17 mai

Håper alle sammen har hatt en kjempefiin 17 mai feiring 🇳🇴🇳🇴 Min dag startet med champagnefrokost hjemme hos Anna Lisa med god mat, sol, sang og bare masse kos. Deretter gikk ferden videre til Stavanger sentrum hvor vi i tradisjonstro spiste lunsj sammen med familien til Daniel i Fargegaten. Etter det måtte vi selvfølgelig få med oss folketoget. Er så koselig med korpsmusikk, glade mennesker og smil og latter. 17 mai er virkelig en festdag og det blir jo enda koseligere når solen skinner og alt er bare fint og flott. Håper i alle fall alle hadde en kjempefin feiring. Her kommer et lite bildedryss fra dagen.

Fineste Mari mi ❤️

Beste gjengen 😍

Daniel, Cathrine og Emma ❤️

My man 🥰

Fine Rogalandsbunaden 🇳🇴

Hva gjorde dere på 17 mai i år?

London bound (again)

Da har jeg akkurat kommet tilbake fra en kjempefiin tur til London sammen med verdens beste lillesøster. Hun ville at vi skulle dra på en skikkelig jentetur før hun skal gifte seg i høst, og hva er vel ikke bedre da enn en liten luksushelg i London? Vi har i alle fall kost oss masse med shopping, vin og god mat. Nesten kost oss litt for mye når jeg ser tilbake på mastercard-regningen min. Over 70.000 bare i april, det må være ny rekord 🙈 men syns jeg fortjener det med alle de ekstra vaktene jeg har jobbet den siste tiden. Uansett, vi bodde på et kjempefint hotell like ved London Eye som heter Park Plaza Westminster Bridge Hotel. Fikk skikkelig luksusfølelse, selv om det ikke kostet alt for mye per natt. Var i tillegg tre ulike restauranter man kunne spise på og en døgnåpen bar med kjempegode drinker og room service 24/7. Lå litt langt unna i forhold til shopping og utelivet i Mayfair, men funket med T-bane på dagen og Uber på kvelden.

Hvis dere forresten liker rosa teselskap, cuteness overload og masse god mat så anbefaler jeg Hush Mayfair. Det er en restaurant som ligger like bak Victorias Secret i New Bond Street. Har vært der 2 ganger nå og har vært like fornøyd hver gang. Både mat for meg og instagram feeden min! Andre restauranter vi var innom var Hakkasan (min absolutt yndlings restaurant). De selger egg fried rice som er noe av det beste jeg har smakt. Haha, kunne spist det hele kvelden sammen med Chicken Satay. Mm, yummie. Ellers var vi på high tea på Harrods Tea Room hvor de hadde helt amazing Scones med Strawberry Jam. Blir sulten bare jeg tenker på alt det gode vi har spist. I tillegg til å spise masse god mat har vi handlet kofferten full med både billig og dyrt. Det ble en tur innom både Primark, Berskha, Top Shop, Victorias Secret, Harrods og alle de fine luksus butikkene i New Bond Street. Min yndlingsbutikk for tiden er Dior. De har så mye klassisk og fint der. Jeg klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen (etter et glass champagne eller to) og endte opp med min andre Dior veske. Er så fornøyd at jeg sprekker av shoppinglykke. Har alltid ønsker meg en Diorama i hvit med gold studs og nå ble den endelig min.

Fineste lillesøsteren min 🥰

Dior lykke 🤩🤩

Har dere vært i London og hva er favoritt tingen deres å gjøre i byen? 🇬🇧🇬🇧