Triple booked!

Dagen i dag har gått i ett, og jeg regner med den vil være slik helt til det blir kveld. Viktig å få fram at jeg bare har gjort hyggelige ting som å trille min lille tremening, Isa, ned til byen for å kjøpe oss is. Frozen yoghurt på 7/11 til bare 10 kroner, yummie!

Forklaringen på overskriften er at jeg har 3 forskjellige skype dater i dag, med 3 helt forskjellige fyrer fra USA. Hver gang noen spør meg om å få se meg på cam, svarer jeg som regel nei, for gammel sminke og bustete hår er lite sjarmerende å vise frem. Derfor ble det til at jeg sa til alle 3 at på fredag kan vi sikker skype med cam. (Regnet med at festsminken var på håret nydusjet og krøllet. Forfengelig sa du?) Koselig blir det uansett. Savner vennene mine fra USA, og når jeg lukker øynene er det som jeg aldri forlot San Francisco.

Etter skype skal jeg sprette champagneflaska, og drikke den helt alene før jeg drar ned til byen og møter Daniel. Leste forresten en kommentar om at jeg måtte skrive mer om han gutten jeg møter i Stavanger. Så må kanskje være flink blogger å ta massevis av bilder i kveld, så kommer det kanskje noen morsomme historier i morgen!

Hva skal dere gjøre denne fredagskvelden?

My name is..

Helt siden jeg så sex og singelliv for første gang har jeg ønsket meg et navnesmykke slik som Carrie har, men jeg har aldri helt kommet rundt og fått ordnet det. Helt frem til nå. Har skaffet meg et smykke fra mittnavnesmykke.no, og er veldig fornøyd.

Smykke er i sølv, og er kjedelenge 40 cm. Angrer meg litt for at jeg ikke bestilte 35 cm, for skulle gjerne hatt det litt kortere. Men det spiller vel egentlig ikke så stor rolle. Er veldig fornøyd med å ha navnet mitt hengende rundt halsen så alle kan se det!


Har dere navnesmykke?

Nå skal jeg sogla litt!

Nå skal jeg legge meg å sikle litt på puta til Daniel. Han fortjener det etter at han tullet med meg i hele kveld!

Sov godt sweeties!

I’m back

Da har jeg nettopp kommet frem til Stavanger og humøret er på topp! Jacob kom og hentet meg på flyplassen der verden beste klem stod og ventet på meg! Nå er jeg framme hos farmor og skal spise middag snart! Været er fantastisk, følels ut som en varm sommerdag! Love it!

Nå skal jeg hive av meg den militærgrønne buksa og hoppe inn i en sommerkjole! Kanskje jeg ender opp på en cafe i byen, vi får se.

Er det fint vær hos dere?

The good feeling!

Dere vet den følelsen man får når man “sliter” seg gjennom en lang uke på skolen, og så kommer endelig helgen man har gledet seg lenge til at skal komme, og man føler bare at livet er herlig. Den følelsen sitter jeg med nå! Har tjuvstartet litt på helgen, og tatt meg fri fra en hektisk hverdag for å reise til Stavanger. Leggene er nybartbert og glattere enn babyhud. Huden er smørt inn med lotion og følelsene er satt i sving av en romantisk scene fra gøy på landet! Bedre kan det nesten ikke bli, selv om jeg sitter her alene i den svarte skinnsofaen min.

 Are you guys happy? 

Happy birthday, Annette!

I dag har verdens beste jente bursdag, og da kan jeg ikke gjøre annet enn å dedikere et langt og spennende innlegg til henne. Man blir jo bare 21 år, once! Denne dagen er en dag vi begge har ventet på. Spesielt da vi sto i køen for å komme inn på det hotteste utestedet i Las Vegas og dørvakten sendte oss “hjem” fordi du ikke var gammel nok! Nå kunne vi dratt tilbake og slengt legitimasjonen din i trynet hans, og vist hvem som er sjef! Hehe, litt sensitiv på akkurat dette området skjønner dere!

Selv om vi ikke kom oss inn på akkurat den klubben, klarte vi å komme oss inn på mange andre. Og da vi var i Vegas hadde vi the time of our life! For dere som ikke leste bloggen min på den tiden jeg bodde i USA. Here’s a quicky: Jeg bodde i San Francisco, Annette kom på besøk fra Norge, og vi dro rundt omkring i USA i 3 uker. Første stopp var New York, og så avsluttet vi turen i Vegas!

Vi har så mange gode og latterfylte minner fra denne turen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Det beste må nok bli den kvelden i Vegas da vi dro ut med britiske Chari og svenske Marcus! Jeg helt trollbundet av den britiske aksenten, og du mer påvirket av den svenske måten å snakke på. Selv om alle svenskene vi møtte den kvelden sa til oss at vi måtte prate engelsk med dem, for de skjønte absolutt ingenting av norsken vår. Trøndersk er da vel ikke såå vanskelig?

Eller kanskje den kvelden da vi møtte 4 gutter fra Rogaland? Den vil i alle fall aldri gå i glemmeboka. Spesielt ikke da du forsvant for meg og jeg måtte lete over hele Planet Hollywood Hotell for å finne deg! Eller, når jeg tenker meg om var det vel du som sprang hotellet rundt og letet, mens jeg satt i en rød sofa i den fineste suiten jeg har sett! Jeez, det var en morsom kveld!

Jeg må forresten ikke glemme av New York! Der hadde vi 6 uforglemmelige dager, som gjorde susen for hele USA-oppholdet. Vi ble kjent med så mange nye mennesker, opplevde en helt ny verden, og hadde det fantastisk hele veien! Husker du hvor stolte vi ble da vi kom inn på SL på egenhånd? Jeg bare, “Annetteee, nå puster vi inn samme luft som selveste Ed Westwick!”, “Ææh, jeg holder på å besvime av lykke!” Haha, ler litt når jeg tenker tilbake på den kvelden. Kan vel si jeg var en smule starstruck!

Uansett hvor vi er i verden, har vi det bestandig fabulous, og vi passer sammen som hånd i hanske! Du er den jeg kan være meg selv 100% ved, uten at du verken dømmer eller setter spørsmålstegn ved alt det rare jeg kan finne på å gjøre. Du støtter meg alltid, og bedre vennskap enn det vi to har kunne jeg ikke bedt om! Dessuten liker vi aldri de samme guttene, og det er et pluss. Da slipper vi tullete guttekrangler, og diskusjoner om hvem som har “første retten”!

Til slutt vil jeg runde av med å si gratulerer så mye med 21-årsdagen vennen! Når jeg kommer hjem fra Stavanger må vi feire som vi aldri har gjort før! Gleder meg allerede!

Du er den beste ♥

Excited!

Flere enn meg som er excited og overlykkelige for at sesong 5 av gossip girl har begynt?! 

Nå får jeg skikkelig flash backs, til i fjor høst. Da satt Oda og jeg klistret foran TVen hver mandag for å få med oss siste nytt i gossip girl. I år er situasjonen litt annerledes. Om jeg kommer til å få Annette til å laste ned episodene for meg, eller om jeg venter til de blir sendt i Norge, vet jeg ikke enda! Vet bare at jeg er veldig excited for en ny sesong med intriger og sladder!

Flere enn meg som skal følge med?

Kiss my cheek, baby!

Har sikkert prøvd 4 ganger å skrive dette innlegget, men det ser ut som jeg ikke kommer noen vei. Tror hodet mitt er fylt opp med forelesninger, så tror ikke jeg skal prøve flere ganger. Skal heller lage meg middag i stedet, og bestille meg et par nye sko. Bruker man koden HAPPY15 får man 15% avslag på Nelly også. Det liker jeg!

Hva skal dere gjøre i dag?

Kommentar 20 000!

Shiit, nå har jeg nådd 20 000 kommentarer. Tenkte ikke tidligere i dag, når jeg snakket om det, at jeg ville nå det i kveld. Men slik ble det altså! Har planlagt en tur til New York, men hvis den planen ikke går igjennom vil jeg reise til London. Blir det ikke noe av London heller, har jeg Madrid som en liten ekstraplan. Madrid er i alle fall gjennomførbart, og jeg har aldri vært der før, så kan hende jeg ender opp i hovedstaden i Spania i løpet av Oktober. Og da skal jeg ta med meg hjem en bloggave for å feire at jeg har nådd 20 000 kommentarer. Uansett, kommentar nummer 20 000 ble skrevet av Anna! 


aw, søt du er! Setter også veldig stor pris på alle de andre 19 999 kommentarene jeg har fått! Dere er de beste ♥

Runder av innlegget med yndlingssbildet fra Spania i sommer! Det var good times!

Tell me who to choose

I sted forstod jeg at jeg ikke har kjøpt meg sko med høye hæler siden jeg var i New York i sommer, og da begynner det nesten å bli på tide å invistere i et nytt par. Jeg har lyst på noen helt enkle svarte, som kan gå til alle de nye svarte kjolene jeg har kjøpt meg i det siste. Problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilke jeg vil ha. Så da tenkte jeg en avgjørelse på bloggen var en lur ide. Hvilke av disse tre syns dere jeg skal velge?

Sko nummer 1 er Exclusive Jennie, og koster 299. 

Neste skopar heter Push, og koster 349.

Det siste skoparet heter Mika shoe, og koster 699.

Hvilket skopar burde jeg kjøpe?