Jeg vil, og jeg vil.

Ååh, har så lyst på disse kjolene fra Jones and Jones at jeg får litt vondt inne i meg av å tenke på at jeg ikke kan kjøpe dem. Eller, ikke enda i alle fall! Har nettopp brukt 130 pund på Lipsykjolen jeg ønsket meg, og det får holde for ei stund. Fant ut at jeg har over 30 kjoler i skaper som bare henger der og venter på å bli brukt. Noen av dem har jeg aldri brukt heller. Så jeg må nok nøye meg med de jeg har for ei lita stund. Får bare håpe disse Jones and Jones kjolene fortsatt er på lager når jeg føler for å friske opp skapet igjen. For kjolene er helt klart nydelig og passer perfekt til i sommer! Bah, hvorfor må det være så mange fine kjoler der ute?!


Kjolen finnes her.


//Kjolen finnes her.

Hva syns dere om Jones & Jones kjoler?

En litt annerledes påske i år!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og jeg måtte faktisk gå hele veien hjem. Mamma og pappa har den ene bilen på værnes, fordi de reiste til La Manga i natt og lillesøster stakk av med den andre bilen til bestemor på Roan i går. Så nå er jeg bare sliten og billøs. Fikk ikke sove i natt heller. I 2 tiden fikk jeg melding fra en person jeg nå er ganske irritert på, og meldingen gjorde meg så sint at jeg ikke fikk til å sovne igjen. Arg, liker det ikke! 

For tiden er jeg kjempemisunnelig på mamma og pappa som er i Spania. Hver påske de siste årene har jeg tilbringt ved kysten av Spania (La Manga) og i år er alt annerledes. Liker ikke å bryte den lille tradisjonen, men jeg får det nok ganske fint i Stavanger også. Det er jeg sikker på. Er bare at jeg skulle ønske jeg kunne være i La Manga samtidig. Noen del meg i to, og send halve meg til Spain. Hehe, eller ikke. Får heller mimre litt tilbake til de siste påskene. Det får holde for i år.


// Vi gikk på taket for å sole oss med måkene. Haha, husker jeg var så redd (for fuglene altsåå)


// Another day chillin with the pool


// Jeg og Oda gikk lang tur på stranden. Var så koselig ♥


// Adrian og meg påska for 2 år siden!

Hvis jeg må velge et yndlingsminne fra påskene jeg har tilbringt i La Manga, må det bli den kvelden jeg møtte Daniel F for første gang. Året var 2009 og Oda, Borghild og jeg skulle sjekke ut utelivet i La Manga for første gang på ordentlig. Jeg var av en eller annen grunn skeptisk til å gå ut. For å være helt ærlig ville jeg heller være med mamma og pappa hjem. Haha, spør meg ikke hvorfor. En hver 19-åring skulle vel være sjeleglad for å slippe foreldre å dra ut på livet i en utenlandsk by. Men jeg derimot, var litt skeptisk. Borghild klarte til slutt å overtale meg, noe som jeg er kjempeglad for i dag. Hvis ikke hadde vi nok aldri møtt på Daniel og gjengen hans. Haha, husker han nesten ikke kunne et ord engelsk, men på en eller annen måte gikk det overraskende bra og kommunisere. Vi satt der og brukte tegnspråk, lo og tittet litt flaut i bakken. Hehe, så koselig når jeg tenker tilbake på det. Gøy å tenke på at vi fortsatt er gode venner i dag. Til tross for at vi bare møtes et par ganger i året. Daniel er en av de få som får meg til å le, og det liker jeg!


// Så uskyldig og søte vi var. Haha.

Ellers er det ganske trist å tenke på at jeg ikke er i La Manga med mamma og pappa nå. Har fått en del spanske venner i løpet av de årene vi har hatt leilighet der, og de venter i spenning på at jeg skal dukke opp snart. Jaja, skal dit i to uker i August. Så da får jeg ta igjen for alt det tapte.

Hva skal dere i påsken? 

update!

Har grodd fast i sofaen for å lese, lese, lese. Ligger litt bak tidsskjemaet, så regner med jeg blir sittende her hele kvelden. Bah.. Er så umotivert, men jeg har ikke så mye valg. Laget meg en leseplan frem mot eksamen nå. 67 dager har jeg å lese på før skriftligeksamen kommer. Vet ikke om det er god eller dårlig tid. Det finner vi vel ut når det nærmer seg. Har delt inn ukene i ulike tema, så håper det blir litt motiverende. Hehe, huff. I dag er det bittelitt kjedelig å være meg. Men jeg må vel bare fortsette med lesingen slik at jeg blir ferdig til i kveld.


// Skulle ønske dette var realitet i stedet for! ♥

Hva skal dere ikveld?

New in the wardrobe!

Var som sagt og spontanhandlet litt til sommeren på Gina Tricot på onsdag. De hadde så mye sommerlig og fint at man godt kunne tatt med seg en god del hjem. Men man må vel begrense shoppingen litt. Jeg falt i alle fall pladask for en high waist shorts i mørk dongeri. Tror den kan utgjøre mange kule antrekk i sommer. Må bare håpe at sola titter frem snart, og lårene blir litt strammere på 3T først. Hehe, komplekser komplekser. Men jeg kan ikke noe for at jeg kommer fra ei slekt hvor fettet legger seg lett rundt lårene. Genene mine sier jeg skal ha litt fyldige lår. So what to do then? Neida, det er fint med former! Shortsen kommer uansett til å bli hyppig brukt! Fikk også med meg en svart strikke genser, en utrolig stilig veske og noen belter. Nå syns jeg sommeren bare kan komme. Liker ikke det at det er meldt dårlig vær i Stavanger når jeg kommer. 

Fant forresten ut at de nye skoene mine på nytt er kommet inn på members.com med 50 % av. Typisk at de skal være på salg etter at jeg har kjøpt dem. Til alle dere som syns de var stilige kan dere nå få dem til 225 kroner her. Helt klart et skokupp i mine øyne. Hadde det ikke vært for at jeg må prøve å begrense pengebruken litt, skulle jeg kjøpt meg et nytt par i grått!

Hva syns dere om antrekket?

Party i palmen!

Vet ikke helt hva jeg skal skrive om gårsdagens event. Kunne sikkert skrevet en liten novelle, men noen ting er det bedre at bare finnes i hodet mitt. For de som ikke har fått det med seg var jeg på en event i går på Britannia Hotel. Eventen var vel for å promotere Palmehaven på Britannia og det var alle slags mulige mennesker der. Tror aldri jeg har sett så mange kjekke menn i dress samlet på et sted før! Haha, bra jeg har kjæreste slik at jeg oppførte meg! Jeg dro dit sammen med bestevenn og fire jenter i klassen hennes. Er bestandig så koselig å møte nye mennekser. Håper ikke det blir lenge til neste gang. På palmen fikk vi servert champagne, vin og fingermat. Jeg må innrømme at jeg var bittelitt skeptisk til maten (I know, er ganske så enkel i matveien), men kylling på pinne kunne i alle fall ikke slå feil. Og så spiste jeg en jordbærmarsipan, småkaker og druer. Hehe, måtte ha noe mat i magen.


// Poserende frøken klar for å springe til bussen!


// Knips, knips, knips!

// Palmen


// Stine, Karen, Sandra, Tara, Annette og meg!


// Vet bildet er blurry, men måtte bare få frem at Karen og jeg var kjoletwins i går!


// Yummie!


// Enn at de er laget av marsipan. Fancy!


// Fineste bestevenn ♥


// Lars og meg! Den koseligste samtalepartneren!


// Goodiebagen vi fikk. Marsipan, sjokolade, spaprodukt og et gavekort på 300 kroner!

Etter eventen på Britannia ble vi invitert på etterfest på Raus i Trondheim. Må innrømme at jeg var ganske usikker på om jeg skulle gå. Ut på livet en onsdagskveld er sjelden kost for denne frøkna når det står skole og venter på henne dagen etter på. Men jeg kalkulerte det at jeg ikke hadde vært ute i Trondheim siden bursdagen min i begynnelsen av februar så da måtte det vel gå bra! På Raus hadde de den beste drinken jeg noensinne har smakt. Strawberrytiny. Det smakte som å drikke jordbærsaft på sommeren. Nesten farlig. Kom forresten på noe farlig. Hehe, ikke farlig akkurat. Men i går når jeg skulle hilse på en fyr klarte jeg å søle drinken til en eller annen utover hele buksa hans! Huff, det var så sykt flaut. Vet ikke hvordan jeg klarte det, men da jeg skulle strekke ut armen var det en stykk drink i veien. Jaja, han sa det ikke hadde noe å si siden jeg var en vakker ung kvinne. Men jeg regner med han ble litt snurt alikvevel!

Hvis man skal oppsummere kvelden i går med et bilde må det bli dette energifylte bilde av meg selv. Haha, er i alle fall glad for at vi dro ut. Har ikke hatt det så gøy på lenge!

I will always love you!

Fant denne filmen på kameraet mitt i sted. Er bestandig så gøy når man finner filmer man ikke husker man har filmet. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Føler den viser litt stemningen på Britannia Hotel i går, og den fine belysningen. Hver gang jeg har vært der har belysningen vært helt amazing. Hun som synger var utrolig flink, og jeg må beklage mine små forsøk på å synge med. Haha, men jeg kunne ikke motstå fristelsen. Måtte jo synge litt til min kjære Annette. Hihi, enjoy!

<iframe src="http://p.videofy.me/v/270123" width="600" height="480" frameborder="0"

gårsdagens antrekk!

Hei dere!

For en kveld det var i går. Villeste onsdagen jeg har opplevd på lenge i alle fall. Var godt å ta med seg bestevenn hjem og legge henne i sengen ved siden av meg i alle fall. En to tre, snork og så var vi begge i drømmeland! Da vi våknet klokken 8 i morrest, “opplagt” og klar for å starte dagen lå vi og kniste som to fjortiser om alt som skjedde i går. Hahah, ikke bra. Men gøy var det helt klart. Tror ikke det finnes noe sprøere duo enn meg og Annette. Just saying!

Legger med et bilde av gårsdagens antrekk. Tenkte å kjøre en mer tildekket stil med svart strømpebukse og null utringning. Vi skulle tross alt til Britannia! Som forøvrig er et nydelig hotell. Viser dere flere bilder og updates i ettermiddag. Nå må jeg rydde leiligheten før jeg drar hjem til Ork på påskeferie! Whohoo!


// Sko her, kjole her og veske fra Gina Tricot!

Hva syns dere?

En god dag!

For en gangs skyld så har jeg en god dag i dag. Forelesningene på skolen var interessante, og jeg hadde ikke lukke-øynene-og-gjespe-problemet selv om jeg ikke fikk sove i natt. Når jeg er ferdig på skolen stikker jeg til pappa for å endelig hente paraplyen min. Den trengs virkelig i Trondheim for tiden, så jeg er glad for at jeg har fått den tilbake! Da jeg går ut fra jobben til pappa skinner plutselig sola gjennom alle skyene og jeg fikk skikkelig vårstemning. Så da var det rett på Gina Tricot for å kjøpe en shorts. Fant den perfekte shortsen. Slitt, high waste og sexy. Viser dere den og resten av det spontane kjøpet i morgen. Da jeg står og venter på bussen ringer bestevenn meg og lurer på om jeg har noen planer for kvelden. Hun ville ha meg med på en event på Britiannia Hotel med champagne og goodiebags. Siden jeg ikke kan takke nei til en mulighet for å pynte meg ble de kjedelige leseplanene mine byttet ut med high heels og champagneglass. På veien hjem leser jeg mailen min og ser at den lipsy kjolen jeg ble helt forelsket har kommet tilbake på lager igjen! Ååh, dere aner ikke hvor glad jeg ble for det! Dette må være lykke dagen min. Hehe, i alle fall nesten.

Håper ikke lykken slutter nå som jeg forteller dere om den. Satser på at i kveld blir bra og at jeg møter mange nye spennende mennesker. Forteller mer når jeg kommer hjem!

Ps: husk og stem på farfar!

Stem på farfar da vel!

Hei søtinger! 

Hvis dere vil gjøre meg glad, så stemmer dere på farfar (Lars Vaage) på halehelter.no, slik at han kan få bildet sitt avbildet på et norwegian-fly! Hvor kult hadde ikke det vært! I dag er siste dag til å stemme, så håper så mange av dere har mulighet for å gjøre det. Forklarer hvordan og hvorfor i filmen under! whop whoop!

// Sorry for alle “emmh’ene”

For å oppsummere: gå inn på halehelter.no. Velg Stavanger som by. Søk opp Lars Vaage og trykk stem ved å trykke på hjertet! Easy peasy!

Så da er det bare å stemme i vei. Skal du?!

Edit: nå har vi havnet på 12. plass. Woho. Bare 7 plasser igjen!

Spanande!

Iiih, da har jeg nettopp registrert meg i Brønnøysundregisteret og kan offisielt kalle bloggen min for en business eller virksomhet (så fremt at de godtar søknaden min såklart). Ikke det at denne bloggen er en stor business eller noe. Føler jeg bruker mer tid enn det jeg får igjen for arbeidet. Men nå kan jeg i alle fall trekke fra den nykjøpte Macen min på skatten og forhåpentligvis slippe restskatt. Og så er det litt gøy å tenke på at jeg nå (eller snart) har et eget firma. Hannavaage.com is the name. Jeg måtte svare på om jeg hadde over 5 ansatte eller om jeg skulle ansette noen snart. Da måtte jeg le litt inne i meg. Men hvem vet hva som skjer i fremtiden. Akkurat nå har jeg nok med medisinstudiet, jobben på sykehjemmet og bloggen på si.

En stykk gira jente i alle fall! 😀