I thought this wouldn’t happen!

…Men jeg var nok litt for optimistisk da. Har gått hele høsten og vinteren uten at immunforsvaret mitt har sviktet meg. Men siden jeg ikke sov noe forrige uke, var i L.A og ranglet, dro på audition og frøs rumpa av meg og dro ut på fest på fredag i minikjole var det over og ut for kroppen min. Hakket tenner i hele natt og hodet mitt følels ut som om det skal eksplodere når som helst. Hjelper heller ikke at jeg snufser verre enn Charlie!

Bah, hater å være syk. Heldigvis har jeg ingen skole eller jobb jeg går glipp av, så kan være syk med “god” samvittighet om det gir noe mening. Håper uansett at kroppen bestemmer seg for å ta knekken på de stygge bakteriene som har invadert meg. Hater å føle meg svak og hjelpesløs!

Ønsk meg god bedring?

Min versjon av Talking to the Moon

For noen dager siden ble jeg helt forelsket i Talking to the Moon med Bruno Mars. Den har gått på repeat hver kveld like før sengetid og jeg har enda ikke blitt lei. Passer meg perfekt egentlig, siden jeg er i love-humør for tiden. Uansett, siden jeg har blitt så glad i sangen tenkte jeg at jeg kunne lage min egen versjon av den. Recordingen ble gjort på en, to, tre. Så ikke døm meg alt for mye. Videoen som går i bakgrunnen er små filmklipp fra Las Vegas-turen jeg var på for 3 uker siden. Tenkte at nå var en god anledning til å vise dere klipp der i fra.

Hva syns dere?

Ubesvart anrop

Våknet for en time siden (les: 06:55) og får ikke til å sove igjen. Derfor har jeg Kesera feat Lalla med Ubesvart anrop på øret! Digger rett og slett den sangen. Den får meg sånn i godhumør! Dessuten føler jeg siste verset av sangen beskriver meg veldig godt akkurat nå!

… Jeg trengte bare litt tid, så du måkke gi opp. Bare chillen litt til så jeg ikke får nok. Du vet hvordan det er, sikkert gjort det samma sjæl. Må få lov å leke deilig uten at det er noe gærnt. Hva vet jeg om det blir like bra som sist gang? Hva vet du om jenter som har fylleangst? Kanskje det blir meg som ringer deg opp. Og du får et ubesvart anrop…

Bah, nå kjenner jeg hodepinen tar overhånd. Tror jeg skal legge meg å prøve å sove av meg gårsdagens Tequila. (som det forøvrig ble alt for mange av.) By the way, det som er litt trist med at jeg dro ut med en gjeng nordmenn i går er det at jeg ikke kan skrive om alt sladre på bloggen dagen der på. Siden de forstår hvert ord av det jeg skriver! Hvis ikke skulle jeg delt tidenes sjekketriks med dere!

Hva syns dere om “ubesvart anrop”?

Mexican night!

Tilstanden jeg er i nå har jeg aldri vært i før. Er så beruset at jeg bedriver telefonterror tll gutten jeg liker. Tror dere ikke han legger på røret og sender meg melding hvor det står: “I’m sorry. Can’t answer the phone now. I’m afraid of waking up my mum!” Jeg mener. Du er 23 år og er redd for din egen mor!? (Edit: Huff, hva Tequila kan få meg til å skrive altså. Flaut)

Bortsett fra dette har jeg hatt en fantastisk fredagskveld. Har vært ute sammen meg en gjeng nordmenn og storkost meg. Det va mexikanskaften og både Tequila og Margaritas sto på menyen. Dro ut sammen med den søteste jenta, Ingvild, og hadde det kjempegøy. Kvelden endte på Kicks (eller hva i all verden det het)  hvor vi ble sjekket opp av et par dansker! Helt umulig å forstå hva de sier fornoe. Dansk i fylla er helt uforståelig. Endte med at vi måtte kommunisere på engelsk. Haha!

Har dere gjort noe gøy ikveld?
Syns dere det er enkelt å forstå dansk?

Victoria’s Secret – swimwear 2011.

Ironisk nok sitter jeg her og spiser iskrem mens jeg ser på bikinier fra Victoria’s Secret. Ikke akkurat en god kombinasjon. Men når jeg har så mange følelser inne i meg, klarer jeg ikke å styre unna isen. Kunne sikkert spist opp hele bøtta med mintsjokoladeis, den er så yummie. Flere enn meg som tyr til is når følelsene tar overhånd?

Uansett, hadde tenkt å kjøpe meg en bikini fra Victoria’s Secret, men er ganske usikker på hvilken jeg skal velge. Det er så mange fine at det er helt umulig å velge på egen hånd. Derfor tenkte jeg å få litt råd i fra dere! Hvilken bikini syns dere er finest?

 

Hvilken bikini skal jeg velge?

(Dere kan finne alle VS-bikiniene her)

It’s Thursday and I’m in love!

Er det galt at det første jeg gjør når jeg står opp er å sjekke mobilen og facebook for å se om jeg har fått svar fra han?

Ææ, føler meg som en nyforelska fjortis og jeg liker det ikke! Kroppen min bobler over av hormoner og lykke, og jeg er i konstant fnise og aw-modus! Er bestandig redd for å gå inn i en slik periode. Er redd for å bli såret. La oss bare håpe at det snart går over og at alt ordner seg!

Noen der ute som føler det samme som meg?

Få slutt på “trollingen”!

Fikk en mail fra en bloggleser om jeg ikke kunne poste en film på bloggen min som hun og noen andre hadde laget. Jeg så igjennom filmen og syntes at den tok opp et viktig tema, og bestemte meg derfor for å si ja. Filmen er laget av en gjeng utvekslingsstudenter fra NTNU (en av dem er en journaliststudent fra UiB). De går et semester på University of California, Berkeley hvor de studerer Social Media (lærer om sosiologi på internett).

Filmen handler om at de er lei av at folk er slemme på internett bare fordi de er anonyme der og kan såre andre uten å måtte stå til ansvar. “Trolling”, som filmen handler om, er å poste dårlige kommentarer for moro skyld og å henge ut folk på nettet, noe som ikke ville vært akseptabelt hvis det hadde foregått i “meatspace” (som er virkeligheten, det motsatte av cyberspace).


Jeg er helt klart i mot “trolling”! Med tanke på at jeg har min egen blogg, hender det ofte at jeg blir utsatt for nettopp det. Noen få av dere synes tydeligvis det er moro å legge igjen usakelige og stygge kommentarer om utseende mitt, sangstemmen min, personligheten min og så videre. Som regel bryr jeg meg ikke om det, tenker bestandig at det er vel en av baksidene ved å ha blogg, men det betyr ikke at jeg aksepterer drittslengingen (= jeg filtrerer dem bort)!

Ved å poste denne filmen håper jeg at alle dere der ute som driver med “trolling” tenker dere om neste gang dere føler for å gjøre noe slikt!

Syns alle skal støtte den norske studentgjengen på Berkeley, og ta en titt på filmen de har laget!

Hva er deres tanker om mobbing på nett?
Hva syns dere om filmen?

I forgot to tell you guys

Jeg har helt glemt å fortelle dere om kvelden da vi var ute i L.A forrige torsdag. I begynnelsen var jeg litt usikker på hva vi kunne gjøre, men etter en telefonsamtale med Dave (mannen som hjalp oss da betalingen av L.A-turen ble kansellert) hadde jeg ingenting å engste meg for lenger. Det viste seg at han hadde bodd i L.A i flere år, og hadde en god del bekjentskaper.

Plutselig stod vi der med tusenvis av muligheter og telefonen min ringte i ett sett. Vi ble satt opp på VIP-liste på ulike utesteder i Hollywood. Var invitert på en privatfest i Beverly Hills, og hadde muligheten til å bli med Jeremy Tissot eller Tom Marinaro ut for å spise middag. Haha, ikke spør meg hvem det er. Kan se for meg det hadde blitt en overfladisk kveld hadde vi dratt ut med de… hm, litt eldre gutta?

Jeg har bestandig hatt lyst til å oppleve the glamourous life in Hollywood. Nå når jeg faktisk hadde sjangsen valgte jeg og ikke gjøre det. Om det var lurt av meg får jeg aldri vite, men jeg hadde en minnerik aften alikevel. Alle kjendisfestene og ranglingen til langt på natt får jeg ta når Annette kommer på besøk i Mai. Da står både New York og Las Vegas på planen. Gleder meg!

Uansett, kvelden ble en suksess til tross for at vi dumpet Hollywood. Fikk Santa Monica Beach og to kjekke gutter i stedet for. Vandre langs stranden, hånd i hånd, med fullmåne og stjerneklar himmel er ikke så aller verst det heller skal jeg si dere. I alle fall ikke når kvelden avsluttes med å drikke seg fjortis på en karaokebar i Burbank og hyle og le så mye at du vekker de sovende hotellnaboene ved siden av!

Hva ville dere valgt? Hollywood eller Santa Monica Beach?

Ny header!

Søte Sofie har tatt og laget header til meg. Rett før jeg skulle legge meg i går kveld (som ikke skjedde før mange timer etter på. Søt gutt, pluss facebook og tre overtrøtte jenter er absolutt ikke en god kombo!) sjekket jeg e-mailen min og fant 3 headere i innboksen. Alle sammen var de kjempefine. Setter utrolig stor pris på det! Sofie må være den snilleste.

Her er uansett to av headeren hun laget.

Hvilken skal jeg velge? 
Nummer 1 eller 2?

To buy or not to buy?

Thats the question…

Hva tror dere? Vi er blitt invitert i bryllupp i Minnesota i Mai. Søte Laura og Matt skal gifte seg, og dermed blir det tur til Minnesota for å oppleve et amerikansk kirkebryllupp. Gleder meg! Uansett, lurer veldig på om jeg skal kjøpe denne kjolen fra Guess og bruke den i brylluppet. (Se bort i fra strømpebuksen og skoene). Tenkte å style den med svarte pumps, svart clutch og diamantring. Men er enda litt usikker på om jeg skal kjøpe enda en kjole. Dette blir da den 7ende kjolen jeg kjøper dette året, så er litt usikker.

Hva syns dere?
Skal jeg kjøpe kjolen eller ikke?