Happy new year!!

Åååh, enn at det snart er 2013. Jeg forstår det virkelig ikke. Tiden går så alt for fort. Crazyness altså. Vi er hjemme hos Magnus og Jonas og feirer det nye året. Har med det nye kameraet så imorgen blir det masse bilder!

Aww, godt nyttår søteste!

What Santa gave me this year!

Det lå utrolig mange fine pakker til meg under treet vårt i år, og jeg ble utrolig fornøyd med hver eneste en. Det skulle vært julaften hver dag, er dere ikke enige? Er så god følelse når man åpner en pakke, og så er det akkurat det du ønsker deg som ligger og lyser opp i fanget. Hehe, uansett de tre tingene jeg ble aller mest fornøyd med var Mulberry-vesken fra farmor, speilrefleks fra mamma, pappa og Oda og Michael Kors lommebok fra Daniel. Ååh, materalistisk lykke dere! ♥

Har blitt så forelsket i denne her. Er nesten så jeg gleder meg til å bruke penger slik at jeg får ta fram den fiine lommeboka mi!


// Crystal bra fra bestemor. Denne gleder jeg meg til å bruke.


// Acne skjerf fra farmor. Finnes ingen som er så god som henne.


// Mac sminke fra bestevenn.


// Takk til Emma, Sjur og Hanne ♥


// iPad-cover fra tante og familien.


// Brødkurv fra mammaen til Daniel.


// fra søskenbarnet mitt og kjæresten

Fikk også en Nintendo Wii fra min kjære storebror, men den var for tung til å ta med i kofferten så den ligger hjem på byåsen og venter på meg. Han er og blir den snilleste altså. Siden jeg ikke fikk julegaven min før senere hadde han dratt og kjøpt øredobber og armbånd til meg som en liten ekstragave. Ååh, snilleste.

Hva fikk dere til jul i år?

Oh lord..

Nå har jeg nettopp kjørt bil-karusell på E39 i Stavanger. Jeg og D var på vei til kvadrat og midt på motorveien bestemmer bilen seg for å svikte oss. Klarte å kjøre av til siden og der stod vi over en time før en falkbil kom og “reddet” oss. Har aldri vært så stressa, flau og lattermild på en og samme tid. Samtidig følte jeg meg helt hjelpesløs med tanke på at vi ikke kunne gjøre noe annet enn å sitte å vente i veikanten. Ute var det full storm og dere kan tenke dere D ble bløt når han måtte springe ut for å stoppe hele trafikken. Haha, det var så komisk at jeg kan ikke gjøre annet enn å le. Hehe, da har jeg i alle fall prøvd det også. Utrolig kjipt at jeg er billøs når det er tusen ting jeg egentlig må gjøre før jeg skal dra hjem. Meen, that’s life I suppose..

Glad jeg har kommet meg trygt hjem nå da. Så får jeg håpe det hele løser seg på et eller annet vis. Det gjør som regel det!

Dresses I want

Det finnes så utrolige mange fine kjoler ute på nettet, nettshopping er og blir en utrolig farlig business for bankkortet. Hehe, men når man finner fine rabattkoder så er det så enkelt å trykke bestill. Har gått i den fella alt for mange ganger. Men, så får man litt nettshopping-lykkerus i noen dager, og så er det verdt det! Har ikke shoppet kjoler i hele desember, så når det er romjulssalg på nettet må man nesten slå til!


// Ååh, søtere kjole skal du lete lenge etter. Carter Crystal Dress finnes her.


// Denne kjolen har jeg siklet etter i hele høst og nå er den endelig på salg her!


// Absolutely love the open back. Faith Dress finnes her.


// Ahh, all that glitter! Love ♥ Finnes her.

Hvilken kjole likte dere best?

ghd 

Christmas spirit!

Da var det vel på tide med en liten update. Regner med de fleste er opptatt med hygge, kos, familie og festing i romjula og derfor har jeg vært opptatt av det samme selv. Er så utrolig koselig med jul, er bare trist at dagene suser av sted like it’s no tomorrow. Hehe, syns det er nettopp at det var julaften med åpning av presanger og spising av ribbe (som jeg egentlig ikke liker), og nå har vi allerede kommet til 3 juledag. Så det er vel viktig å nyte det mens vi kan. Jeg hadde i alle fall en fantastisk julaften med famiien og Daniel. Han kom innom hos farmor helt til slutt for å være med på quiz-kveld og spise seg mett på julekaker.


// Storfornøyd med alle gavene sine! 


// Daniel tar det første bilde med den nyåpnete gaven min. Hehe, det er vel ikke så vanskelig å gjette seg til hva jeg fikk!


// Mamma ♥♥

Første juledag bestod av å sove så lenge som mulig, før jeg var nødt til å levere bilen og dra på jobb. Etter jobb var det familieselskap med slekta til pappa hvor det bestandig er god stemning. Den ene onkelen min er kardiolog og den andre er hjertekirurg, og dere kan tenke dere til at jeg prøvde å lekke dem for så mye hjerte-informasjon som mulig. Hehe, han som jobber i Oslo har faktisk ansvaret for tredje-årsstudentene der og jeg fikk en god del tips angående muntligeksamen til neste år. Me like! Etter enda mer quiz og litt kakespising, dro vi hjem til Daniel for å skifte og deretter dra ut på byen. Jeg derimot hadde andre planer og la meg ned på sofaen for å sove. Tror det tok en halvtime før han fikk lurt meg opp fra den sovende stillingen, pakket på meg Hunter-støvler og skjerf og dratt meg med ned til byen. Hvor vi forøvrig hadde det kjempegøy, så jeg er glad jeg ble med!


// Her er det i alle fall ikke mangel på energi..


// Godeste som endelig tok det alt for lange skjegget. Hehe ♥

I går endte vi også opp på en snurr. Som seg hør og bør i romjulen. Merker at jeg angrer litt i dag da. Er så sliten og trøtt at det skulle ikke vært lov. Får ikke noe sympati av mamma og pappa heller.. Hehe, det skal ikke være lett. Uansett, i går dro vi ut med kompisgjengen til Daniel. Vi endte opp på Alf og Werner hvor jeg møtte Tharani i klassen min. Bestandig gøy å danse av seg en kalori eller to med henne.

Alt i alt har jeg hatt en skikkelig koselig jul hittil. Må innrømme at jeg ikke har den samme julestemningen som jeg bruker å få hjemme på Orkanger i kjente omgivelser og med alle vennene mine. Men det er ikke verst å feire jul i Stavanger heller. Bare litt uvant. Planen for i dag er litt usikker, annet enn å tilbringe den med familien før de reiser hjem i morgen. Har også veldig lyst til å ha House-maraton med Daniel. Digger deg serien der og det finnes ikke noe bedre enn å se på TV i armkroken til kjæresten din. Woho for det!

Har dere hatt en fin jul så langt?

Hunter for the win!

Iih, jeg har på meg Hunterstøvler ute på byen! What happened to the world?!

;*

Working girl

I januar blir jeg nok fornøyd, men akkurat nå er det veldig kjipt at jeg skal jobbe i jula. Har heldigvis bare tre dager igjen, så det skal vel gå bra. Men ville mye heller tilbringt dagen i dag med familien enn å tilbringe den på sykehuset. Meen, jeg overlever. Nå skal jeg være der om 20 min, så har vel egentlig litt dårlig tid! Viser dere alle de fiine gavene mine senere!

Håper dere får en fin første juledag!

Juleantrekket

Har på meg kjole fra Lipsy og sko fra Jeffrey Campbell. Tror sistnevnte kommer til å bli mye brukt i tiden fremover. Vi har nettopp spist ribbe og multekrem til dessert, og nå skal man snart pakke opp de fine pakkene under treet. Jeg tror bare jeg skal lage noen krøller i håret først. Har endelig kommet i julestemning da, det liker jeg. Julaften er jo så koselig.

Har dere en fin julaften så langt? ♥

Merry, merry Christmas!

Iiih! Goood jul verdens beste!

Enn at det er blitt julaften allerede? Jeg skjønner ikke hvor adventstiden har blitt av? Meen, man må bare utnytte denne dagen til det beste. Jeg hadde alarmen på til klokken 8 i morrest for å dra hjem til farmor, vekke Oda og gå ned i stua å se på julemorgen. Kan ikke skryte av at jeg klarte å stå opp så tidlig da. For familien Vaage er denne dagen all about traditions, så vi må prøve å gjøre den så lik julaften på Orkanger som mulig. Vet ikke om det blir så mye grøt til nissen. Vet ikke hvor nissen i Stavanger bor. Men tre nøtter til askepott, risengrynsgrøt til lunsj og lillesøster og meg klistret foran TVen. Det blir det!

God jul da dere! 

Todays look!

Da har vi nettopp kommet hjem fra juleselskap hos Cathrine. Det er bestandig så koselig hjemme til henne, og dette var intet unntak. For en gangs skyld så har jeg absolutt null planer for kvelden, så da har jeg litt ekstra tid til bloggen. Venter bare på at Daniel skal komme tilbake (han er å kjøper julegave til meg. woho), og så skal jeg hente Macen min og alt det der. Nå bruker jeg pappa sin nykjøpte Macbook Pro med retina skjerm. Kunne jo forsåvidt blogge på denne, men regner med han vil ha den tilbake snart. Hehe, føler jeg bare babler her. Uansett, har på meg skinnjakke fra Zara, veske fra Forever 21, kjole fra Jones & Jones og sko fra Jeffrey Campbell. Prøver meg litt på en ny stil med de røde leppene, og jeg liker det!

Hva syns dere?