belønningsshopping

Jeg har som sagt shoppeforbud fram til eksamen er ferdig. Når jeg vet at jeg ikke har lov til å kjøpe meg noe, blir det ekstra vanskelig å styre unna nettbutikkene. Derfor har jeg brukt formiddagen på å sikle etter nye kjoler jeg kan fylle klesskapet mitt med. Vurderer forresten å selge noen jeg har fra før, slik at jeg får plass i skapet. Haha. Anyways. Her er noen jeg vurderer å kjøpe i eksamensgave til meg selv, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken.

Skal jeg ha denne?

 

Eller denne?

Eller kanskje disse?

Hvem av disse tre syns dere jeg burde velge?

Luxury bling crystal iPhone

Dekselet kjøpte jeg på ebay. Kostet 1 dollar, men følte meg litt lurt da jeg måtte betale 20 dollar i fraktkostnader. Haha! Men dog så er jeg veldig fornøyd. Foreløpig det perfekte dekselet for telefonen min, enkelt og elegant!

Hva syns dere?

reflex baby, reflex!

Såå stolt som har lært meg en god teknikk på hvordan jeg skal slå reflekser. Hemmeligheten er å få pasienten til å konsentrere om noe annet. Øvde undersøkelser på Bjørn Victor i hele går. Kjempesnilt av han å stille opp. Tok han med på jobben til mamma for å ha en ordentlig undersøkelsesbenk å undersøke på. Til venstre kan man så vidt se en Ariel-tegning som jeg tegnet til mamma da jeg var 10. Koselig å se at den henger der fortsatt! Hehe, nå må jeg dukke tilbake i bøkenes verden. Viser dere det nye dekslet til iPhonen min senere. Det er så fiint!

Ønsk meg lykke til!

Pariiis!

Gjett hvem som nettopp bestilte en romantisk tur for to til Paris da?! Iih, jeg gleder meg sånn at det nesten bobler over. Tror det blir godt å komme litt bort i fra snø og sludd i Trondheim og nyte noen herlige dager i Paris. Nesten så jeg ikke klarer å vente. Har ikke vært i Paris siden jeg var liten jente, eller jeg var kanskje 13-14 år, men husker ikke så mye av det. Så det er på høy tid at jeg reiser tilbake! Shopping, champagne og romantiske spaserturer i Paris’ gater. Ah, kan det bli bedre? Vi reiser helgen 16. til 18. mars og da skal det bli godt med en velfortjent ferie. Vi bestilte hotell gjennom hotels.com som jeg syns hadde fine priser og gode tilbud. Vi skal bo på dette hotellrommet her og jeg forsikret meg om at det var gratis internettilgang slik at dere også kan bli med på reisen! Whoho, dette blir bra. 

Nå må jeg bare trylle frem franskkunskapene mine og så er jeg klar for å reise. Har ikke snakket fransk siden andre klasse på videregående, så det kan bli en liten utfordring. Husker fransklæreren vår var så opptatt av at vi skulle lære å bestille mat på restaurant, spørre om veien og forklare at man er fra Norge. Haha, tror nesten jeg bare husker sistnevnte. Om ikke annet kan jeg si Bonjour til alle jeg møter og smile et sukkersøtt smil! Yesda!


Noen som har fine Paristips å komme med?

Søndagstema – inspirasjon

Yo søtinger, eller jo som Jan Eggum sa da han skulle synge Vinni’s Tomorrow. Haha, så sykt bra! Anyways, har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har lest til eksamen, øvd enda mer og den siste timen har jeg brukt på å måke snø sammen med naboen min siden mamma og pappa er på ferie i La Manga. Jeg trudde virkelig ikke jeg skulle bruke kvelden på å måke snø, men faktisk så var det ganske oppkvikkende å få litt frisk luft og tenke på noe annet enn denne eksamen. Tærne mine er kalde som istapper da, så tror resten av kvelden skal tilbringes under et ullteppe!

Uansett, greia med dette innlegget var å få ny input på hva jeg skal skrive om på søndagstemaene fremover. I dag har jeg ikke hatt tid til å tenke på noe annet enn skole, og lista mi med ideer har gått mot slutten. Har jo holdt på å skrive om ulike tema siden i høst. Så ikke rart jeg begynner å gå tom litt for ideer. Så det er her dere kommer inn. Legg igjen en kommentar om noe dere vil jeg skal skrive om på søndagstemaene fremover og så skal jeg klare å finne på noe fornuftig og spennende å skrive!

Har dere noen ønsker?

bobler og lesedag!

I dag er jeg stolt av meg selv som sto opp tidlig, kom meg på skolen og har øvd til eksamen med kollokviegruppa til tross for at det er søndag. Har både tatt fatt på undersøkelser og konsultasjon. Vet ikke hva jeg syns er “vanskeligst” jeg. Konsultasjonen er litt skummel siden den er så uforutsigbar. Vet aldri hvilken problemstilling jeg kan få. Mens på undersøkelsene er det så mange små detaljer å huske. Jaja, forhåpentligvis så vil alt dette komme naturlig om noen få år. Det er det som er litt irriterende med medisinstudiet. Man har lyst til å være verdensmester med en gang, men det går nok ikke. Øvelse gjør mester som det står i det ene konsultasjonshefte mitt! Nå skal jeg dra hjem en tur og forhåpentligvis få overtalt Oda til å stille opp som pasient. Kanskje jeg burde gå løs på naboene mine, hvis søsknene “svikter”. Hehe. Litt flaut å bare møte opp på døra og spørre om noen vil spille pasient, så vi får se hva det blir til. Gleder meg i alle fall masse til i kveld for da skal jeg bestille en weekendtur sammen med finingen min for å feire at eksamen er ferdig. Forteller dere mer om planene senere. Nå må jeg stikke for å rekke bussen, som den miljøbevisste jenta jeg er!

Ha en fin søndag sålenge! 

Laurdagskveld betyr kos!

Hvis dere hadde sett hvordan jeg så ut nå hadde dere vel fått et lite sjokk. Bustete hår, rosa ullsokker, superundertøy og pappas slitte t-skjorte. Haha, har pyntet meg litt da, for har glitter armbånd på håndleddet. Men det er laurdag og da har man lov til å være litt slaskete kledd når man bare skal være hjemme å lese uansett. Lillesøster kom hjem fra jobb i sted og vi har laget nachos! Har allerede rukket å fortelle henne alt for intime detaljer om livet mitt. Haha, når stemningen er god mellom oss klarer jeg aldri å slutte å snakke. Før kvelden er over vet hun vel alt som har skjedd i livet midt den siste tiden! Og så ler vi av alt det som skjedde i La Manga i fjor sommer. Masse dirty secrets der altså. Blir vel ikke noe bedre i år. La oss bare håpe at man slipper halvparten av dramaet vi opplevde i fjor. 

Nei, nå babler jeg bare her. Må avslutte innlegget og ta fatt på den gode middagen jeg har foran meg. Må prøve å lure Oda til å spille pasient etter på og. Denne laurdagen blir i alle fall kos!

Hva gjør dere denne laurdagen?

Bah, I’m kind of jealous!

Da jeg våknet i morges gikk jeg rett ned på Macen min for å sjekke blogg, facebook og mail. Er en “dårlig” rutine jeg har laget meg hvor jeg bare sitter og oppdaterer alt for å sjekke om noe spennende har skjedd. Haha, skulle virkelig funnet noe fornuftigere å bedrive morgentimene med, men siden gårsdagen gikk med til bare å lese kunne jeg vel unde meg selv litt “fri”. Anyway, greia var den at da jeg sjekket mailene min hadde jeg ørt-og-førti ubesvarte mailer fra en kompis som hadde et mål for dagen. Gjøre denne frøkna sjalu!

Det første jeg ser er dette.

Med titelen: prøv å gjett hvor jeg er på vei hen! Jeg grubler litt fram og tilbake og tenker at det må være en plass i California siden været er sånn nogenlunde godt og det er bilde av ei strand. Kjenner allerede de små grønne sjalusimonstrene begynner å krype så vidt fram. Så åpner jeg en ny mail og ser dette.

Baah, da er jeg ikke i tvil lenger. Solen skinner og mister Lotus Elise er på vei til Los Angelses for helgen. Han vet så godt at jeg sitter hjemme i kalde Norge, omringet av snø og leser til eksamen. Så sender han meg dette bilde og lurer på om jeg er blitt sjalu enda? Haha, jeg prøver å holde maska og late som ingenting. Så får jeg dette bilde servert i fanget og merker at jeg gjerne skulle byttet plass med han for helgen. Hvem trenger å lese til eksamen når man kan dra på The Oscars i selveste Hollywood? 

Bah, jeg liker ikke når noen prøver å gjøre meg sjalu. Jaja, jeg får bare plokke fram mine egne bilder fra Hollywood og drømme meg litt tilbake før alvoret begynner igjen.

Hvor hen i verden ville dere vært akkurat nå?

Smile, it’s Friday!

Har bare 2 konsultasjoner igjen, og så tar jeg helg! Blir ikke så mye fritid da, siden jeg skal fortsette å gjøre det jeg har gjort fram til nå. Hehe. Men er herlig med helg alikevel! Så det fortjener et smil!

Hva skal dere denne fredagen?

Butterflies

Før jeg gikk inn i mitt (det som ser ut til å være uendelig) shoppingforbud, hadde jeg bestilt meg et skjørt fra asos og i dag lå nydeligheten i postkassen min. Eller jeg måtte vel egentlig hente det på posten og betale 266 kroner i toll, men det var verdt det. Er allerede blitt ganske så glad i det nye skjørtet. Nå gleder jeg meg bare til våren kommer og jeg kan begynne å bruke det. Det er nok litt for sommerlig til å tåle regnværet og den gråe snøen som finnes i Trondheim. Skal love å ikke ha på en gjennomsiktig hvit topp og snøleopard BH fra Victoria’s Secret da. Ser nå at det er super kresj. Haha, men det får bare så være for denne gangen!

Hva syns dere?