Null hull!

Dagen startet med en høyst nødvendig tannlegetime, har ikke vært hos tannlegen på noen år og var ganske så stressa for at jeg skulle ha noen hull. Orket ikke tanken på å gå igjennom bedøvelse og borr. En gang for 5 år siden for være nok. Heldigvis hadde tannlegen bare gode nyheter til meg. Tennene var fine og rene og null hull. Det eneste problemet var at tannkjøttet mitt så ut som det var på vei til å bli betent, så han beordret meg til å bruke tanntråd hver kveld. Haha, det var så komisk. Han ser meg inn i øynene og sier. “Så Hanna, hvor ofte bruker du tanntråd?” Med en gang kjente jeg en lyst etter å pynte på sannheten. Hvor flaut er det ikke å fortelle en tannlege at man er ganske dårlig på den fronten. Man vil jo sette seg selv i et bedre lys. Så jeg skulle til å svare noe som hørtes fint ut før det slo meg at hvorfor ikke bare fortelle det hvordan det er. Jeg regner med han greier å se forskjellen alikevel. Det er rart med det. Man vil fortelle andre at man gjør det så bra, men så er sannheten egentlig at man sluntrer unna. Jeg skal i alle fall bli flinkere med tanntråden.

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra trening med Annette og er ganske så sliten. Ble ikke bedre av at jeg har vært en snartur innom Trondheim for å kjøpe skolebok, levere politiattest og hente penger på byåsen. Hehe, har vært ganske effektiv i dag. Men måtte innom å hente pengene jeg har spart siden bursdag for har planer om å kjøpe meg en ny designerveske. Må bare finne en jeg liker først!

Er dere flinke med å bruke tanntråd? hehe!

Så merkelig.

Med en gang vi gikk av flyet på værnes, eller egentlig når flyet kjørte inn i en storm og det var turbulens til tusen, hadde jeg en ekkel magefølelse. Jeg var ikke overlykkelig for å se Trondheim igjen, jeg fikk heller en følelse av eksamen og skolestress og at jeg ikke ville at ferien skulle være over. Tenkte der i et sekund eller to at dette kommer til å bli en kjip høst. Mamma prøvde fortvilet å trøste meg litt og tok meg med på peppes for å spise pizza. Ikke at det hjalp så stort og hele veien tilbake til Orkanger var et virrvarr av følelser. Ble ikke bedre av at Daniel ringte heller, da ville jeg enda mer tilbake. Det som ble bedre derimot var å se bestevenn igjen. Vi hadde treningsdate på 3T (gjett om det var godt å begynne å trene igjen etter 5 uker med pause i Stavanger) og med en gang jeg så henne var alle følelser om at Trøndelag var teit borte. Da var det som om jeg ikke hadde vært borte i hele sommer og alt var som før. Det er jammen meg godt å ha en bestevenn. Nå gleder jeg meg bare til at vi skal reise til La Manga sammen. Annette hadde snakket med min gamle Spania-flørt på facebook som egentlig er sur på meg for noe som hendte sist sommer. Men i sekundet hun nevner han, så popper det opp en facebook melding til meg også. Hehe, noe annet ville vel vært urettferdig!

La Manga på onsdag blir så herlig ♥

Ikke sant det er herlig med en bestevenn?

reiseklar?

Da jeg kjørte hjem til Daniel i sted for å legge igjen en liten hilsen på soverommet hans, spilte radioen en lovesong og det var like før tårene begynte å trille. Det var ikke før da at jeg innså at nå skal jeg ikke se Daniel på en stund og heller ikke kjøre langs Løkkegata for å komme meg hjem. Var like før jeg snudde bilen og kjørte på Forus for å storme jobben til D, mens så fant jeg ut at det hadde ikke tatt seg så godt ut. Jeg får heller vente til 8 august når han og Tor Erik kommer til La Manga. Blir rart å forlate farmor også. Hun som hele tiden gir meg penger til mat slik at jeg ikke skal sulte og vasker klærne mine og passer på. Kommer til å savne hele Stavanger. Alle kveldene jeg bare har kjørt og latt veien ført meg til ulike steder eller snakket med Daniel til langt på natt. Gleder meg allerede til jeg kommer tilbake!

Håper det har vært gøy å lese om Stavangereventyret denne sommeren. Nå er det La Manga som står på planen. Blir herlig å endelig få skikkelig med sol!

Ønsk meg god tur hjem ♥

Med glimt i øyet!

Da har jeg endelig fått fatt på Macen min igjen. Føler meg så hjelpesløs uten, men dårlig planlegging i går førte til at jeg og Macen havnet på ulik plass etter gårsdagens festeligheter. Vi begynte kvelden med en superhyggelig middag med foreldre og “svigerforeldre” som vi tullet med i går. Liker at alle sammen kom så godt overens og at praten gikk i ett fra begynnelse til slutt. Når klokken nærmet seg 12 og Daniel skulle dra på jobb, fant vi andre ut av vi også ville dra ut på byen for å sjekke livet. Etter 45 minutters venting på taxi og mye frem og tilbake hvor det hele endte med at taxisentralen skjelte oss ut, ga vi opp ventingen og heller gikk ned til sentrum. Stemningen ble litt mer laber når det var så utrolig fult med folk. Tror verken mamma eller pappa var gira på å ha fulle ungdommer skrike og dulte borte i dem. Men creds for at de i alle fall var med. Av en eller annen grunn så endte vi opp på Ittepå, der Daniel jobber og jeg tok med meg både mamma, pappa og Cathrine i VIP køen. Haha, lurer på hva alle de ventende ungdommene tenkte når vi bare gikk rett forbi. Gøy var det i alle fall, selv om det hele endte med at det bare var meg og Cathrine som holdt ut løpet.


// Mamma og pappa på vei hjem fra ittepå!

Jeg hadde i alle fall en annerledes kveld ute. Digget når C sto og veivet og ropte på Daniel at nå måtte han servere oss. Haha, kan tenke meg Daniel elsket å ha mammaen sin og kjæresten skrikende bak disken. Hun ville ha service og jeg ville ha oppmerksomhet, mens han måtte tilfredsstillende alle de andre som stod og ventet på drikke. Tror hele opplegget var ganske priceless for en utenforstående person. Jeg kan ikke telle på fingrene en gang hvor mange som kom bort for å spørre om jeg var ute med mammaen min, søsteren eller tanten. De fleste ble litt paffe når jeg svarte svigermor med glimt i øyet.

Kvelden i går var i alle fall kjempegøy. Litt trist å tenke på at jeg reiser hjem i morgen. Har hatt det så utrolig koselig her i sommer. Nå blir det ikke flere byturer hvor jeg og brosteinene krangler om jeg skal klare å stå på beina eller ikke. Ikke mer kos på kveldstid eller krangling med dyna til Daniel om jeg skal stå opp eller ikke. Blir vel ikke så lenge til jeg kommer tilbake. Må bare overleve en Spaniatur, skolestart og besøk av Daniel først. Men det skal nok gå bra.


Hva gjorde dere i går?

Oh my!

Jeg dro på byen med svigermor i går, og jøye meg var ikke det liv! Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Haha, utrolig priceless. Spesielt da jeg prøvde å få Cathrine til å redde meg ut av en klein guttesituasjon. Jeg bare.. Eeh, jeg må høre med svigermor først! Haha, trodde jeg skulle dø der og da. Men oppdaterer dere mer senere. Jeg har glemt av Macen min til farmor, så har ikke noe annen mulighet enn å mobilblogge.

Superfun var det i alle fall!

Födelsedagskalas

Nå har jeg hørt farmor pjatte i vei om kalasen hun skulle ha på sin 85 årsdag til de svenske hjemmesykepleierne og nå er dagen endelig kommet. Hun har styrt på fram og tilbake i det siste, men nå må det bare gå som det går. Alle har spist seg mett på smørbrød (minus meg som heller gikk for kylling) og fylt opp dessertmagen med bløtkake. Senere ikveld skal foreldrene mine hilse på mammaen til Daniel med middag hos farmor og reker til forett. Det blir i alle fall kos, og litt spennende. Krysser fingrene for at det blir en vellykket kveld. Jeg har i alle fall pyntet meg med den nye dream kjolen min og har sprunget Stavanger rundt på leting etter store gulløredobber. Fant til slutt noen veldig fine på H&M som kunne gjøre antrekket komplett.

 

Hva syns dere om antrekket?

Just my day!

Er det ikke typisk at den siste helgen jeg har i Stavanger så skal jeg ende opp med å dra til legevakten og fest og fanteri kan bare gå i glemmeboka? Jeg merket det i natt av at jeg drømte at jeg hadde så vondt og plutselig bråvåkner jeg og da var smertene like virkelige som i drømmen. Merkelig.. Da jeg stod opp dro jeg rett til legevakten for å finne ut om jeg hadde fått en reinfeksjon av det jeg hadde for 2 uker siden, og jammen stemte det ikke. Bare denne gangen hadde jeg en kraftig infeksjon og ble satt på en antibiotikakur som skulle ta knekken på det hele og litt til. Hm, liker det ikke. Men etter en lengre samtale med mine foreldre så fant vi ut at jeg skulle prøve å se hva som skjedde. Da jeg hentet ut medisinen på apoteket kunne hun dama bak disken fortelle meg at jeg ikke burde sole meg. Jeg bare “Jaha! Hvorfor ikke?” Og da kunne hun fortelle meg at medisinen kunne gi solforbrenning og at jeg måtte bruke solfaktor 50 i solen. Just my luck, når jeg reiser til Spania på onsdag.. 


// stikk i fingeren fikk jeg også. huffameg!

Siden allmenntilstanden heldigvis er god fikk jeg tillatelse fra fylkeslegen (pappa) til å ha det gøy i helgen. Måtte bare ta det med ro og ikke tøye grensene (for kroppen altså). Så helgen går vel ikke helt i vasken. Må bare legge om planene litt. Hadde uansett en kjempefin dag i går. Hyggelig på jobb, soling når jeg kom hjem. Så en tur på gladmaten med Sjur før jeg møtte Daniel for en romlemantisk dinnerdate og nyte godene av å være kjæreste med en bartender. Noen fordeler må jeg ha når jeg må tåle at jobben hans annen hver lørdag går ut på å flørte med kundene.


// Gjett om jeg skal hamstre litt godis på lørdag!

Ønsk meg god bedring♥

Romantisk middag for to

Eller enveis date med meg selv mens Daniel rydder klar baren for i kveld. Han sa vi skulle ut å spise, men i stedet sitter jeg her å sipper på en supersøt drink og ser på kjæresten gjør baren klar. Middag skal vi spise i baren, med rabatt fra restauranten under oss. Er sjelden jeg har vært på utestedet der Daniel jobber i edru tilstand, så har egentlig ikke lagt merke til hvor fint det er her. Snappet noen bilder mens jeg venter på maten og Daniel for å vise dere!

Sunny Stavanger

Helt til min bror bestemte seg for å blokke solen for meg. Blæ, da blir jeg ikke brun. Farmor koster blader og rusk av værandaen og kaller meg for primmadonna og ler. Når donnaen er ferdig med å sole seg, hører jeg i bakgrunnen her. Selv ligger jeg og myser mot solen for å få til å blogge. Helt sikkert ikke bra for fremtidige rynker, men det får gå. Satt sammen en liten collage av jobboutfit vs soleoutfit. Må si jeg foretrekker sistnevnte. Bare en dag igjen på jobb nå så har jeg ordentlig ferie! Whihoo, gleder meg. Nor annet jeg gleder meg til er grillmat. Må bare overtale D om at vi skal spise det ikveld! Nå får jeg vondt av å myse, så vi skrives senere!

Hva har dere gjort hittil i sommer?

Look of the day!

Er det ikke typisk at den eneste dagen det er sol i Stavanger (i alle fall på veldig lenge), så skal jeg på kveldsvakt. Jeg sjekker yr.no som en panisk person og når de endelig viser sol og litt varme så skal jeg på jobb. Blæ, altså. Jeg misunner alle som kan dra ut å nyte sola og dra på gladmatfestivalen. Den begynner i dag, og jeg regner med det blir utrolig masse stemning i byen. Kanskje jeg tar en tur innom byen etter jobb, vi får se om sola fortsatt er der. Men jobb eller ikke jobb. Sol betyr at jeg føler for å pynte meg opp i kjoler og all slags, så her er dagens look.

 

Skjørt asos, sko nelly, topp fra Gina Tricot, solbriller fra the Cobra Shop og veske Louis Vuitton ♥

Hva syns dere?