Live chat på bloggen akkurat NÅ!

Live show pågår! Spør oss spørsmål i chatten, eller gi eksempler på hva vi skal gjøre!

Tusen takk til alle som så på! Dere er de beste! Håper alle sammen får en kjempefin lørdagskveld videre 😀

Live streaming video by Ustream

ShoutMix chat widget

 

Kjøra på! 
 

//
//

Live show på bloggen klokken 20.00!

Etter å ha lest gjennom kommentarene deres fant vi ut at de fleste ville ha live chatten klokken 20.00 i kveld. Så om dere vil stille Oda og meg spørsmål eller be oss om å gjøre noe tullete, er i kveld the perfect opportunity. Daniel (my spanish fling) gleder seg i alle fall. Bare ta en titt på dette.

Har aldri hatt noe lignende på bloggen før, så det skal bli spennende å se hvordan dette går. Nå skal jeg få meg litt søvn, så snakkes vi klokken 8 i morgen kveld! (Eller for Oda og meg blir det klokka 11 om morgenen) Lenge leve 9 timer tidsforskjell mellom Norge og California! I mens kan dere pønske ut noen spørsmål til i kveld!

Skal dere se på oss live klokken 20.00 ikveld?

Live chat?

Det er ikke hverdagskost, men det hender at lillesøster og jeg blir bestevenner og de to verste fjortisene du kan tenke deg! Her snakker vi fnising på høyt nivå, barnslige samtaleevner og deling av hemmeligheter. Pluss en god dose latter. På slike dager er jeg utrolig takknemlig for at jeg har en lillesøster! ♥

I mellom diskusjonen om hvem som hadde flørtet med mest gutter og hvem som skulle gå å hente juice, fant vi ut at vi skulle ha live chat på bloggen. Har aldri hatt noe lignende før, så vet ikke helt hva det går ut på. For det første må jeg spørre om noen i det hele tatt er interessert i en live chat med Oda og meg? Live chatten vil gå ut på at dere stiller spørsmål, vi svarer. Dere finner på ting vi skal gjøre, vi adlyder og så videre. Tror i alle fall det kan bli utrolig underholdene.

Vil dere ha live chat i helgen? Eller skal jeg bare glemme hele ideen?
Om dere vil ha. Hvilket tidspunkt passer best? Lørdag klokken 11.00 eller 20.00, eller søndag klokken 10.00?

One week left

Nå er det bare en uke til jeg sitter og drikker et glass champagne på flyet på vei til New York! Der skal jeg møte bestevenn og ha 6 fantastiske dager i byen som aldri sover! Hun kommer reisende fra Norge og vi lander begge klokken 8 fredagskveld på JFK. Kan se for meg det blir en gjenforening med hyl og skrik i beste jentestil! Kjenner jeg meg selv rett (og Annette) blir det så vi drar rett ut på livet for å utforske byen!

Kjenner det kribler i magen bare jeg tenker på det. Tror det kommer til å bli en fantastisk “ferie”. Ingen kjenner meg bedre enn Annette. Vi to er veldig like på mange områder. Det blir i alle fall ikke uenigheter om hva vi skal gjøre, hvor vi skal dra og hvem vi skal flørte med. Minnekortet på kameraet kommer til å fylles opp på et blunk, og bankkontoen tømmes. Vi skal forresten bo på The New Yorker. Noen som har bodd der før?

Noen som har noen NY-tips å dele med oss?

Rogaland in my heart

Nå er det ikke lenge før 17 mai banker på døra, eller alle 14- og 15-åringene tar på seg finstasen for å konfirmeres. Jeg konfirmerte meg borgelig og det eneste jeg husker fra den dagen er at det regnet noe forferdelig og jeg ble en god del rikere!

Alt dette får meg til å tenke på bunaden min som ligger hjemme i Norge. Det er litt trist å tenke på at når alle dere tar på dere finstasen for feirer 17 mai, ligger jeg i bakrus og sover på et hotellrom i Las Vegas. Bunaden må nok derfor henge i skapet til neste år. Jeg har forresten en nydelig Rogalandsbunad som jeg fikk av min kjære farmor. Dere skjønner, pappa er fra Stavanger og jeg kan derfor bære Rogalandsbunaden med stolthet!Hvilken bunad har dere/skal få?
Ble dere/skal dere konfirmeres borgelig eller i kirken?

It’s all about the hair

I det siste har jeg fått en del spørsmål om håret mitt. Er det ekte? Eller bruker jeg extension? Hvordan fikk jeg håret så blondt og går jeg ofte til frisøren?

Kan begynne med å fortelle at jeg bruker extension. Siden sommeren 2007 har jeg vært “avhengig” av å ha hårforlengelser i håret. Crazy, I know. Men jeg føler meg ikke helt vel uten. Bruker hair extension med keratinfester, men hadde en periode høsten 2009 hvor jeg brukte clip ons. For et styr sier jeg bare. Av og på med håret hver dag er slitsomt! Pluss at det er lite sjarmerende når gutten du liker skal ta å kose med håret ditt og han finner noen store fester der oppe! Dere aner ikke hvor mange kleine situasjoner disse festene har laget for meg. Blir flau bare jeg tenker på det!


Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med keratinfester. Skal sette på meg nye neste uke og da blir det den 6. gangen jeg gjør det. Vet det er mange som sier at keratinfester sliter på håret og at de er ubehagelig å gå med, men denne erfaringen har ikke jeg. Hver gang jeg tar ut hårforlengelsene har håret mitt vokst opp til 5 til 10 cm, og jeg merker ingen forskjell på tykkelse. Den første natta med keratinfester kan det være ubehagelig å sove, men etter noen dager merker man ikke noe til festene i hodebunnen.

Noen har spurt meg om hvilket merke jeg bruker på håret. For å være ærlig vet jeg ikke hvilket merke frisøren min har brukt. Men jeg kan spørre henne neste uke hvis noen er interessert i å vite det. Jeg har og brukt clip ons extensions fra Pilus en liten periode.

Det positivet med Pilus-håret var at det var veldig likt min egen hårfarge slik at det blandet seg inn naturlig. Det negative med håret var at det floket seg sammen til et kråkereir etter bare 10 minutter. Ganske upraktisk i grunn. Skal jeg bruke clip ons igjen, skal jeg prøve et nytt merke. Noen som har noen merker å anbefale?

Bruker dere extensions?

I need your help!

Here’s the deal people! Jeg liker en fyr som er 173 centimeter lang på sokkelesten. Dette skal vanligvis gå greit, siden jeg bare er 170 centimeter høy. Problemet kommer inn når jeg tar på meg mine 15 centimeter høye sko og tripper av gårde. Da blir jeg omtrent 13 centimeter høyere, og det er virkelig ikke en bra ting.

Spørsmålet er derfor. Skal jeg ta på meg lave sko når jeg skal ut på byen for å jakte på denne fyren? Eller skal jeg ta på meg de høye skoa mine og ikke bry meg om høydeforskjellen? Haha, for et dilemma dere!

Jeg setter i alle fall pris på alle “råd” jeg kan få.

Stop and stare

Som kanskje noen av dere vet klarer jeg bestandig på en eller annen måte å tiltrekke meg det amerikanske politiet. Jeg har blitt stoppet flere ganger, og ofte er det uten noen spesiell grunn. En gang jeg kjørte bil etter klokken 12 om kvelden, ble jeg stoppet fordi jeg var jente og alene i bilen. Da skulle de vite alt mulig rart om kjærlighetslivet mitt, om jeg hadde kranglet med mannen min og så videre. Politiet i Amerika er noe for seg selv!

Uansett, i dag hadde jeg et nytt møte med politiet og denne gangen kjørte jeg ikke bil. Jenny og jeg bestemte oss for å gå ut i varmen og ta noen bilder. Der står vi og poserer som to galinger og aner fred og ingen fare. Plutselig legger vi merke til at vi har fått publikum. En politibil hadde stoppet for å se på hele seansen. Han satt der bare og glante, og så egentlig ganske sur ut.

Kanskje ikke så rart at han stoppet. Han lurte vel på hva i alle dager var det jeg drev med?!

Må legge ut noen bilder av Jenny også. Hun fikk låne sminken min i dag, og var så stolt med sluttresultatet! Blir sikkelig trist at familien Nordaune reiser hjem til Norge i morgen. Kommer til å savne dem alle sammen.

Blitt stoppet av politiet før?

Konkurranse – Vinn undertøy fra Victoria’s Secret

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Da var det på tide med en ny konkurranse siden dere er verdens beste lesere! Hver gang jeg får en koselig kommentar, en hyggelig mail eller leser en anbefaling av bloggen min, smiler jeg fra øre til øre! Denne gangen kan dere være så heldige å vinne en truse fra Victoria’s Secret. Trusen tilhører merket Sexy Little Things og heter Cheeky Panty. Den har et veldig behagelig stoff, og man forelsker seg i trusa ved første øyekast.

Det dere må gjøre for å delta i konkurransen er å skrive i kommentarfeltet hvorfor akkurat du skal vinne denne trusa! Kanskje du trenger en oppmuntring i hverdagen, eller kanskje du trenger å fornye undertøysskuffen? Den beste grunnen går av med seieren! Jeg tenkte å la konkurransen pågå i noen dager og absolutt alle som vil kan melde seg på!

ps: husk å skrive e-post adressen din i kommentarfeltet, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner!

Lykke til!

Sexy little things…

Jeg burde absolutt ikke ha lov til å gå inn på Victoria’s Secret, for jeg ender alltid opp med å bruke alt for mye penger der! Kommoden min er snart fylt opp med undertøy, bikinier og babydoller fra Victoria’s Secret. Jeg burde vel egentlig fått meg en kjæreste, slik at jeg har noen jeg kan vise fram alt det fine undertøyet mitt til! Det er en del, skal jeg si dere!

Uansett, i dag var det to nye truser som var så heldige å få bli med meg hjem. Jeg kjøpte til og med en tredje én, som jeg skal gi bort til en av dere heldige lesere!

Jeg er helt forelsket i den svarte trusa med hvite prikker på! Egentlig er det veldig rart hvordan et lite plagg kan gjøre at du føler deg så fin. Jeg har nesten bestandig på meg matchende undertøy. Og det går ofte i blonder og sløyfer, til tross for at det er bare jeg som ser det!

Hvis dere har lyst på likens Victoria’s Secret undertøy som meg må dere følge med litt senere i kveld. Jeg kjøpte dobbelt opp av den ene trusa, og den tenkte jeg å konkurrere bort til en av dere! Føler meg ganske så snill når jeg bruker opp mine siste dollar på dere!

Hvilken truse likte dere best?
Liker dere Victoria’s Secret?