Hva skjuler seg under kjolen?

Tenkte jeg skulle begynne så smått å svare på spørsmålsrunden, og der var det et par spørsmål om hvilken type BH jeg bruker til en open-back-kjole, altså en kjole med åpen rygg. Før var det alltid et problem at BH’en snek seg fram, og det verste jeg visste var når man skulle se igjennom bildene fra ‘gårsdagens fest’ og BH-stroppen vistes på så og si alle bildene! Men etter jeg flyttet til USA ble jeg bestevenn med Victoria’s Secret, og hun hadde løsningen på nesten alle ‘problemene’ mine.

De har flere typer BH’er som er laget spesielt for klesplagg med åpen rygg. De fleste festes med et klister, og BHen har faktisk en viss “levetid” (Klisteret vil forsvinne etterhvert) Jeg har en svart BH som kalles Style secret – push up bra. Og når pappa reiser til NYC i Oktober skal jeg få han til å kjøpe denne til meg. Det er en usynlighets BH som består av silikon, og den vil passe perfekt til alle kjolene mine med åpen rygg!

Jeg er ganske sikker på at de selger slike BHer i Norge også. For eksempel på Change, H&M eller Lindex.

Håper de som spurte fikk svar på det de lurte på. BHene gir forresten ikke så mye push up, så puppene blir helt klart “mindre” enn om man hadde brukt en vanlig BH. Men når man bruker en kjole med åpen rygg, er det ryggen og ikke puppene som skal være i fokus!

Flere som har noe lignende?

Louis wall!

Noen av dere ville se mer av leiligheten min, så da tenkte jeg å vise dere Louis Vuitton-veggen jeg nettopp lagde meg. Når jeg har brukt så mye penger på to vesker fortjener de å få litt heder og ære, a wall of glory, eller what ever. Kanskje litt overfladisk, men det får da bare være. Ble ganske stilig til slutt, syns jeg i alle fall. Bildet er en innrammet LV-pose og de brune skoene er fra Steve Madden.

Hva syns dere?

Tuesday night

Kvelden skulle egentlig brukes på å lese om hjernen og sentralnervesystemet, men i stedet for har jeg sett på kjoler på asos, lest blogger, ryddet litt i leiligheten, snakket i telefonen og svart på en god del mails. Alt annet enn å lese med andre ord. Regner med lysten på å lese kommer tilbake i morgen, håper i alle fall det. Hele tiden blir jeg spurt om jeg syns det er vanskelig å begynne å studere igjen etter et helt år med fri, og hver gang svarer jeg “Neida, det skal gå så fint!” Meen, i dag kjenner jeg at Californiasolen, stranda og vennene er dypt savnet.


Savner dere noe?

New shoes!

Var til frisøren i dag for å gjøre en liten touch up, og da jeg gikk forbi Bianco måtte jeg selvfølgelig forelske meg i et par svarte høststøveletter. Jeg har helt dilla på sko som går over kneet, og da butikkdamen fortalte meg at de ikke skulle ta inn over-the-knee-boots i høst/vinter, måtte jeg ha det siste paret de hadde igjen. I år var det tydeligvis knestøveletter som gjelder. Skoene er altså fra bianco og koster 1500 ,-.


Hva syns dere?

In the moment

Akkurat nå frister det mye mer å sette seg på flyet til Stavanger enn å dra ned til St. Olavs for å lære om hjernen! Men, man kan ikke få det som man vil hele tiden. Det blir forresten bra at vi skal gjøre noe praksis i dag istedet for å høre om det i forelesning.

Hva skal dere akkurat nå?

Fra Lack til Liatorp

Siden jeg jobbet en del i sommer syns jeg at mitt gamle Ikeabord til 349 skulle få en liten oppdatering. Så nå har det blitt byttet ut med Liatorp til 1695! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Har allerede en TV-benk fra Liatorp, så dette sofabordet passer perfekt inn! Dessuten har jeg en svakhet for glass, så det passet meg midt i blinken at bordet har en glassplate til topp.

Sånn så det ut for 24 timer siden..

…og sånn ser det ut nå!


Love ♥

Nå skal jeg bare investere i noen nye pledd og et stort speil bak sofaen, og så tror jeg at det skal bli veldig hjemmekoselig i den lille stua mi.

Hva syns dere om bordet?

Spørsmålsrunde!

Forrige uke fikk jeg et spørsmål om jeg ikke kunne sette igang en ny spørsmålsrunde, for det var så lenge siden sist. Så om du lurer på noe angående USA, hvordan det har vært å komme hjem til Norge, hvordan det går med kjærligheten eller om jeg trives som medisinstudent, er dette en gylden mulighet! Det kan også gå an å komme med ønsker til innlegg dere vil jeg skal skrive. For eksempel en ny hårvideo eller hva som helst egentlig. Bestandig gøy med kreative forslag!

Da er det bare å stille spørsmål, eller komme med ønsker!

Can you fix me up?

I det siste har det vært mye skriblerier om festing, festing og atter festing, og i dag vil dette ta slutt. Det er med blandede følelser vi går mot slutten av fadderuka 2011. Jeg er glad for at vi er ferdig med all denne festingen og at man kan få normal døgnrytme igjen, men det er selvfølgelig trist at man ikke skal dra på forspill klokken seks, og henge med kule medisinstudenter noe mer. Eller, regner med det blir flere fester etter hvert. Så trenger vel ikke å bekymre meg for sist nevnte. Fikk forresten fikset “hårkrisen” min. Måtte bruke rettetanga til å krølle resten av håret, så jeg ble seende slik ut tilslutt.

Da jeg etter mye om og men ankom der forspillet skulle være var jeg gjennombløt av alt regnet som er i Trondheim. Jeg begynner å bli mektig lei alt dette regnet, men man må vel bare venne seg til det. Uansett, på grunn av at vi var så fin og bløt, skulle jeg og Kjetil ta en sexypose foran kamera. For å vise fram hvor “sexy” vi var. Bilderesultatet ble i alle fall priceless! Haha.


Camilla og Magne(?) ville også gjøre et forsøk. I like it!

Hadde det uansett veldig gøy på forspill. Egentlig er det den beste delen av kvelden. Alle sammen er samlet på et begrenset område, og man kan bare mingle rundt omkring å prate med alle sammen. Når man senere drar ut, har man en tendens å komme bort  fra hverandre, pluss at musikken på utestedene er så høy at det nesten er umulig å ha en samtale. Dessuten får man bestemme musikken selv på forspillet, og da blir det nesten bestandig god stemning.


Lise og meg!


Mitt kjære fadderbarn Camilla og meg!

Da vi ankom samfundet var det på tide å slippe litt energi løs på dansegulvet. Er bestandig så gøy når man er så fin i formen at å danse er det morsomste man kan tenke seg å gjøre. I starten var jeg litt loner på dansegulvet, men det gjør ingenting. Man får det ikke gøyere enn det man gjør det til selv!

Var uansett en veldig fin kveld ute i Trondheim i går. Skulle bare ønsket formen i dag var en smule bedre. Regner med jeg får tilbake energien når pappa kommer på besøk for å sette opp det nye stuebordet mitt. Gleder meg sånn til litt forandring her, så dette tror jeg blir bra. Kan vise dere før og etterbilder litt senere i kveld. Nå er det flatpakker og bruksanvisninger fra Ikea som gjelder!

Hva gjorde dere i går kveld?

Hårkrise!

Åh, nå er jeg skikkelig stressa, og sur på krølltanga! Haha! Dere skjønner, jeg holder på å krølle håret til i kveld og tror dere ikke krølltanga mi gikk i oppløsning! Den bare datt sammen helt ut av det blå. Problemet er at jeg bare har krøllet halve håret, så nå ser jeg altså slik ut..

Kan ikke gå på fest med halvt krøllet og halvt bølget hår, det ser ikke riktig bra ut. Så nå må jeg finne på noe lurt. Uansett, nå betyr det at jeg må kjøpe meg en ny krølltang. Så da lurer jeg på om noen av leserne mine har et tips til en god krølltang? Setter pris på alle råd jeg kan få!

 

Last day

Da har vi kommet til den “siste” dagen i fadderuka hvis vi ser bort i fra ballet som er neste torsdag. I dag er dagen hvor første klassingene skal døpes å bli en ekte medisinstudent. Det er mange tanker, rykter og følelser knyttet til denne dagen, og det skjønner jeg godt. Selv var jeg et nervevrak av følelser for 2 år siden. Var så nervøs og spent at jeg ikke helt visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Hva som hender på dåpen har jeg ikke lov til å si noe om. Det eneste du kan gjøre er å bli en medisinstudent selv for å oppleve hele dagen. My lips are sealed!

I mens jeg står på en post og fryser rumpa av meg, sender jeg mamma og pappa til Ikea for å handle inn noe “småting” til leiligheta. Eller småting blir kanskje feil ord å bruke. Det er et stort glassbord som jeg vil ha foran skinn sofaen min. Et stor speil jeg vil ha bak sofaen, en hylle til badet og ei bilderamme til Louis Vuitton-veggen min. Kan vise dere hvordan det blir seende ut til slutt. Gleder meg i alle fall til litt forandring!

Hvor bruker dere å handle interiør?