You gotta love Halloween

Halloween er tydeligvis a big thing i New York. (Helt sikker i resten av USA og) Jeg og Cathrine tilbringte natten til Halloween med å tusle rundt på Times Square og bare oppleve all den herlige energien. Og ikke minst, se på alle de kreative kostymene. Hjemme i Norge føler jeg de fleste kler seg ut som engler, djevler, vampyerer eller noe annet standard. Her går det i alt fra president Obama til Giraffer. Elsker det! Man får se så utrolig mye rart. I morgen er det en stor Halloweenparade i Greenwich Village, det skal og bli gøy å få med seg.

Ser ut som bildet er tatt midt på lyse dagen, men det er faktisk mørkt ute!

You gotta love Times Square!

Etter gårsdagens vandring i høye stiletter, ser dere at jeg har valgt litt mer komfertabelt skoplagg i dag!

Denne fyren skremte meg og C til døde! Jeg mener det, vi hylte som noen små jenter. Heldigvis for dere er alt tatt opp på film, så det kommer noen interessante scener senere!

Kan også meddele at jeg er blitt forelsket! I’m in love with New York City. Det kommer til å bli trist å dra her i fra på tirsdag. Kommer til å savne både byen og Cathrine. Hun er så snill og tar meg med på de kuleste stedene. Føler jeg har min egen lille personlige guide. Hun vet alt om hva som er hot og hva man må unngå. Sweet!

Feiret dere Halloween i kveld?

16 kommentarer

Siste innlegg