Roller coaster

My life feels like a roller coaster! Opp og ned, fram og tilbake. Glad, lei, sint, latterkrampe, overtrøtt – You name it, I feel it! Heheh. Har vært mye å gjøre på skolen, lange kjedelige dager, angst for at jeg snart blir 24, en overraskende mail fra en som aldri skulle snakke til meg igjen, våkennetter, nettshopping, planlegging av tur. Bah, føler det er litt kaotisk i den ellers så organiserte hjernen min. Så har nok tatt meg litt ferie fra verden i det siste. Bare lest ortopedi helt til jeg sprekker og enda er det utrolig mye igjen å lese. Hvor er lyset i tunnelen? Hehe, men sånn er det vel å være fjerdeklasse medisinstudent. Jeg får lage et medisininnlegg igjen, for mange av dere har etterspurt det. Noen ønsker om hva det skal inneholde? 

Wishlist for my birthday

Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag igjen. Bah, vil egentlig ikke bli et år eldre. Men jeg har vel ikke noe valg. Vet ikke hvorfor jeg syns det er så kjipt. Før elsket jeg å ha bursdag, men nå er det bare en påminnelse om at kroppen blir eldre og jeg mer voksen. Men, i mine øyne så blir jeg ikke voksen før jeg stifter familie og får barn. Hehe, så fram til da har jeg bare meg selv å bekymre meg over og tid til å være litt selfish. Det jeg egentlig vil er å reise bort på bursdagen min. Trenger litt hverdags-glamour for å overleve. Men vi får se hva det blir til. Uansett så har jeg en haug med ting som jeg ønsker meg, både småting og litt større ting. Så hvis noe av dette ligger fint innpakket den 5 februar så skal jeg vel ikke klage. 

 

Wishlist birthday!

 

1. Urban Decay Naked 2 øyenskygge palett – 2. bandage dress fra Ebay – 3. Luca Moretti skjerf fra Høyer – 4. Iphone 5S i gull – 5. Alexander Wang Diego Bucket Bag – 6. Louis Vuitton Neverfull GM – 7. Mast Vol 2 krøllstav.
Hva er det dere ønsker dere for tiden?

Og så en til..

Ååh, denne uken har vært helt fantastisk med besøk av kjæresten. Har heldigvis en kveld igjen før han må reise tilbake, og den skal nytes. Tror vi skal på kinodate og så må Daniel hjelpe meg med en siste flatpakke før han drar. Får bare satse på at jeg ikke sovner, for jeg tror jeg har lagt meg 2-3 hver kveld og stått opp i 6-7-tiden, så søvn er noe jeg mangler akkurat nå. Men det spiller ingen rolle, er verdt det uansett! I dag har jeg vært på uketjeneste på hånd/fot og hatt min egen pasient. Bestandig gøy med noe praktisk.


// Dinnerdate yesterday!

Uansett, årsaken til overskriften er at på vei hjem fra skolen i dag fikk jeg mail fra members om at nå er hele kolleksjonen til Rebecca Stella på salg. Trodde jeg skulle dø litt innvendig, siden jeg har blitt helt betatt av Win kjolen min, men ikke følte for å betale full pris for en ny kjole i en annen farge. Nå har jeg nettopp kjøpt den til halv pris og føler jeg har spart en hel del! Haha, huff. Men, har fått inntrykk av at kjolen er ganske så poppis, så tenkte bare å tipse dere om at den er på salg hos members.com nå. Iih, happy shopping ♥ ♥


// Jeg kjøpte den i farge svart og størrelse small – tror det blir bursdagskjolen for i år. Nå er det ikke lenge til jeg blir 24. Crazy!

Got some help on the kitchen!

Ååh, det er så herlig å ha kjæresten på besøk! Dere aner ikke. Endelig trenger jeg ikke å sove alene i min egen seng eller lage middag til bare en. Gotta love that. Ganske handy når pappa og Daniel fikser alt handyarbeid som jeg trenger hjelp til også. Nå har jeg enedlig fått hengt opp resten av lampene mine, fått en ny ovn og skap til skoene mine. Ting begynner snart å komme litt på plass her. Mangler bare litt bilder på veggene så blir det bra. Penger på møbler og interiør har jeg i alle fall brukt. Crazy hvor mye alt skal koste og hvor mye rart man trenger når man har egen leilighet. Men sånn er det vel å bli litt eldre. Hehe! Uansett, Daniel er her for å lese til eksamen så nå tenkte jeg å være snill å hjelpe han med å pugge. Det blir bra!


// Liker at mamma og pappa kom og lagde frokost til oss!


// In action. Litt rot må til!


// Handyman!


// Sneek peak on the kitchen.

Hva syns dere?

Happy New Years!

En smule for sent kanskje, men bedre sent enn aldri! Det ble litt stopp fra julaften av. På første juledag så var jeg ute med Annette og Jenny for å feire bursdagen til Jenny og tidligere på dagen var det maks familiedag og kosetid med brettspill og latter. Dagen etter dro jeg rett til Stavanger for å tilbringe resten av julen med min andre familie, og når jeg er i Stavanger så vet jeg at bloggingen blir dårlig. Jeg klarer ikke å åpne Macen, når jeg vet at Daniel sitter like ved og vil gjøre noe sammen. Så da bruker som regel Macen å ligge helt til jeg kommer hjem igjen. Nå har jeg allerede hatt en hektisk uke på skolen. Vi har begynt på et nytt semester og på planen min så står ortopedi. Samtidig har jeg vært rundt omkring på alle møbelforretninger for å gjøre leiligheten litt mer klar til Daniel kom på besøk. Er super happy for at han er her. Selv om han må øve til eksamen og jeg ikke kan forstyrre. Da blir det i alle fall tid til litt blogging. Så nå skal jeg redigere alle bildene jeg har fra jula og lage et blogginnlegg eller to. Begynner med bildene fra nyttårsaften. Vi var hjemme hos Magnus og Jonus hvor vi hadde det kjempekoselig. Begynner jo å bli veldig godt kjent med alle i den gjengen, så er like gøy hver gang alle samles til champagne og crazyness. 


Klar for å feire det nye året inn!


Elise og meg! 


// My love ♥


// Jonas, the host!


// Meg og søteste kjæresten til Andreas! 


// The Win dress. Love, love, love ♥

Hva gjorde dere på nyttårsaften?

Sponset innlegg – Netcom, kom i gang!

Syns denne videoen er så søt, at hver gang jeg ser den får jeg et smil om munnen. Med Netcome sin nye tjenesten “kom i gang”, som finnes i alle Netcom-butikker, kan man få hjelp til å flytte over alle telefonnummer, bilder og meldinger fra den gamle telefonen til den nye slik at man raskt kan komme i gang. Og det kan jo være ganske nyttig, for i dag inneholder jo de fleste telefoner all den informasjonen man trenger. Jeg husker forresten sist gang jeg kjøpte meg ny telefon. Da gikk det fra Nokia til iPhone og jeg satt to kvelder på rad og kopierte numre. Haha, for et slit. Så denne tjenesten ville vært gull verdt da. Denne filmen får meg forresten til å tenke at nå må jeg virkelig lære meg telefonnummeret til Daniel. Vi har vært sammen i snart 2 og et halvt år, og jeg kan det enda ikke. Flaaut. I alle fall med tanke på at jeg brukte å ha klisterhjerne på tall. Bra telefonen min har det lagret i alle fall. For da er han bare et tastetrykk unna!

//Innlegget er sponset av Netcom

Er dere flink til å huske telefonnumre?