Middag på Bambus

og så får vi se hva kvelden bringer videre. En ting er i alle fall sikkert og det er at Spania fucker opp med døgnrytmen min. Spiser middag klokken 11 om kvelden, står opp alt for seint og legger meg enda seinere. Hehe, men det er bare ferie noen få dager i året så det går vel bra. Det blåser en liten storm ute i kveld så jeg satser på hestehale og heavy makeup. Slipper jeg i alle fall sauehår opp og i mente. Kjolen er fra Jones & Jones og skoene fra Lundberg.

We’re off to the beach!

Annette og Tor Erik er på shopping, mens Daniel og jeg har alenetid i leiligheta. Superkos! Nå sitter vi på verandaen og spiser ostesmørbrød og sipper på en mojitos. Snart skal vi ta med oss dobbelmadrassen og slikke litt sol i havet. Ah, en herlig start på uka!

Ha en fin mandag alle sammen! ♥

The happy days!

Til tross for at jeg krysset fingrene i går så klarte man ikke å unngå noen humper i veien helt i veis endes. Jeg tror jeg har fått konstantert at man ikke drar på kjæresteferie på en plass man kjenner litt for godt fra før. (Note to myself). Så når høstferien kommer så tror jeg at jeg og D må stikke av til et ukjent paradis. Hehe, men til tross for litt humper så hadde vi det veldig gøy i sted. I alle fall jeg. Det som ikke er gøy er å legge seg så alt for sent. Hvorfor har spanjolene gjort det slik at livet ikke begynner før klokken 3-4 om natten? Det er jo da jeg bruker å gå hjem å legge meg når jeg er i Trondheim. Jaja, festing er so yesterday. Vil mye heller vise bilder fra badeland som vi var på. Det var også gøøy. Sklier, kosing i jaccuzien og holde hender mens man soler seg. Aah, love love love ♥

Daniel er jo relativt flink i golf, så man kan tro han ble glad når jeg godtok utfordringen hans med å spille minigolf mot han. Jeg visste at jeg ikke hadde sjangs i havet til å vinne, men jeg måtte jo prøve meg alikevel. Daniel hadde lovet meg 100 euro for hvert slag jeg eventuelt slo han med så jeg hadde ingenting å tape. Da jeg faktisk klarte en hoal in one hadde jeg motet oppe, men så rotet jeg det til med å bruke 8 slag på en bane og da var det gjort. Det hele endte i at jeg måtte betale Daniel 1 euro og 40 cents siden han skulle få 10 cents for hvert slag han slo meg med! Hehe, koselig var det uansett!

Badelandet vi var i het Aquopolis og ligger i Torrevieja. De hadde en del kule sklier og jeg er ganske så stolt av meg selv for at jeg pushet på intimgrensene. Hyling på høyt nivå og kiling i magen når vi tok den ene der. Og vann i både ører og nese. Jeg så ut som et troll etterpå! Haha. Annette og Tor Erik ble de som lekte seg mest da. Daniel og jeg lå for det meste og solte oss hvis ikke vi hadde funnet oss en “”stille” plass i boblebadet.

Har dere vært i badeland i sommer?

Ready to have some fun!

Sorry for sen oppdatering, men vi kom hjem sent fra badeland og så var det å hoppe rett i dusjen for å vaske av seg kloren med enda mer klor og pynte ansiktet med sminke før bartender Daniel satte det hele i gang. Nå venter vi bare på at Annette skal bli ferdig med å fikse seg og så skal vi ta en tur innom Zoco for å se om Spania kan lage noe liv. Jeg krysser bare fingrene for at denne kvelden kan bli dramafri og det går fint at jeg har på meg en mine kjole fra hotmiamystyles. Navnet sier sitt, men har ikke fått brukt den før, så følte det var på sin plass!

Woop, woop!

Off to badeland!

Iih, tror dette kommer til å bli en magisk dag! Haha, fire kids i badeland, det kan aldri så feil! 

Nå hører jeg de roper på meg så jeg måå dra! Ha en fin lørdag da alle sammen!

Fanget i min egen seng

Daniel er så søt når han sover, spesielt når han legger igjen en sikkelflekk på overarmen min! Men jeg vil ikke vekke han, så da må jeg nesten ligge her til Annette og Tor Erik kommer tilbake fra butikken og jeg må stå opp for å låse opp døren. Vi skal lage oss taco ikveld og ha filmkveld! Tror det kommer til å bli superkos!

Er han ikke søt?

Some love and tender caring!

That’s what I need today after last nights adventure! Huff a meg jeg er så sliten. Haha, men det er vel min egen feil. Sånn går det når man ikke legger seg før klokken 7 om morgenen. Drama ble det også i løpet av natten. Men sånn går det vel når to blondiner tar med seg kjærestene sine ut i Spania. Det har i alle fall ordnet seg nå, so no need to worry. Vi hadde det i alle fall gøy, og det må vel telle for noe? Nå skal jeg ut å legge meg alene ved havkanten. Daniel har syklet for å kjøpe seg pizza og de andre har tatt siesta på soverommet. Haha, for en dag!

The big suprise!

Ah, det er så gøy å overraske noen. Spesielt når de ikke hadde en anelse om hva som foregikk. Jeg ringte Daniel da han og Tor Erik var på flyplassen og forsikret han om at jeg og Annette ventet hjemme i leiligheten når de kom og at vi nå lå på stranden og solte oss. I stedet for sto vi nyforelska på flyplassen med hvert vårt navneskilt og ventet på at kjærestene våre skulle komme ut døren any minute. Jeg husker hjertet dunket og magen kilte hver gang den skyvedøren gikk opp. Tenk om det var de som kom igjennom. Hva ville de tenke når vi stod der med navneskilt og kjærlighet på pinne og klar til å overfalle dem foran hele flyplassen. Hehe, hvordan det gikk kan du se under her. Bloggeren i meg kunne ikke unngå å filme det hele!


 

Var det ikke koselig gjort?

The boyfriends have arrived!

Gjett om vi skal kose oss i kveld da. Vi har planlagt å dra ut å spise og deretter har guttene planer om å drikke seg full! Tror jeg i alle fall. Vi får se om de ikke sovner på senga før vi kommer så langt. De har jo faktisk reist siden klokka 6 i dag morrest. Uansett, så kommer dette til å bli en heerlig uke!

Off to do some surprising

Wish me luck!