Solastranden

Siden gradestokken viste 30 grader og det var så varmt ute at man nesten smeltet bort, kunne man ikke gjøre noe annet enn å dra på stranden og være beach babe for en dag. Har faktisk ikke vært på stranden enda i år, så det var utrolig herlig å føle sanden mellom tærne og høre bølgene slå mot land. Tilbringte dagen på solastranden sammen med Daniel, Emma og Clara hvor Daniel var grillmester og gjorde oss mette og fornøyde. Selv har jeg ikke vært på solastranden siden jeg var lita jente, så det var litt nostalgisk og komme tilbake. Minte meg om tiden hvor bekymringer var noe ukjent og pappa kunne fikse alt. Hehe, uansett har i alle fall hatt en kjempekoselig søndag. Har fri i morgen også, så kan egentlig bare trykke hele dagen på repeat – det liker vi!


// My man ♥


// Solastranden er pretty amazing, nesten helt som syden!


// Søteste Emma og Clara!

Hvordan har været vært hos dere? ♥

Familiedag, gotta love it!

Pappa klimprer på gitar, farmor sitter i sofahjørnet og snakker i ett og alt er egentlig som det brukte å være da jeg var mindre. Jeg som er skikkelig pappadalt har det veldig fint nå som pappa er på besøk her i Stavanger. Da føler man seg liksom ekstra trygg her i verden. Og det kan man like. Så i dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å tilbringe fridagen min med familien. I morgen er det tilbake til jobb og sommerhverdagen, så jeg skal nyte denne torsdagen så lenge den varer.

Pappa har forresten kjøpt seg ny gitar, forsterker og mikrofon så nå skal jeg hive meg med og synge en trall. Er så lenge siden sist at jeg nesten føler jeg har glemt hvordan det gjøres. hehe! ♥

On my way to, Ålesund!

Da kommer snart Daniel hjem fra jobb for å kjøre meg til flyplassen og derifra går ferden videre til Ålesund! Gleder meg så utrolig mye til å se igjen Annette og Torunn. Selv om jeg bare skal være der i 24 timer før det er tilbake til jobb, tror jeg det kommer til å bli amazing. Hehe, vi skal visst nok bo ganske flott også, det liker jeg. Takterasse og boblebad. Trenger man å si mer. Jeg er i alle fall klar for girls night og champagne. Nå hører jeg noen springe opp trappene, så jeg må vel klappe sammen Macen og hive meg rundt!

 
Ønsk meg god tur! ♥