F a b u l o u s

Jeez, i går kveld når jeg satt på en benk (han fyren foran oss i taxikøa hadde gått amok på McDonalds og det oste junk food all over the place så jeg fikk Oda til å stå i kø mens jeg kunne sitte på en benk og vente) så hører jeg plutselig noe rope navnet mitt. Først skjønte jeg ikke helt hva som foregikk og trudde jeg hadde hørt feil, men da jeg hørte det igjen måtte jeg gå bort å spørre hvordan jenta bak oss i køa visste hva jeg het. Og tror dere ikke jammen hun hadde lest bloggen min i 2 år. Ååh, fikk litt vondt i magen fordi at jeg har vært så sucky til denne bloggingen i det siste. Er så koselig å møte på noen som leser denne bloggen, til tross for at det har gått litt nedover med den i det siste. Men jeg nyter i alle fall sommeren to the fullest. Og så er jeg sykt sliten når jeg kommer hjem fra jobb om dagene, så den ekstra energien til å være kreativ er litt borte. Men nå er jeg ferdig med de 4 ukene jeg skal jobbe og har 100% fri til å være kreativ igjen.

Har hatt besøk av lillesøster i helgen og det har vært kjempekoselig. Synd at hun måtte dra så fort. I går kveld var vi altså ute sammen i Stavanger. Siden hun ikke er 20 enda dro vi på en plass med 18-årsgrense og jeg syns det var så flaut at jeg var så gammel at jeg plutselig ble twenty one again. Det beste var da han ene fyren sa “what? Er du sikker på at du er 21? Du kan ikke være gamlere enn 20!” Haha, all for looking young!

Nå kjenner jeg at jeg skal sove en liten dupp, så sliten etter yesterday!

Get free

Jeg som skulle bli så flink til å blogge i sommerferien. Dette er nesten like flaut som når jeg snakker til pasientene på jobb og så blir det pinlig stillhet fordi de ikke skjønner poenget mitt. Heheh. Meen, jeg har vært skikkelig working girl i det siste. Har tatt på meg ekstravakt og jobbet dobbelt. Alt for disse pengene altså. Men nå er jeg endelig ferdig for uken. Jeg har tatt på meg finstasen (bluse fra topshop og skjørt fra BCBG – sistnevnte er noe av det fineste jeg fikk med meg hjem fra Amerika hvis vi ser bort i fra Micheal Kors vesken min. Åh, digger det) og er klar for å tilbringe lørdagskvelden ute på byen i Stavanger. Må bare få Daniel i samme stemning som meg, så skal nok dette bli sweet!


Håper alle sammen får en fin lørdagskveld! ♥

Duck face

Jee, skjønner at jeg kjeder meg bare sånn bittelitt på Tasta. Hehe. Været i Stavanger er så trist at sommerfølelsen har forsvunnet helt! Til tross for det har jeg på meg en sommerlig kjole da. Har ikke gitt opp håpet helt enda. Venter vel egentlig på at Daniel og jeg skal lage vaffler sammen. Tror jammen meg han må ha sovnet etter han kom hjem fra jobb, så jeg må vel nesten ringe å vekke han. Hjernen min trenger i alle fall input nå som den plutselig ikke leser på medisinstuff. Så jeg må hoppe opp fra denne senga og finne på noe mer fornuftig å gjøre enn å lage duckface foran Macen. Hehe, skikkelig tullete. Kanskje jeg skal sette i gang å ta bilder av alt det jeg har kjøpt med i USA. Det er en del, men enda føler jeg ikke at jeg har nok. Rart det der!

Hollywood Land Tours!

Hvis du NOEN gang skal på en Hollywood Tour i Hollywood anbefaler jeg virkelig turen jeg og Karen var på. Når man går langs Hollywood Blvd blir man bombandert av crazy tour-guides som konkurrerer om akkurat din oppmerksomhet for å dra på akkurat deres Hollywood-tur som lover glitter og glam. Man blir rett og slett sliten bare av å gå der. Hehe, spesielt jeg som hater innpåslitne selgere som ikke tar nei for et nei. Vi hadde dagen før vært inne på butikken til Bizzy B hvor vi ble anbefalt å gå på hjørnet av Hollywood and Highland. Lete etter Leo (vi skulle visst se etter en australsk mann med caps) og si at Bizzy B sendte oss. Her snakker vi super hyggelig fyr fra Australia som unnskyldte seg hvis han hadde en litt rar aksent. Hehe, hans teknikk er ikke å springe etter kundene, men vente til de kommer til han og det liker jeg. Vi fikk i alle fall en innholdsrik Hollywood sightseeing tour med en guide som lovte oss at vi skulle ikke gi oss før vi hadde spottet en kjendis. Han var faktisk ganske morsom og hadde crazy ryggeskills. Jeg syns i alle fall turen var verdt pengene, og hvis du noen gang skal til Hollywood anbefaler jeg denne turen. På hjørnet av Hollywood and Highland like ved Starbucks og McDonalds is the place!


// Klar for å spotte noen celebrities!


// Utsikt over downtown LA


// Ja, dem som husker hvilken kjendis som eide hvilken port.. Hehe, helt øverst i venstre hjørnet var Miranda something. Og ellers så vi på huset til Leonardo Dicaproo, Quentin Tarantino, Bruno Mars ++


// Beverly Hills er virkelig nydelig! Rodeo Drive in my heart.


// Til og med fenglset deres er nydelig! 

Er det ikke fiint?