Friday fun!

Daniel er på besøk og vi er ute med Hanne og kjæresten! Vi har det super fun på Raus med øl og strawberrytinies! Kvelden begynte med dobbel date på indisk restaurant og avsluttes med å se på en særing danse med å holde seg for nesa og riste på hoftene mens han beveger seg ned mot gulvet! Haha, huff.. Awkward! Meen, have fun da dere!

4 kommentarer
  1. Hei, Hanna! Jeg har satt på extentions, sånne man teiper på. Og tuppene er så slitte! Har brukt alle maroccan oil produktene men ingen ting fungerer :O What to dooo? Vet du har hatt det før, og ditt ser jo alltid fantastisk ut! 🙂

  2. Linn J: Heisann Linn! 🙂 Ah, hvor lenge har du hatt tape-extension og hvor er de fra da? Jeg vet at hvis jeg føler håret er litt slitt eller tørt så bruker jeg å sjokk-kuret håret mitt. Bruker en kur fra Redken (redken extreme). Har den i før jeg legger meg, tuller håret inn i et håndle og skyller ut neste morgen. Det bruker i alle fall å hjelpe for meg. Hvis ikke må man kanskje klippe av de delene som er mest slitt og unngå å bruke for mye krølltang og rettetang. Håper sjokk-kuren eventuelt vil hjelpe deg da! :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg