You gotta love Halloween

Halloween er tydeligvis a big thing i New York. (Helt sikker i resten av USA og) Jeg og Cathrine tilbringte natten til Halloween med å tusle rundt på Times Square og bare oppleve all den herlige energien. Og ikke minst, se på alle de kreative kostymene. Hjemme i Norge føler jeg de fleste kler seg ut som engler, djevler, vampyerer eller noe annet standard. Her går det i alt fra president Obama til Giraffer. Elsker det! Man får se så utrolig mye rart. I morgen er det en stor Halloweenparade i Greenwich Village, det skal og bli gøy å få med seg.

Ser ut som bildet er tatt midt på lyse dagen, men det er faktisk mørkt ute!

You gotta love Times Square!

Etter gårsdagens vandring i høye stiletter, ser dere at jeg har valgt litt mer komfertabelt skoplagg i dag!

Denne fyren skremte meg og C til døde! Jeg mener det, vi hylte som noen små jenter. Heldigvis for dere er alt tatt opp på film, så det kommer noen interessante scener senere!

Kan også meddele at jeg er blitt forelsket! I’m in love with New York City. Det kommer til å bli trist å dra her i fra på tirsdag. Kommer til å savne både byen og Cathrine. Hun er så snill og tar meg med på de kuleste stedene. Føler jeg har min egen lille personlige guide. Hun vet alt om hva som er hot og hva man må unngå. Sweet!

Feiret dere Halloween i kveld?

Lykkelig!

I dag er jeg den lykkeligste jenta på lenge! Klarer dere å gjette hvorfor? Hadde en kjempefin dag i dag, med sight seen i New York City. Vi tok en busstur gjennom Manhatten og fikk se mange nydelige bygninger. Vi var og på toppen av Empire State Building. Utsikten utover NY var helt ubeskrivelig, følte meg som Blair Waldorf der jeg sto og speidet utover byen!

Senere på kvelden møtte jeg verdens nydeligste jente. Hadde den beste kvelden på lenge, til tross for at føttene mine nesten tok livet av meg. Ikke lurt å vandre rundt i høye stiletter. Kvelden tilbringte jeg sammen med Cathrine, og dere kan lese bloggen hennes her. Jeg er i alle fall en fast leser. Elsker å lese om livet hennes i New York City, og alt det spennende hun får bli med på. Hvor heldig går det an å bli? Jenta er rett og slett nydelig! I morgen tenkte vi å finne på noe kult på Halloween, gleder meg allerede!

This is me right now, tired and sleepy!

Legger ut bilder fra i dag senere. Nå må jeg absolutt sove, klokken er jo allerede halv 4 på natten!

Hello Sailor!

Da har vi ankommet New York, slitne, men også veldig spente. Da vi skulle sjekke inn, hadde de leid ut rommet vi skulle ligge på. Det endte derfor med at vi fikk en større og finere hotellrom, uten ekstra kostnader! Noen ganger har man bare flaks! Vi bor på hjørnet til Broadway og jeg har allerede rukket å forelske meg i utsikten. Kjenner det kribler i magen bare ved tanke på det. Kunne absolutt tenkt meg å bodd her for en stund!

Vi ankom ganske sent til hotellet så vi har ikke rukket å gjøre så mye annet enn å spise middag. Etter middagen tok vi en tur opp til roof top lounge, og der var utsikten breathtaking. Ble faktisk sjekket opp av en sailor, men siden jeg og mamma skulle legge oss, måtte jeg si nei takk. Vil heller være uthvilt til morgendagen, enn å bruke natten på å flørte. Flørting skal det bli nok av i morgen!

Har dere hatt en fin dag?

Videoblogg, makeup

Etter at så mange blogglesere har etterspurt en sminkevideo, ble det til slutt at jeg laget en. Jeg er ingen ekspert på dette området, så kan godt hende jeg gjør noen “feil”. Er i alle fall omtrent slik jeg sminker meg. Noen ganger mer, andre ganger mindre! Er forresten veldig stolt av meg selv for at jeg tør å være sminkeløs på begynnelsen av filmen!

Til slutt en liten beskjed til Annette. Jeg har lyse lepper på videoen, selv om jeg har lovet deg å slutte med det. Gammel vane, vond å vende. Haha, skal virkelig investere i en mørkere leppestift for din skyld!

Hva syns du om videoen?
Bruker du mye sminke?

What to wear on Halloween?

I fjor var jeg en djevel, i år vet jeg ikke hva jeg skal være. I fjor var jeg på en koselig Halloweenfest i Trondheim, i år skal jeg feire Halloween i NY. I fjor frøs jeg nesten rumpa av meg, i år blir det forhåpentligvis litt varmere. I fjor hadde jeg det gøy, i år håper jeg det blir enda bedre! Halloween i NY må vel toppe Halloween i Trondheim?

(I fjor var jeg fjortis, i år er jeg ikke!) Haha.

Har dere noen tips til hva jeg kan være på Halloween?
Hva skal du kle deg ut som?

Empire State Building and the Palace Hotel, can’t wait!

I hele dag, bortsett fra da jeg var på en forelesning på Berkeley, har jeg planlagt hva jeg skal gjøre i New York. Har sett på utallige mange internettsider om hva man bør/kan gjøre i NY. Tror hodet er fylt opp med så mye informasjon at jeg blir gal. Har laget meg en liten oversikt over noen ting jeg bare må gjøre der nede og tenkte jeg skulle dele den med dere.

Dream er hotellet hvor vi skal bo. Det ligger like ved Central Park og er rett og slett nydelig. Her kan dere se bilder fra hotellet.

The Palace Hotel er plassen hvor Chuck Bass og familien Van Der Woodsen bor. Som den gossip girl-fanatikeren jeg er, er dette et must å få med seg. Skal ta mange bilder, I promise!

Saks Fifth Avenue skal jeg teste ut skoavdelingen som Ulrikke Lund skryter så mye av. Håper jeg ikke blir skuffet.

En turistattraksjon jeg har tenkt å få med meg er Rockefeller Center. Gleder meg til å se utsikten over NY der ifra, og kanskje blir det en skøytetur på skøytebanen som ligger rett utenfor.

Empire State Building er enda en attraksjon jeg bare må se, tror jeg. Mye på grunn av utsikten, og mye på grunn av at det var her Mr. Chuck stod og ventet på Blair for å fri til henne!

Victorias Secrets Flagship butikk må jeg og en tur innom. Her tenkte jeg å kjøpe premiene til VS-konkurransen og noe til meg selv såklart.

Skal en tur innom Louis Vuitton på 5th Avenue for å se om de har veska jeg leter etter. Med tanke på at det er en del LV-butikker i New York, må vel en av de ha den!

Dette er det jeg foreløbig har tenkt å få med meg. Ganske sikker på at planen endres litt etter hvert. Skal ikke krysse av punkt for punkt for og si det sånn!

Har du vært i NY?
Har du noen NY-tips til meg?

Push it up!

Jeg kjøpte meg en ny BH på Victorias Secret for ikke så lenge siden, og den gjør absolutt underverker. Leter du etter en stroppløs push up BH som faktisk gjør det den sier den skal gjøre (gi push up uten å få hjelp av stroppene) er denne kanskje noe for deg. Jeg er i alle fall imponert, og denne er helt klart min nye yndlings BH. Nå kan jeg gå i stroppløse kjoler uten at puppene mine ser rare ut. Love it! Denne skal i allefall være med i kofferten på torsdag.

Underverket heter Miraculous Multi-way Bra og den finnes på Victorias Secret sine hjemmesider.

Vil dere at jeg skal ha en konkurranse hvor dere kan vinne ting fra Victorias Secret?

Gratulerer med dagen S!

Jeg kan jo ikke glemme å lage et lite innlegg dedikert til verdens beste storebror! Han har jo tross alt bursdag i dag! Det er litt synd i han som må feire bursdagen sin alene på Steinkjer mens resten av familien er her i “solfylte” California. Men han kommer nedover for å feire jul med oss, og det blir koselig.

Uansett, gratulerer så masse med dagen S. Du er helt klart den beste storebroren når du gidder å øve nynorsk med meg i 8 timer, gidder å finne ut hvordan ord skrives når jeg ringer og maser om rettskrivning og gidder å høre på meg klage om gutteproblemer. Du er den snilleste!

.. og den søteste, haha!

En stykk søtrøver og en turtles!

Gratulerer med dagen!

Liten endring i planene.

Oda og jeg hadde sminkevors, drakk masse rusbrus (eller én hver, haha) og danset rundt til Rebound – Hurricane! Vi var helt klar for å dra ut på High School fest med masse fyll og fanteri. Hadde til og med gledet meg til politiet skulle komme. Dere skjønner, her kommer polititet og bryter opp festene rundt midnatt. Men den gang ei, festen ble avlyst på grunn av dårlig vær. Dårligste unnskyldningen på lenge. Hvem bryr seg egentlig om det regner?
Jaja, vi får ha denne opplevelsen til gode.

Endte opp med at vi hadde en koselig bursdagskveld uansett, og i morgen skal jeg begynne å planlegge New York-turen. Det blir gøy!

Hadde dere en fin lørdagskveld?
Hva skal dere gjøre i dag?

Too faced make up

I går var jeg og Oda på Sephora for å gå amok i sminkeavdelingen. Jeg er lei av sminken min, og hadde lyst til å oppdatere sminkepungen. Endte opp med at det ble svidd av en del dollar, og et stykk fornøyd Hanna. Hovedpoenget var å finne en ny foundation som passer hudfargen min. Jeg endte opp med å kjøpe make up forever high definition foundation. Fargen er lysere en lysest, så nå skal jeg bytte ut den oransje foundationen med en lysere en!

Bortsett fra dette kjøpte jeg med meg en god del Too Faced make up. En så søt make up skal du lete lenge etter. Selve designet på sminken er jo så skjønn at man får lyst til å ta med seg alt hjem. Jeg endte opp med en highlighter, solpudder, øyenskyggepalett og en flatbuki børste.

Har du prøvd Too Faced make up før?
Hva syns du om merket?