The moving day!

Når jeg kom hjem til farmor i dag var det som om noen hadde ranet huset hennes. Alt var plutselig vekke og det eneste som stod igjen var støv på veggene og en rar elefant-ting i vinduet. Men så dro vi til den nye leiligeten hennes på Tasta og da var det som et lite mini-farmor-hus. Så man skal nok klare å føle seg hjemmekjær her også. Leiligheten er forresten sykt fin. Ååh, skulle gjerne bodd der selv. Hun har til og med et lite walk-in-closet, selv om jeg tviler på at hun kommer til å bruke det til det. Store vinduskarmer man kan sitte å drømme seg bort i, og stor og god plass! 

Nå er det siste kvelden i leiligheten til Daniel, så skal utnytte det til det fulleste. Snart er det tilbake til lesing og slit! 

Sunny Stavanger

Er så herlig at man faktisk kan gå ut i bare skinnjakke, uten å fryse rumpa av deg. Måtte ha på yndlingsskjerfet fra Acne som jeg fikk til bursdagen da. Er tross alt bare februar. Bukse og sko er fra Zara og vesken fra Mulberry. Åh, materalistisk lykke! Nå skal jeg og D på dinnerdate. Må utnytte tiden vi har når vi først er sammen. Før jeg vet ordet av det sitter hjem hjemme i Trondheim og leser, igjen!

Hva syns dere?

Summer feeling og flyttestyr!

I dag kunne man nesten tro at dette bildet ble tatt i Stavanger, og ikke på en solskinnsdag i La Manga, for jammen har det ikke vært fint vær her i dag, Gruer meg allerede til å reise tilbake til Trondheim på torsdag. Der er det bare snø, is og kulde som venter meg. Her kan man allerede sitte ute å nyte solen og legge bort den varme boblejakka. Urettferdig, skulle ikke tro at vi bodde i samme land. Jeg er i alle fall helt sikker på at jeg vil flytte lengre sør når jeg er ferdig utdannet. Snø og kulde er virkelig ikke tingen for meg!

Dagen i dag har jeg brukt til å hjelpe farmor med å rydde ned tingene sine for å være klar til å flytte på onsdag. Enn at dette er den siste gangen jeg er i dette huset. Jeg som har tilbringt så mye tid her de to siste årene. Ligget på terassen og solt meg mens farmor sitter inne og jabber i telefonen. Pratet om gamledager i lenestolene i hjørnet. Spist koselig hjemmelaget middagsmat. Lest på medisinting, mens Daniel har vært på jobb. And the list goes on. Nå sitter jeg og blogger mellom papp-esker og rot, istedet for farmor sin alt for ryddige og hjemmekoselige stue. Åh, blir litt sørgmodig av å tenke på det. I hele dag har personer gått inn og ut og hentet bøker og ting de vil ha. Stakkars farmor, hun må jo bli forvirret av alt dette flyttestyret.

Men regner med det blir bra når hun får flyttet inn i sin nyinnkjøpte leilighet. Den skal visst være megamoderne, så gleder meg til å se den!

I totally agree with you

For ikke så lenge siden bladde jeg meg tilbake i arkivet for å lete etter noen bilder, jeg stoppet opp og leste gjennom gamle innlegg i over en time. Jeg begynte faktisk å smile og le av det jeg selv hadde skrevet. Og det var nesten slik at jeg følte for å reposte det hele, dette måtte jo se dagens lys igjen. Men så vandret tankene over til ørets anatomi og gnisten jeg hadde over å være skikkelig kreativ når det kom til bloggingen, ble slukket av alt skolearbeidet jeg hadde framom meg. Sånn føler jeg det er nesten hver dag siden jeg begynte tredje året. “Blogg-semesteret” hadde en liten røff start da jeg selv hadde det vanskelig i høst. Og når jeg så begynte å skrive igjen, strakk virkelig ikke tiden til så det hele har bare gått i en liten ond sirkel. Med tanke på at jeg enda ikke har lagt ut film og bilder fra Twilight-premieren i november, sier vel sitt.

Så, hvorfor slutter du ikke bare å blogge da, er det kanskje noen som tenker. Det er et godt spørsmål, men jeg føler meg ikke helt klar for det enda. Jeg syns fortsatt det er kjempegøy å drive på med denne bloggingen, få tilbakemeldinger og spre glede (og forhåpentligvis kloke ord). MEN, jeg går på et studie som tar opp 100% av tiden min og jeg må gi 100% tilbake for å klare å stå på eksamen. Vi har en eksamen hvor absolutt alt vi har lært i løpet av et år skal testes. Alt er avhengig av den ene dagen, og jeg vil og må være forberedt til den. Derfor kan jeg ikke gi 100% til bloggen og innleggene blir kanskje ikke like spennende som før. Det hele går ikke på at jeg ikke kan eller er kreativ nok, det hele går på at jeg ikke har tid. Jeg hater dette dumme tidspresset. Skulle ønske jeg hadde tid til å gjøre alt jeg ville. Reise, blogge, oppleve verden.. Det er musikk for mine ører. Men fortiden er jeg stuck i T-town med lesing på agendaen. Men med en gang denne eksamen er ferdig i begynnelsen av juni, er det ferie som står på planen i flere måneder framover og da skal jeg ha massevis av tid! Woho, jeg gleder meg allerede. Uansett kan jeg prøve å bli flinkere til å sette av tid til å lage super-duper-gode-innlegg, og heller bruke litt mindre tid på å surfe meg gjennom nettet. Effektivitet is the key, I guess.

Tror dere at dere klarer å holde ut med meg?

Pimp your belly!

Superkul.no sendte meg to navle-piercinger som jeg skulle gi til en av dere. Nå som det går mot vår og lettere bekledning, passer jo dette kjempebra! Jeg merker i alle fall selv at jeg er for dårlig til å handle inn nytt accessories til navlen min. Superkul hadde et skikkelig bra utvalg når jeg så igjennom de ulike piercingene og til en veldig gunstig pris.

Hvis du har lyst på ny piercing til deg selv, eller for å gi til noen du kjenner så er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg trekker en vinner på onsdag.

Off to my baby I go

Woho, det er fredag og jeg reiser til Stavanger! Daniel skal ta meg med ut på date, og jeg gleder meg skikkelig! Lurer fælt på hva han har pønsket ut for noe lurt. Alt er pakket og klart, så det er vel egentlig bare å hive på seg vinterskoene, trosse snøværet og komme seg til værnes. Håper virkelig det er fint flyvær. Turbulens er noe av det verste jeg vet. Spesielt jeg som er så pysete av meg (i noen sammenhenger i alle fall).

God helg, godinger!

Tonights look!

Crystal bra in my heart! Har ikke fått brukt denne ute før nå, så det er høyst på tide. Vanligvis hater jeg når BHen vises, men denne er alt for stilig til å gjemmes bort bak klærne! Haha, håper alle har hatt en fin torsdagskvekd! ♥

A list of things

Ååh, jeg er så støl i magemusklene at det er ikke gøy engang. Var på timen til Torunn i går og da fikk jeg skikkelig kjørt meg. Har fortsatt ikke lært meg alle disse stegene da. Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å få til L-steg. Hehe, lurer på hva personen bak meg tenker når jeg nesten bestandig gjør feil. Ellers har jeg utrolig mye å lese for tiden. Reiser til Stavanger på fredag og har en plan om å få gjort mest mulig innen den tid. Er utrolig kjedelig da. Tror hjernen min har fått nok av å lese og markere overskriftene i notatene rosa, gul og grønn. I pastell vel og merke. Har også en navlepircing-konkurranse jeg skal legge ut, en videoblog som må redigeres, en bag som må pakkes, en leilighet som må ryddes, facebookmeldinger  som skal besvares, kjoler på som prøves (life is hard) og jeg tenkte meg en tur ut i morgen kveld. Vet ikke helt hvordan jeg skal rekke alt sammen. Spesielt ikke med tanke på at jeg bare ligeer her og utsetter det hele. Det frister mye heller med en episode House etter all den lesingen. Bah, studentlivet altsåå.


Har dere mye å gjøre fortiden? Eller er det vinterferie som gjelder?

Shoe sale!!

Ah, dette er helt fabulous. Nelly har stort SKO-SALG med masse godbiter til skikkelig lav pris. Tror det bare varer ut dagen, så det gjelder å være rask hvis man vil hamstre inn høye hæler til våren. Jeg har siden forrige lørdag (da jeg feiret bursdagen min) sterkt vurdert å gå til innkjøp av skoen fabulous i en annen farge. Helt siden jeg kjøpte dem i fjor sommer har de vært en av yndlingsskoene og jeg har bestandig hatt lyst på flere farger. Siden de kostet en 500-lapp var ikke det aktualt (jeg får klare meg med de jeg har). Men nå er prisen redusert til 149,- og nelly har fri frakt! Da var det bare å slå til, var det ikke? Jeg gleder meg i alle fall MASSE til våren kommer nå og man får enda flere anledninger til å bruke alle de skoene jeg har kjøpt i løpet av høsten/vinteren. Tror jeg har 2-3 par som enda ikke er brukt. Så nå kan bare alle de fancy invitasjonene komme.. Her er i alle fall fangsten. Siden jeg hadde sølv fra før, ble det gull denne gangen! 


//Skoene jeg kjøpte finner man her.

Er de ikke fiine? 

Spørsmålsrunde medisin – Del 1

Da er videoen endelig lastet opp. Tar en god del tid når filen er så stor. Hadde store ambisjoner om å få alt i en film, men den gang ei. Skal vel litt til å kutte ned 40 minutters-video til bare 10 minutter og samtidig ha svart på alt. Når jeg først begynner å snakke så kommer alt bare ut. Det er akkurat som om noen har puttet på meg en 50-øring. Litt fnising her og en del øøøhm-ing der. Og siden jeg visste jeg hadde en god del å svare på høres det ut som jeg går på speed når jeg prater. Hehe, så her er det bare å henge med i svingene!

 

 ♥