Det skal ikke stå på bekledningen, selv om formen ikke er helt på topp. Hehe, føler meg helt tom i blikket. Det eneste jeg tenker på er å komme hjem å sove, men først må man undersøke en slagpasient. Jaja, jeg skal nok komme meg igjennom det! Så er det sovetid så jeg forhåpentligvis våkner opp frisk som en fisk i morgen!

Syk, sånn halvveis!

For noen uker siden ble jeg sånn halvveis forskjølet. Jeg merket at det var noe muffins på gang i kroppen, men jeg ble aldri helt sengeliggende hvis dere skjønner. I dag våknet jeg med plutselig oppstått halsvondt og klarer ikke å svelge hvis ikke jeg tar en god dose ibux. Men, formen er fortsatt halvveis fin så føler ikke jeg kan kategorisere meg som syk heller. Så, jeg tror jeg er sånn halvveis syk hvis det går an. Kreativiteten er ikke på topp da, så klarer ikke å pønske ut noe spennende blogginnlegg eller skrive ned notatene om hjerneslag som jeg så gjerne skulla ha fått unnagjort. I stedet for drømmer jeg om å reise til USA og handle på VIctoria’s Secret. Aah, kan ikke noen bare bestille meg en flybillett? Har ernært meg selv på blomkålsuppe og lollipop-is, og nå kjenner jeg det er på tide med en liten blund. Er slitsomt å drømme om bombshell, stay-ups og alt det der vet du.. Haha, huff!

Hva drømmer dere om fortiden?

Meaningless!

Jeg vet ikke om jeg har blitt bortskjemt etter å ha reist en del og opplevd nye plasser, fancy uteliv og spennende mennesker. For det å dra ut i Trondheim er virkelig ikke så spennende som det brukte å være. Husker da jeg ble 18 og det å kunne gå ut på byen i Trondheim var det morsomste i verden. Det å komme inn på en plass hvor man egentlig var et år eller to for ung til å komme inn var livet og da følte man seg skikkelig kul. Den tiden er bortevekk, det kan jeg skrive under på og nå syns jeg nesten det er litt kjedelig. Det er i alle fall ikke verdt det når man bare blir fyllesyk dagen der på. Det å være på forspill med mennesker du kjenner og bryr deg om, det er gøy. Men det å gå ut på byen, høylydt musikk og ha en eller annen meningsløs samtale med en person jeg ikke kjenner, er ikke som det brrukte å være. Nesten litt skummelt å tenke på, men kanskje jeg begynner å vokse i fra det. Men det å ha på seg de høye hælene og rocke et eller annet nyinnkjøpt outfit, det er fortsatt gøy. Så jeg er nok ikke helt over denne festinga.

Er dere glad i å feste?

Støy, men gøy!

Woho, skal i alle fall ikke klage på at det er liv her! Er hjemme hos Annette for å feire bursdagen til Tor Erik. Det et stappfullt med kjente, ukjente og litt kjente mennesker. For å ha noe å snakke om begynner jeg å snakke om sære medisinstuff. Haha, sjekketriks til tusen! Skal hilse fra Robert og Glenn fikk jeg beskjed om, så heihei fra de! Uansett ha en fin lørdagskveld!

Baby sitter!

aw, stakkars LUNA. Hun har vært hos dyrlegen i dag og akkurat nå klarer hun så vidt å gå på beina og står bare helt stille på gulvet. Jeg har fått rollen som baby sitter, så kvelden skal gå med til å passe den lille kattepusen. Ååh, syns så synd på henne. Blikkene hun gir meg er så triste, skulle ønske jeg kunne få henne glad igjen! Huff, hadde aldri trodd jeg skulle bli så knyttet til en kattepus. Så denne fredagskvelden finner du meg på kjøkkengulvet sammen med Luni-pun. Lukter nettshopping på lang vei for å få tiden til å gå. Heheh, farlige greier.

Puselusen, får helt vondt i hjerte av å se henne sånn..

That smell!

Baah, nå brukte jeg sykt lang tid (eller egentlig ikke) på å skrive et litt morsomt innlegg og så tror dere ikke det hele ble slettet! Ååh, jeg virkelig hater den følelsen. Jeg kan prøve så godt jeg kan å komme på setningene, men det blir liksom ikke helt det samme. Men jeg skal i alle fall prøve. Prøvde å skrive en setning eller tre om at jeg digger gutteparfyme. Hehe, dere vet når noen fremmede går forbi og plutselig så kjenner du en herlig duft inntre nesen, og du klarer ikke å la vær å lukte en gang til for det luker så sykt godt. Eller når Daniel har på seg parfyme når jeg kommer på besøk så er jeg helt solgt for å si det sånn. Jeg tror nervus olfactorius aka den første hjernenerven (eller luktenerven hvis det er mer forståelig) er sykt sensitiv hos meg når det kommer til parfyme. Jeg blir som en unge i en candy store.

Hehe, egentlig skulle jeg blogge denne sære tankegangen min når jeg satt på lesesalen i morrest, men så kom Hanne og vi ble sittende å prate i evigheter. Deretter var det uketjeneste hvor jeg hadde min første vellykkede indirektre laryngoskopi (undersøkelsesmetode hvor man ser på stemmebåndene). woho, stolt. Etter uketjeneste var det rett til byen for å møte Torunn og planlegge bursdagsfest. Vi tenker maskerade. Da jeg kom hjem ble plutselig chatten på facebook helt sykt aktiv og jeg har brukt den siste tiden der (haha). Tenkte egentlig jeg skulle lese, men så fant jeg ut at jeg godt kunne “sykmelde” meg for kvelden. Tror jeg trenger litt lesefri!

Røde lepper på skolen i dag, det liker vi!

Hva tenker dere om parfyme?

Svar på spørsmålsrunden – del 1

Åååh, det irriterer meg sånn at jeg har glemt igjen kameraet mitt i Stavanger og må bruke webcam for å lage videoblogg. Hver gang jeg gjør henger lyden igjen og det blir rart i forhold til bildet på skjermen. Meen, man kan ikke vente til jeg får tilbake kameraet heller så dette får duge denne gang! Syns det var veldig morsomme spørsmål da, så håper dere blir fornøyd med svarene. Begynner i den personlige enden først med spørsmål som hva er det villeste du har gjort, og er du jomfru? Vil du ha svaret, ja da må du se på filmen under!

//Beklager for at denne videoen virker helt rar. Skal fikse bedre utstyr til neste svarrunde!

Hva syns dere?

work that but!

Da har jeg tatt på meg treningstøyet og er på vei ut for å være med på step og styrke timen til Torunn. En god unnskyldning til å komme seg ut av sofaen og dra på trening er når du har lovt venninna di at du skal støtte opp! Blir i alle fall ingen unnasluntring. Meg og step derimot er ikke bestevenner. Jeg får seriøst ikke til de trinnene. Haha, men det kommer seg vel. Poster første del av spørsmålsrunden når jeg kommer hjem, vet dere har ventet en stund på det!

Vært på trening i dag?

På vei hjem i postkassen

Aah, salg og nettshopping er ikke en god kombo. Jeg er så svak når det kommer til det øyeblikket man trykker avslutt kjøpet. Hvor er samvittigheten blitt av da? Hehe, uansett nå gleder jeg meg til disse herlighetene dumper ned i postkassen snart. Siden de var så billig (119 kroner) tenkte jeg å bruke dem til et lite skoprosjekt. Bestevenn er superflink på å glitre ned alt som glitres ned kan, så tenkte hun kunne hjelpe meg å forvandle disse til gullsko med glitter og stas. Tror det bli bra, elsker i alle fall formen på dem!


//Fargen jeg kjøpte ble nettopp utsolg (tror det var meg) men andre farger finnes her.

Hva syns dere?

Fly away

Svisj, og så var helgen over. OG hver gang så tenker jeg, enn om man bare hadde en pauseknapp man kunne trykket på og så hadde det hele gått mye saktere. MEN jeg blir like skuffet hver gang. Disse helgene er til for å være over på et blunk. Nå sitter jeg på flyplassen på vei tilbake til Trondheim. Skal opp supertidlig i morgen, så gruer meg litt til at jeg kommer så sent hjem i kveld. Men det får jeg bare leve med. Nå ser jeg at alle de andre passasjerene begynner å gå ombord i flyet, så det er vel kanskje på tide at jeg klapper sammen Macen og joiner dem. Vil ikke at navnet mitt skal bli ropt opp heller! Hoho, det hadde tatt seg ut når jeg sitter her.

Ønsk meg god tur hjem!