn til USA nå, at dere vet ikke. Enn at det bare er 2 uker igjen eller noe sånt til jeg reiser! Shiit, nå kom jeg på at jeg må bestille ESTA. Enn at det bare er 2 uker igjen da. Tida går så fort. Men 2 uker, betyr eksamen snart. Ih, må nok gå tilbake til MCQ og Jlo asap. Hehe!

15 kommentarer
  1. Innleggene er så veldig korte nå. Er jo nesten ikke lenger vits å lese mer ettersom de også kommer så sjeldent. Tips: Endre dette, og du får flere lesere. Hvis ikke mister du meg og sikkert flere andre…
   Liker sangen forresten.

  2. Du Mona, du kan ikke forvente lange og mange innlegg når det nå er eksamenstid. Hanna skal faktisk ta noen utrolig vanskelige eksamener så er ikke bare bare å sette seg ned å skrive blogginnlegg altså. forstår hu kjempegodt jeg, har selv eksamenstid og det er ikke mye man får gjort annet enn å lese og pugge.
   TIl Hanna! Lykke til på eksamene dine! 😀

  3. Hei!
   Jeg skal til USA i sommer og lurer på om man må bestille sånn ESTA? evt hvordan gjør man det? Må man dra på den amerikanske ambassaden?:) Setter stor pris på svar! Synes forresten bloggen din er kjempe bra, og ønsker deg lykke med eksamen:)

  4. GLEDER meg til du er ferdig med eksamen og begynner å reise rundt, masse fine innlegg da mon tro! 😀

  5. Forståelig at Hanna leser til eksamen og vil gjøre det bra på eksamen! Jeg syns det er kjempepositiv at du er så smart at du faktisk setter bloggen til sides når det gjelder utdanning og fremtiden din. Flere toppbloggere som viser at de ikke gjør det, og vi ser jo hvordan det går med dem!!
   Stå på Hanna, og snart får du jo en vellfortjent ferie! Gleder meg til å lese innleggene dine igjen!

  6. Hei
   Kan du i løpet av sommerferien svare på “30 days challenge”?(hvis du ikke har det for hektisk) Voe(www.voeblogg.no) holder blant annet på med det. Se side seks(eller 7) for å se alle spørsmålene.

  7. Anonym: Heisann! Svarer kanskje litt sent. Men har ikke gått igjennom kommentarene før nå. Uansett, du kan bestille ESTA på usa.no. Ganske enkelt og så varer den i 2 år slik at da har man det hvis man feks skal reise til USA neste år igjen. Håper du har fått ordnet opp med ESTA 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg