Can you fix me up?

I det siste har det vært mye skriblerier om festing, festing og atter festing, og i dag vil dette ta slutt. Det er med blandede følelser vi går mot slutten av fadderuka 2011. Jeg er glad for at vi er ferdig med all denne festingen og at man kan få normal døgnrytme igjen, men det er selvfølgelig trist at man ikke skal dra på forspill klokken seks, og henge med kule medisinstudenter noe mer. Eller, regner med det blir flere fester etter hvert. Så trenger vel ikke å bekymre meg for sist nevnte. Fikk forresten fikset “hårkrisen” min. Måtte bruke rettetanga til å krølle resten av håret, så jeg ble seende slik ut tilslutt.

Da jeg etter mye om og men ankom der forspillet skulle være var jeg gjennombløt av alt regnet som er i Trondheim. Jeg begynner å bli mektig lei alt dette regnet, men man må vel bare venne seg til det. Uansett, på grunn av at vi var så fin og bløt, skulle jeg og Kjetil ta en sexypose foran kamera. For å vise fram hvor “sexy” vi var. Bilderesultatet ble i alle fall priceless! Haha.


Camilla og Magne(?) ville også gjøre et forsøk. I like it!

Hadde det uansett veldig gøy på forspill. Egentlig er det den beste delen av kvelden. Alle sammen er samlet på et begrenset område, og man kan bare mingle rundt omkring å prate med alle sammen. Når man senere drar ut, har man en tendens å komme bort  fra hverandre, pluss at musikken på utestedene er så høy at det nesten er umulig å ha en samtale. Dessuten får man bestemme musikken selv på forspillet, og da blir det nesten bestandig god stemning.


Lise og meg!


Mitt kjære fadderbarn Camilla og meg!

Da vi ankom samfundet var det på tide å slippe litt energi løs på dansegulvet. Er bestandig så gøy når man er så fin i formen at å danse er det morsomste man kan tenke seg å gjøre. I starten var jeg litt loner på dansegulvet, men det gjør ingenting. Man får det ikke gøyere enn det man gjør det til selv!

Var uansett en veldig fin kveld ute i Trondheim i går. Skulle bare ønsket formen i dag var en smule bedre. Regner med jeg får tilbake energien når pappa kommer på besøk for å sette opp det nye stuebordet mitt. Gleder meg sånn til litt forandring her, så dette tror jeg blir bra. Kan vise dere før og etterbilder litt senere i kveld. Nå er det flatpakker og bruksanvisninger fra Ikea som gjelder!

Hva gjorde dere i går kveld?

9 kommentarer

Siste innlegg