I følge mamma skal jeg drikke!

Haha, for en oversikt, men jeg får visst ikke lov til å blogge i følge mammaen min. Jeg er visst ikke nok sosial i følge dem. Pappa er kanskje litt for sosial som begynner å synge rundt bordet! Haha, men koselig er det. Får høre historier om pappa sin ungdomstid. Ikke noe som passer seg på bloggen i alle fall. Skal møte bestevenn ute på byen senere ikveld. Tror dette kommer til å bli en så koselig kveld. Gleder meg! Håper alle dere også får en fin natt til første mai!

Working progress

Hei dere! Er midt i ordningsprosessen for kveldens bytur med familien og kjæresten! Det skal bli spennende å se hvordan kvelden utvikler seg! Men ut natten til første mai bruker bestandig å være bra! Massevis av russ og mai! Kan ikke slå feil! Jeg har det i alle fall travelt som bestandig. Er et kappløp mellom meg og tiden. Håper jeg vinner slik at jeg er ferdig til mamma og dem kommer!

hem att a mor!

Iih, da er vi hjemme hos mamma og pappa og nyter finværet. Første gang i år det har vært så varmt at jeg føler jeg kunne kle av meg og nyte sola utendørs. Vi har fått god søndagsmiddag og is til dessert. Må si jeg føler meg ganske så voksen når jeg kommer hjem til mor og far på søndagsmiddag med kjæresten. Haha, ikke bra. Nå sitter vi alle sammen samlet rundt stuebordet og koser oss. Russesøster skal vel kanskje ut å grille, mens Daniel og jeg skal ta turen hjem snart. Jeg må prøve å få lese litt før kvelden er omme også. Blæ, eksamenstida altså.

Har dere gjort noe koselig denne søndagen?

Last saturday night!

Hei dere! En blogghilsen fra Daniel og meg som ligger i senga og slack’ern. Haha, hvis det i det hele tatt er et ord. Vi er så sykt trege til å stå opp, spesielt hvis det er fint vær ute og det gjør meg ekstra stressa. Men, jeg må vel bare stresse ned. Stress er absolutt ikke bra for kroppen, jeg vil ikke dø tidlig fordi jeg gikk gjennom livet som en stressball! Uansett, tenkte å legge ut bilder fra i går kveld. Vi endte opp på Crash, som faktisk var veldig gøy. Det at vi dro dit edru og prøvde å gjøre oss fine i ved baren var absolutt ikke gøy for bankkontoen. Men, man lever bare en gang. Gjør man ikke?


// Litt skeptisk i begynnelsen ser jeg!


// Men humøret ble bedre som dere ser!


// Therese og meg. Utrolig kul jente!


// Kjekkeste gutten på utestedet i går var min!


// Her tror jeg en var klar for taxi, mens den andre ikke helt. Haha.

Gjorde dere noe gøy i går?

Kinobabes

Er på kino med Annette, Tor Erik, Daniel, Karen og Hallvard! Trippeldate med andre ord! Vi sitter her og knipser bilder med 3D-brillene på og eier virkelig ikke skamvett! Men gøy, det er det!

Etter på er jeg å finne på dansegulvet på cash sammen med Therese! Woho for lørdag!
Skal dere noe gøy ikveld?

hvor er Daniel? – part 4

Det er så lenge siden sist at Daniel følte det var på tide at jeg reklamerte litt for han igjen på bloggen! Har også fått høre at flere av dere syns hvor-er-Daniel-innleggene har vært så morsom så da var det vel på tide å være litt kreativ igjen. So here you go, find my boyfirend!

Dagens antrekk!

Det er fredag og det betyr pyntedag! Whoho. Bestandig når jeg våkner en fredagsmorgen og skal på PBL føler jeg for å pynte meg. Skjørt og kjoler er obligatorisk i fredagsantrekket. Hehe, mens dagen før kan jeg møte opp uggs og kosebokse! Skal sies at jeg ikke brukte skoene på skolen da. De er det bare for syns skyld på bilde. Så da er det bare å sette på blackout med Breathe Carolina og nyte fredagen. Selv er jeg på jobb og danser for gamlingene!

Skjørt og hansker fra H&M, strømpebukse og genser fra bikbok, smykke Calvin Klein og sko herfra.

Har dere pyntefredag?

hide your mistake!

Gjett om jeg fikk sjokk da jeg våknet i morrest. Skulle bare ha litt selvbruning på hendene i går slik at de ikke ble hvite i forhold til resten av kroppen. Men det skulle jeg aldri ha gjort. Haha, våknet opp som en stripete tiger og det passer veldig dårlig når Daniel kommer  på besøk i kveld. Har ikke lyst til å bli mobbet hele helgen for mine sære vaner. Så på skolen i dag har jeg gått med skinnhansker hele dagen for å skjule den lille feilen min. Haha. Men, pointet med å fortelle dere dette var at det finnes håp. Opplever noen samme problemer som meg og vil fjerne selvbruningen med en gang ta vann, bakepulver og en vaskeklut og skrubb i vei. Virket i alle fall for meg. Så nå har jeg rene og fine hender igjen. Null selvbruning tull!

Blogger resten av antrekket senere, nå må jeg forbrede meg litt før jeg skal på jobb. Så er det rett til værnes i 11-tiden for å hente Daniel! 

Lillesøster har forresten russedåp i dag! Iiih, tiden går så sykt fort. Er jo ikke lenge siden jeg var russ.

gosh

Jøye meg altså. Tiden flyr og jeg har ikke fått gjort alt jeg skal. Jeg skulle egentlig blogge et innlegg om en person som bruker å komme med “kritikk” til meg her på bloggen, men jeg har rett og slett ikke tid til å sette meg ned å lage noe innlegg om det. (tror det vil ta noen timer). så det får jeg gjøre en annen gang. Har ikke fått gjort så mye fornuftig fram til nå egentlig. Begynte med å lakke neglene mine, men så fikk jeg en underlig melding og så ble det en times telefonsnakking om meldingen og vips så forsvant den dyrebare tida mi. Har fått til å rydde i leiligheten da. Mangler bare å rydde bort sminken i gangen, så er jeg good to go. Nå må jeg tilbringe kvelden/natten på bekkenanatomi. Blæ, hvorfor er jeg så ueffektiv i dag da?

Neglene mine ble i det minste fine. Eller?

ta to steg fram og et tilbake!

Whoho dere, jeg er midt i et energikick og tenkte jeg skulle utnytte litt av denne energien til å oppdatere dere. Her har det ikke skjedd så mye spennende siden sist. Jeg har gjøre-ditt-og-datt-dag i dag. Først en tur på skolen for forelesning og litt lesing, deretter rett til frisøren for å friske opp etterveksten. Daniel kommer på besøk i morgen, så må være fin til han kommer. hoho. Etter noen timer i frisørstolen måtte jeg robbe kjøpesenteret for å prøve å finne en konfirmasjonsgave til Emma (lillesøsteren til Daniel) som jeg skal i konfirmasjonen til neste helg. Det er virkelig ikke enkelt å finne en gave til noen, men jeg tror jeg endte opp med noe bra til slutt. Jeg ville i alle fall hatt gaven selv, og det er vel et bra tegn?

Nå kom jeg nettopp hjem og skal lage middag til magen som romler non stop. Deretter må jeg lakke neglene mine i alle regnbuensfarger, rydde til Daniel kommer på besøk, gjøre ferdig bekkenanatomien som jeg begynte på i morgest, lage et nytt blogginnlegg til dere, spise en lolipop som kveldsmat og planlegge morgendagen som blir minst like hektisk. iih, kommer ikke til å være i seng før langt på natt. Haha, jeg får vel bare sette igang gjøremålenene mine med en gang!

Fikk notatboken min fra personligalmanakk i dag! Før var jeg flau over å gå med rosa notatbok på skolen, lurer virkelig hvordan jeg vil føle meg nå. Nå har jeg et stort selvdiggerbilde av meg selv på forsiden. Haha, ikke bra.

Snakkes senere da turtelduer! Eller, det er vel jeg som er en turteldue her. whoho ♥