Sneak peek

Of my outfit! Da har vi endelig ankommen den herlige byen og livet er bare fun! Vi har nettopp vært å spist på en super fancy restaurant, Hakkasan, hvor maten var delicious. Er ikke såå dreven på spisepinner da, så jeg og risen var ikke akkurat bestevenner.. Nå er det bare en liten tur innom hotellrommet for skifte (kjole og high heels var visst et must i følge promoteren). Vi skal på et utested som heter Jalouse og bli fine på vin, champagne og alt det der. Gleder meg, dette blir en bra kveld!

Have fun i kveld da!

Off to London I go!

Nå er det ikke lenge til jeg ankommer dette hotellet, hvor jeg skal tilbringe de neste fire dagene. Kanskje ikke på hotellrommet, men i område rundt. Jeg og bankkortet mitt vil komme til å trives i Oxford Street. Det er jeg ganske så sikker på. Gleder meg til å se Karen igjen også, er alt for lenge siden sist. Jeg er i alle fall klar for å ta London med storm! Er 8 år siden jeg var der sist, så tror det er på tide å ta turen tilbake. Shopping, champagne og fancye restauranter står på planen. Karen har allerede reservert bord på Hakkasan og Nobu, så vi skal nok ikke sulte!

Ønsk meg god tur da!

Pakke, jeg?

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg utsetter alltid pakkingen til siste liten. På mandag tenkte jeg at nå skal jeg begynne å planlegge hva jeg skal ha med meg til London. Og nå er det torsdagskveld, bare et halvt døgn til jeg reiser og jeg har enda IKKE begynt å pakke. Haha, krise! Vil ikke sitte oppe halve natten heller, trenger beauty sleep for the big weekend. Man vet jo aldri hva som skjer når man er i London. Har en drøssevis med ting jeg skal gjøre før jeg drar også, men i stedet for sitter jeg her og sipper til sesong 1 av hart of dixie. Effektiv sa du? Yesdaa.. Dessuten vet jeg ikke hva jeg skal pakke med meg. Har en lang liste med ting jeg skal kjøpe med meg i hjem og i tillegg skal jeg handle alle julegavene til mine næremste. Ser for meg det tar opp litt plass, så hvordan pakker man en halvfull koffert? Noen advice?


// Et bilde av min reisepartner og meg. woho!

Nei, nå må jeg komme i gang. Leiligheten må bli plettfri (hater å komme hjem til rot), leggene må glattes på, håret kures og neglene lakkes. Kofferten fylles opp og kart over stedene jeg vil shoppe må lages. Wish me luck sier jeg bare, har en laang kveld foran meg! Men det blir fun. Jeg gleder meg til London!

Noen pakke eller Londontips der ute? 

Time goes by

I det siste har jeg følt at tiden har ikke helt vært på min side. Jeg har gjort så mye gøy og spennende, men har ikke hatt tid til å dele det med bloggen for det har vært så mye som har foregått. Har også mange ideer til tema å skrive om, eller lage den skovideoen som en av dere minner meg på titt og ofte. Hehe, får dårlig samvittighet hver gang jeg svarer at jeg skal gjøre det, men så strekker ikke tiden til. Hehe, det er kjiip. Ikke minst krever skolen utrolig mye tid, og det er noe som jeg må prioritere. Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen og en liten dinnerdate med Torunn og Annette. Deretter må jeg lese i noen timer for å holde meg up to date med leseplanen min, og deretter er jeg nok så sliten i hodet at det eneste jeg vil er å tulle meg inn flecepleddet mitt. Pointet er i alle fall at jeg rekker ikke bestandig å blogge for tiden, noe som selvfølgelig er supertrist. Men er i et hektisk semester der jeg skal lære meg det meste av indremedisin og kirurgi, så jeg kan ikke sluntre unna og “nyte” livet. Reiser til London på fredag da, så litt nyting av livet blir det.

Ville bare si at jeg er lei for at jeg er slappis på bloggfronten for tiden, men at det helt sikkert blir bedre til jul og etter når jeg begynner i et litt roligere semester! Har en liten bloggliste med masse tema, hendelser og ting jeg vil skrive om. Så det er nok å ta av, tiden må bare strekke til!

Drømmehagen hudpleie

Onsdag for to uker siden var jeg en tur innom drømmehagen hudpleie for å teste shellac. Med tanke på at jeg misliker sterkt når neglelakken flasser av etter et par dager og jeg bestandig får et hakk eller to i lakken i løpet av tørkeprosessen, var jeg veldig ivrig etter å prøve shellac. Hittil har jeg bare vært fornøyd. Har hatt shellac på i over to uker og jeg har enda ikke fått en ripe i lakken og den ser like fin ut nå som den gjorde da Charlotte la den på.

Shellac er perfekt til alle som ønsker en enkel måte å føle seg litt mer stelt på!
Den kommer i mange farger og kombinasjoner, kun fantasien setter stoppe for hva man kan gjøre.
Shellac er en hydrid lakk som legges på neglen (ca 45 minutt).
Etter endt behandling er lakken helt tørr, hard og den sitter opp til 14 dager!

 
Jeg valgte en mørkegrå shellac med glitter og så hadde jeg sølv folie på ringefingeren for å gjøre det hele litt mer spennende. Har i alle fall følt meg rocka og neglefin de siste ukene. For mer info om shellac og drømmehagen hudpleie se facebook siden deres her. En perfekt gave til seg selv nå som det nærmer seg jul og festsesong.

Har noen av dere prøvd shellac?

nameless!

Huff! Jeg er så slappis på å bogge når jeg er sammen med Daniel. Jeg vet ikke hvorfor, men vi blir begge to så sykt giddalause og så flyr bare timene forbi. Syns det var nettopp jeg tok bussen ned til sentrum på fredag for å møte han i Møkka-gata som Daniel så fint kalte det, og nå er det allerede blitt søndagskveld! Vi har rukket og gjort en del før det ble søndagskveld da. Daniel var i cheeting-humør med Iba med de knallblåe øynene, og jeg i skravle humør med Aurora. Som dere sikkert skjønner havnet vi ute i går også og gjett hva! Jeg fant skoene mine som jeg mistet på RAUS for noen uker siden. Hm, strange. Men jeg er vel egentlig bare glad til at de kom tilbake til den rette eieren. Annette mistet speilreflekskameraet sitt ute på byen i går, men har noen få bilder som Ronny tok. Kjørte grønn stil med røde lepper og matchende sko. Fargerik og fin, yessda!

Nå skal D og jeg lage vafler av alle ting. Vi skulle egentlig begynne for to timer siden. Men jeg sitter her og blogger og Daniel spiller et eller annet spill på iPhonen. Hehe, ting tar virkelig tid i dag. Vet jeg skulle skrive et søndagstema om motivasjon og sånt. Men tror jeg først må finne motivasjon til å gjøre noe fornuftig ut av denne søndagen. Hehe, nei nå blir det vafler på oss! Håper dere har hatt en fun weekend. Det har i alle fall vi! ♥

Friday fun!

Daniel er på besøk og vi er ute med Hanne og kjæresten! Vi har det super fun på Raus med øl og strawberrytinies! Kvelden begynte med dobbel date på indisk restaurant og avsluttes med å se på en særing danse med å holde seg for nesa og riste på hoftene mens han beveger seg ned mot gulvet! Haha, huff.. Awkward! Meen, have fun da dere!

Red lips

Hater når Macen er treg og det tar tusen år å laste opp et bilde. Nå har jeg blitt så trøtt at det kommer sikkel på puta, så lengre innlegg enn dette blir det ikke. Kan nevne at det mest spennende som skjedde i dag var at jeg gikk på (sånn type bokstavligtalt) en kjekkas når jeg skulle ta heisen på sykehuset. Kanskje et tegn for at jeg heller skulle tatt trappen. Awkward var det i alle fall når han fyren jeg gikk på og kompisen begynte å kommentere det blonde håret, det rosa legeskiltet og den hvite frakken. Haha, gutter.. Nei, nå er det natta for red lips! God natt søte små! ♥

Du vet du er lenge på lesesalen

… når lyset slukker seg av når du er der og så sitter du der alene, i mørket, og funderer over blødninger i tarm. Der har du dagen min. Lesesalen til klokken 8. Høres kanskje ikke så forferdelig ut, men med tanke på at jeg ikke har eksamen før i mai, så er det litt kjipt. Blir ikke bedre av at det er mørkt ute og du er den eneste som sitter igjen heller. Det som deretter gjør det bedre er å få en uventet telefon om at det med stor sannsynlighet dukker opp en gave i posten om en uke eller to. Hehe, slike overraskelser kan jeg like. Tenkte egentlig jeg skulle rekke å skrive om Shellac neglelakken jeg prøvde forrige uke, og twilightpremieren. Men med mangel på tid så må det bli i morgen. Nå trenger magen mat og hodet litt hvile!

 

Har dere mye å gjøre fortiden?

Up to the date

Hallo alle sammen! Hehe, lenge siden sist eller hva? Jeg er så utrolig dårlig på å blogge når jeg er i Stavanager. Vil tilbringe hvert ledig sekund sammen med Daniel og han blir ikke så fornøyd når jeg har nesa dypt nede i macen. Derfor blir det lite mac og bloggetid, men heller masse kos og Danieltid! Woho for det. Hadde det uansett fun fun i Stavanger. Når lesingen står på som verst og man kommer hjem sliten og lei er det godt å stikke av til Stavanger ei helg og glemme at det er noe som heter skole, Trondheim og alt det der. På fredag dro vi ut på byen, som forøvrig var kjempegøy. Det er utrolig hva et glass hvis og en fancy kjole kan gjøre. Vi møtte også på Thomas og Jonas fra jobben til Daniel. Er bestandig godt humør rundt de gutta der, umulig å ikke like. Jonas er forøvrig singel og på leting etter ei snerten dame. Han har en stilig november-bart, er omtenksom og flink med barn og god til å lage mat. Bildebevis finnes på facebook (add Jonas Prøis) og så vil du kanskje få teste kokkekunnskapene hans (selv om Daniel stiller seg litt skeptisk med tanke på lunsjen på jobb), men det kan jo alltid prøves! Jonas virker i alle fall som en skikkelig god gutt.


// Daniel, Jonas og Thomas!


// The singel one!

Resten av helgen ble brukt til film, restauranter og evigvarende bekymring om SAS skulle gå konkurs eller ikke. Hvordan skulle jeg komme meg hjem hvis SAS ikke kunne fly meg til T-town. Norwegian har det med å opprette en Trondheim-Stavanger rute snart slik at jeg har litt flere muligheter. Gikk heldigvis fint på mandagsmorgen, selv om det føltes som om alt gikk galt. Rakk nesten ikke flyet (ikke lurt å bestille fly klokken 6 om morgenen) og måtte springe til gaten som lå helt i enden av flyplassen (lover dere at det var laangt). Måtte “snike” i sikkerthetskøen og fikk egentlig ikke lov til å sjekke inn da jeg kom en smule forsent. Men med et smil om munnen kommer man som regel langt.


// Virgin America kan gjerne få komme å fly meg rundt!

Anywho, nå skal jeg trene av meg metthetsføleslen jeg har etter middag og deretter lese videre på gastromedisin. Aah, life as a medstudent. The reading never ends!

Har dere gjort noe spennende siden sist?