The feeling of Friday!

Jeg elsker slutten på uka, fredag, helg og tid til å gjøre hva enn man vil. Det får meg skikkelig i stemning. Selv om jeg har feber og en stemme som høres ut som den har drukket litt for mye whiskey. Begynner sent med forelesninger i dag da heldigvis, så da har jeg masse meg-tid til å eksprimentere til hvordan dagens look skal se ut. Hehe, lovely. Har forelesning om “ultrasound during pregnacy”. Det skal bli spennende. Det kan ikke slå feil med søte 3D bilder av babyer. Men nå må jeg nesten hive meg rundt så jeg rekker bussen. Til tross for at jeg har hatt 4 timer på å gjøre meg klar, klarer jeg bestandig og få det travelt. Hehe, story of my life!

Ha en fin fredag! ♥

Crazy girl – drape dress

Jeg tror virkelig jeg har et lite shoppe problem. Jeg er veldig flink til å le det bort og tenke at, jeg har jo råd så hvorfor ikke. Men nå er skyvedørsgarderoben min fylt opp med så mange kjoler at det er sikkert ikke helger nok i høst til å bruke alle. Men gleden av å kjøpe en ny kjole, bruke den ute blant folk og føle seg fin – det er en god følelse. Og jeg liker og føle meg bra. Kanskje jeg trøste shopper siden jeg bor så langt unna kjæresten at jeg må ha noe og fordrive tiden min med. Hehe, hvem vet. Dagens lille kupp var denne burgunderrøde kjolen fra Club L. Den har drape rygg (akkuratt som jeg elsker) og elastisk i stoffet (lovely). Jeg har ikke et eneste burgunderrødt plagg i skapet, så gleder meg til å bruke denne fargen. Kjøpte meg også nye high heels (på salg) og gleder meg til å bruke antrekket til Michael Kors Sloan vesken som jeg kjøpte for litt siden. Shoppinglykke ♥

I love shopping

Brukte forresten koden fallkickoff15 og fikk 15% på alt jeg kjøpte, det kan man like!

Hva syns dere? Gjort noen shoppingkupp i det siste?

#Shopping, #happiness #nelly #burgunderrød #highheels #michaelkors

Gosh, long time no see!

Nå begynner det virkelig å bli på tide å gi et lite livstegn fra meg igjen. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har blogget, og om det i det hele tatt er noen som titter innom her enda. Men jeg har i alle fall hadd en skikkelig herlig sommer, hvor 110% av tiden min har gått på å være sammen med kjæresten. Når man bor så langt unna hverandre til vanlig så må man nesten utnytte den tiden man har. Nå er jeg tilbake i Trondheim igjen da. Kom hjem på søndag og har allerede vært fjerdeklasse medisinstudent i 5 dager. Tror virkelig dette blir et spennende semester. Visste dere at jeg må være med på 4 fødsler? Og er jeg heldig så kanskje jeg får være med å assistere også. Det blir gøy! Nå sitter jeg hjem til Oda. Skulle egentlig ut på byen og vise fram den nye kjolen jeg kjøpte i dag, men jeg er så sliten at jeg tror heller jeg kryper under dyna. Shopping er også noe jeg har bedrevet tiden min med i sommer. Mens D har vært på jobb har jeg vært hjemmeværende shoppeproff! Haha, har så sykt mye nytt i skapet at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av alt. Tror det er på tide at jeg får en ny leilighet som har plass til meg og alle kjolene. Uansett, nå må jeg legge meg. Blir alt for mye babling her nå. A lot on my mind.

Nattakyss!