Med glimt i øyet!

Da har jeg endelig fått fatt på Macen min igjen. Føler meg så hjelpesløs uten, men dårlig planlegging i går førte til at jeg og Macen havnet på ulik plass etter gårsdagens festeligheter. Vi begynte kvelden med en superhyggelig middag med foreldre og “svigerforeldre” som vi tullet med i går. Liker at alle sammen kom så godt overens og at praten gikk i ett fra begynnelse til slutt. Når klokken nærmet seg 12 og Daniel skulle dra på jobb, fant vi andre ut av vi også ville dra ut på byen for å sjekke livet. Etter 45 minutters venting på taxi og mye frem og tilbake hvor det hele endte med at taxisentralen skjelte oss ut, ga vi opp ventingen og heller gikk ned til sentrum. Stemningen ble litt mer laber når det var så utrolig fult med folk. Tror verken mamma eller pappa var gira på å ha fulle ungdommer skrike og dulte borte i dem. Men creds for at de i alle fall var med. Av en eller annen grunn så endte vi opp på Ittepå, der Daniel jobber og jeg tok med meg både mamma, pappa og Cathrine i VIP køen. Haha, lurer på hva alle de ventende ungdommene tenkte når vi bare gikk rett forbi. Gøy var det i alle fall, selv om det hele endte med at det bare var meg og Cathrine som holdt ut løpet.


// Mamma og pappa på vei hjem fra ittepå!

Jeg hadde i alle fall en annerledes kveld ute. Digget når C sto og veivet og ropte på Daniel at nå måtte han servere oss. Haha, kan tenke meg Daniel elsket å ha mammaen sin og kjæresten skrikende bak disken. Hun ville ha service og jeg ville ha oppmerksomhet, mens han måtte tilfredsstillende alle de andre som stod og ventet på drikke. Tror hele opplegget var ganske priceless for en utenforstående person. Jeg kan ikke telle på fingrene en gang hvor mange som kom bort for å spørre om jeg var ute med mammaen min, søsteren eller tanten. De fleste ble litt paffe når jeg svarte svigermor med glimt i øyet.

Kvelden i går var i alle fall kjempegøy. Litt trist å tenke på at jeg reiser hjem i morgen. Har hatt det så utrolig koselig her i sommer. Nå blir det ikke flere byturer hvor jeg og brosteinene krangler om jeg skal klare å stå på beina eller ikke. Ikke mer kos på kveldstid eller krangling med dyna til Daniel om jeg skal stå opp eller ikke. Blir vel ikke så lenge til jeg kommer tilbake. Må bare overleve en Spaniatur, skolestart og besøk av Daniel først. Men det skal nok gå bra.


Hva gjorde dere i går?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg