I forgot to tell you guys

Jeg har helt glemt å fortelle dere om kvelden da vi var ute i L.A forrige torsdag. I begynnelsen var jeg litt usikker på hva vi kunne gjøre, men etter en telefonsamtale med Dave (mannen som hjalp oss da betalingen av L.A-turen ble kansellert) hadde jeg ingenting å engste meg for lenger. Det viste seg at han hadde bodd i L.A i flere år, og hadde en god del bekjentskaper.

Plutselig stod vi der med tusenvis av muligheter og telefonen min ringte i ett sett. Vi ble satt opp på VIP-liste på ulike utesteder i Hollywood. Var invitert på en privatfest i Beverly Hills, og hadde muligheten til å bli med Jeremy Tissot eller Tom Marinaro ut for å spise middag. Haha, ikke spør meg hvem det er. Kan se for meg det hadde blitt en overfladisk kveld hadde vi dratt ut med de… hm, litt eldre gutta?

Jeg har bestandig hatt lyst til å oppleve the glamourous life in Hollywood. Nå når jeg faktisk hadde sjangsen valgte jeg og ikke gjøre det. Om det var lurt av meg får jeg aldri vite, men jeg hadde en minnerik aften alikevel. Alle kjendisfestene og ranglingen til langt på natt får jeg ta når Annette kommer på besøk i Mai. Da står både New York og Las Vegas på planen. Gleder meg!

Uansett, kvelden ble en suksess til tross for at vi dumpet Hollywood. Fikk Santa Monica Beach og to kjekke gutter i stedet for. Vandre langs stranden, hånd i hånd, med fullmåne og stjerneklar himmel er ikke så aller verst det heller skal jeg si dere. I alle fall ikke når kvelden avsluttes med å drikke seg fjortis på en karaokebar i Burbank og hyle og le så mye at du vekker de sovende hotellnaboene ved siden av!

Hva ville dere valgt? Hollywood eller Santa Monica Beach?

41 kommentarer

Siste innlegg