Ut på en snurr…

I går var en innholdsrik kveld dere. Den vil i alle fall ikke gå i glemmeboka. Var så mye rart som skjedde at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Dessuten er vel ikke alt bloggmaterialet heller når jeg tenker meg litt om.

Kvelden begynte i alle fall med forspill hjemme hos Anita. Der var det veldig hyggelig og etter et par rusbrus (ja, jeg drikker rusbrus. Mye bedre enn å drikke øl og sprit) ble jeg veldig snakkesalig. Kanskje litt for snakkesalig for han stakkaren som måtte høre på. Men jeg har bestandig så mye jeg vil fortelle, og da er det vanskelig å stoppe. “Du snakker som en foss”, som mamma bruker å si til meg.


May Anita, Katrine og Tonje.


Da vi tok på oss de 15 centimeter høye hælene og beveget oss ut døra fikk jeg en følelse av at det var godt å være hjemme i Norge. Det var veldig rart, for til nå har jeg ikke vært helt begeistret. Men da jeg gikk nedover mot solsiden kjente jeg at dette skulle bli en bra kveld. Og jeg kjente at jeg gledet meg skikkelig til å flytte tilbake til byåsen og begynne andre året medisin. Nesten så første skoledag ikke kan komme fort nok! Haha, men dere skjønner hva jeg mener.

Vi skulle egentlig dra på Barmuda, men etter at vi gikk lei av å stå i kø beveget vi oss nedover mot Fjordgata. Planen var å dra alle steder bortsett fra på gossip, og selvfølgelig klarer vi å ende opp nettopp der. Haha, for en plass. Møtte på en fyr som trodde det var helt OK å klipe rompa mi skikkelig hardt og gi meg et vått kyss på kinnet! Eeh, hvor er manerene dine sier jeg bare? Gjenglemt på gutterommet kanskje? Uansett, det eneste “spennende” som skjedde på gossip var at vi møtte på Kristian Valen. Eller vi så Kristian Valen sitte i VIP-loungen til gossip rettere sagt.

Etter litt uenighet om hvor neste stopp skulle være, endte vi opp på Kos og der må jeg si at jeg likte meg veldig godt. Mye bedre atmosfære, og ingen rompe-klipende-gutter i sikte. På Kos møtte jeg på tremeningen min som jeg ikke har sett siden jeg var 10 år eller noe. Så det var gøy. Han er broren til Gunnvor som jeg var ute med i Stavanger forrige uke faktisk. Han sa til meg at sist gang jeg så deg syns jeg bare du var rar for du ville aldri være med ut å leke. Haha, ikke akkurat det beste minnet.

På veien hjem møtte vi på et par gutter som skulle gå krigskolen eller noe sånt her i Trondheim. Må innrømme at jeg var så utrolig trøtt, at jeg fulgte ikke helt med på hva de sa. Det eneste som stod i hodet på meg var å sove, mens Annette var mer klar for nattmat og alt det der. Da vi endelig kom oss hjem til Anita og jeg trodde at nå skulle jeg få sove, måtte jeg endre planene mine. Der var det knekkebrødspising og nachspill som stod på planen. Jeg var så trøtt at det gikk helt i surr for meg, og det ble ikke noe bedre da det kom en pleietrengende fyr inn døra. Haha, føltes ut som jeg var på jobb der jeg prøvde å få i han litt vann. Haha, priceless!


Er dere glad i å snakke?

Gårsdagens antrekk!

Bestandig når jeg kommer hjem fra en kveld på byen, kvier jeg meg for å gå inn på bloggen for å se hva slags tull jeg har funnet på å skrive dagen i forveien. Og i dag var intet unntak. Hadde heldigvis ikke skrevet noe pinlig, så jeg overlever. Irriterer meg bare at kvaliteten på innlegget ikke bestandig er helt på topp.

I går var forresten en innholdsrik aften! Forteller mer om kvelden senere, nå er det skjønnhetssøvn og 6 timer på jobb som er planen.

Ble så jeg endte opp med den svarte kjolen fra Saks Fifth Avenue. Mange som stemte for at jeg skulle gå med den, så da ble det bare slik. Jeg er lett påvirkelig skjønner dere.

Hva gjorde dere i går?

Barmuda tonight

Nå er jeg på forspill hos Anita på solsiden, og tok nettopp og trakk meg unna havet med mennesker for å blogge litt for dere. Sitter i senga til Anita som forresten er veldig god, kanskje jeg bare skal bli sittende her resten av kvelden! Dette er første kvelden siden jeg flyttet hjem fra Amerika at jeg er ute i Trondheim. Så dette skal bli spennende. Planen er å dra på Barmuda eller kos, så får vi bare håpe de slipper meg inn selv om jeg ikke er 23.

Nå har jeg vært nok usosial, så da er det kanskje på tide å gå tilbake til han gutten jeg snakket med å fortelle mer om New York og Vegas. Endelig noen som gidder å høre på alt snakket mitt. Haha!

Håper alle sammen får en kjempefin lørdagskveld!

home, sweet home!

I dag dere. I dag er dagen for å flytte tilbake til den kjære lille leiligheten min på byåsen! Gud, som jeg gleder meg til å se igjen den gode senga mi, og ikke minst det store klesskapet i gangen! Vi leide ut leiligheten til Anna Linnea da vi bodde i USA, og nå er tiden kommet for å få den tilbake. Da er det bare å si adjø til Orkanger og Helloo Byåsen! Gleder meg skikkelig til å innrede den på nytt. Har mange spennende idéer i hodet mitt om hvordan det skal se ut. Hvitt, speil i massevis, skoskap og en smule rosa er vel nøkkelord som vil beskrive det ganske godt.


(Den beste senga som finnes)

Vi kjøpte leiligheten da jeg begynte på medisin høsten 2009, og allerede har jeg mange gode minner der i fra. Både gode, og noen mindre gode. Sistnevnte skal vi ikke gå inn på nå. Ikke noe vits å dvele over fortiden, når man har en hel fremtid som ligger og venter på å bli oppdaget!


(bursdagsfors i leiligheten da jeg ble 20)

(Stua mi ♥ Husker jeg ble så lei meg da planten min døde!)


(Kanskje jeg skal invitere alle dere på vaffelfest når jeg flytter inn! Eller hva?)

Nå gleder jeg meg uansett skikkelig til å skape nye minner i mitt lille hjem. Først to uker med fadderuke på medisin, og så får jeg besøk langveis fra. Det siste tror jeg blir veldig bra. (Haha, det rimte)

Bor dere hjemme, eller for dere selv?

Se min kjole

…Den er blå som havet.
Alt hva jeg eier,
det er blått som den!

Eller noe i den duren… 

Husker dere da jeg fikk en “stygg” kommentar om at jeg bare brukte de samme kjolene om og om igjen. Og jeg svarte med at jeg skulle lage en film av alle kjolene mine så vedkommene kunne få velge hvilken kjole han/hun ville se meg i neste gang jeg skulle ut på byen? Nå har jeg i alle fall forsøk å lage en slik film, vet ikke hva jeg syns om resultatet enda. Jeg blir bittelitt flau av å se på. Jeg kunne heller ikke filme alle kjolene mine, det hadde blitt en lang og kjedelig film. Så jeg valgte ut de 8 kjolene jeg liker best.

Så hvis dere vil bruke 8 minutt av livet deres til å se på at jeg gjør veldig mye rart og dummer meg kanskje en smule ut, anbefaler jeg å trykke play på filmen nedenfor. Om ikke annet er det mye bra musikk i bakgrunnen. Jeg har overanalysert filmen opp og i mente og funnet ut at cat walk ikke akkurat er min største styrke. (Glemme drømmen om å bli modell: check!) Jeg fant også ut at hver gang jeg er usikker på hva jeg skal gjøre tar jeg og fikler med håret. Veldig irriterende i grunn. Jeg vet jeg ser litt rar ut, men meningen med denne filmen var ikke å le av meg, men å se alle de fine kjolene mine. Og ikke mobb danseskillsene mine! Det er lov å le, men ikke mobb! Må også påpeke at jeg danser til helt annen bakgrunnsmusikk enn det dere hører på filmen. Derfor blir det litt utakt og så videre.

Nå er det nok babling. Her er filmen. Enjoy!

 

Såå, hva syns dere?
Hvilken kjole skal jeg bruke neste gang jeg skal ut? 

Sminkeanbefaling

Da jeg var i New York handlet jeg sminke på Sephora for en god del penger. Det er nesten umulig å gå ut der i fra tomhendt. Dessuten handlet jeg en del basicvarer som er mye billigere i USA enn i Norge. Så nå har jeg skapet fyllt opp med pudder fra Clinique og leppestift fra YSL.

 

Anyways. Til vanlig bruker jeg en foundation fra Guerlain, men siden den er ganske dyr tenkte jeg å finne en litt billigere en som jeg kan bruke til hverdags. Hadde sett en sminkefilm på nettet om at en foundation fra Clinique skulle dekke nokså godt. Derfor slo jeg til og kjøpte en foundation jeg trodde jeg kunne bli fornøyd med. Og det ble jeg også skal jeg fortelle dere. Foundation dekker kjempegodt og samtidlig ser resultatet veldig naturlig ut. Perfect match for min hud i alle fall. Senere fant jeg ut at den er forebyggende for Acne (kviser). Så jeg har ingenting å klage på. Navnet på herligheten er Clinique Acne Solution.


Jeg bruker å gå over med et pudder fra Clinique for å matte ned foundation og skape enda bedre dekkevne. Hver gang jeg blir litt blank i ansiktet er det på tide å ta fram pudderkosten fra Dior og påføre litt pudder over nese og kinnbein. Haha, meg i et nøtteskall. Pudderet jeg bruker heter almost powder makeup (farge 03).

En annen ting jeg er avhengig av denne sommeren er et solpudder fra Guerlain. Da jeg var på jobb her en dag fikk jeg så mange kompliment av en av pasientene om at jeg var så fin og solbrun i ansiktet. Hun lurte på hvor lenge jeg hadde ligget ute i solen for å bli så frisk og fin? Jeg måtte nok skuffe henne med å fortelle at jeg nesten aldri soler ansiktet mitt (redd for kreft og rynker), men at jeg brukte et solpudder som både ga meg farge og glød. Solpudderet jeg bruker er fra Guerlain og heter Terracotta (farge 02).

Det var dagens lille sminkeanbefaling fra meg. Nå er det jobb som gjelder, og så kommer kjolefilmen litt senere i dag. Vet nesten ikke om jeg tør å poste den, for jeg ser veldig rar ut til tider.

Noen andre som bruker den samme sminken som meg?

Hvil i fred

Jeg har lyst til å si kondolerer til familie og nære venner av Sonde Kjøren. Det var fryktelig trist å finne ut at du nå er bekreftet død. Var på jobb da jeg hørte nyheten på TV, og jeg kjente et skikkelig stikk i magen. Jeg kjente deg ikke, men vi kommer fra samme plass (Orkdal). Derfor føler jeg likevel litt tilknytting til deg.


Hvil i fred ♥

Superficial, but happy!

Først vil jeg si tusen takk til alle dere som støtter meg! Som vil at bloggen min skal gå tilbake til det normale og liker at jeg er superpositiv og blid! Det er det jeg vil delta med, spre litt glede i hverdagen til alle dem som leser bloggen min. Til og med til dem som misliker meg for at jeg er alt for positiv! Jeg er sikker på at jeg av og til også får disse “haterne” mine til å le. Eller i alle fall et lite trekk på smilebåndet. Uansett hvor mye dritt jeg får slengt i trynet, vil jeg ikke slutte med å være positiv. Livet mitt blir mye bedre hvis jeg er glad og fornøyd, enn om jeg skulle gått rundt og vært negativ og sur 24/7. Da hadde jeg bare dratt meg selv og andre ned i sølen, og det vil jeg ikke!


Jeg vet at bloggen min kan bli en smule overfladisk noen ganger, men er det ikke det mange av dere vil lese om? Hva jeg bruker pengene mine på, hvor jeg reiser, sminketips, hvordan jeg hadde det ut på byen, hvilke gutter jeg liker, hvilke gutter jeg ikke liker, mine innerste tanker, hårtips, når jeg oppnår noe jeg er stolt over, eller når jeg dummer meg skikkelig ut! Det er i alle fall det denne bloggen handler om. Og til høsten vil det naturlig nok handle mye mer om medisinstudiet.

En blanding av en seriøs medisinstudent og en overfladisk jente vet jeg ikke om er en blanding så mange liker, så regner med å få mye kritikk og hat slengt i mot meg. Men det er jeg forberedt på, og jeg skal love dere at jeg skal tåle det meste! Så lenge jeg har bestevenn og fantastiske blogglesere som støtter meg, skal jeg klare det! 

I morgen kommer en superficial film av yndlingskjolene mine! Haha, det blir bra!

Hva liker dere egentlig å lese om?

Just trying to stay positive

I det siste har jeg fått en del “kjeft” for at jeg blogger om meg selv, og ikke blogger om alt det forferdelige som skjedde i Oslo og Utøya på fredag. Noen mener at jeg verken viser respekt eller sorg. Hvordan kan jeg være så slem å blogge om hvor lykkelig jeg er, når resten av Norge sørger.

Først vil jeg bare poengtere at jeg bruker faktisk mye tid på å følge med på nyhetene, lese intervjuer med ungdommene som overlevde og tenke på alt det forferdelige som skjedde. Spesielt når mørke senker seg og jeg legger meg til å sove. Selv om jeg ikke blogger om det i hvert eneste innlegg, betyr det ikke at jeg ikke bryr meg. For det gjør jeg.

Jeg krysser fingre, sender positive tanker og håper på det beste på at de ungdommene som er savnet kommer trygt hjem igjen. Selv om sjangsen nå begynner å bli relativt liten. Jeg kondolerer på det sterkeste til alle dem som har mistet noen de er glad i. Skulle ønske alle dere slipper den smerten dere går igjennom nå! Kan ikke tenke meg til hvor vondt det må være!


Meningen med dette innlegget var altså å fortelle at jeg bryr meg selv om jeg ikke skriver om tragedien hele tiden. Dere leser om tragedien over alt i media. Både aviser, TV og radio. Da kan bloggen min heller være en plass man kan koble litt ut, og kanskje smile igjen. Det prøver i alle fall jeg. Jeg prøver alltid å være positiv, hyggelig og blid. Om noen føler seg såret på grunn av at jeg ikke viser nok respekt, beklager jeg dette! 

New Armani dress

Da jeg var i New York, gjorde jeg en del shopping som jeg enda ikke har delt med dere. Mye grunnet at jeg rett og slett ikke har hatt tid. Anyways, siden jeg var så fornøyd med den hvite armanikjolen min tenkte jeg å ta en tur innom den samme butikken i SoHo for å se om jeg kunne finne en annen kjole. Og det gjorde jeg. Fikk den til og med for en kjempegod pris, siden jeg er så søt og snill. Kjolen er litt for lang, men det er ikke noe mamma og symaskinen ikke kan gjøre noe med, så det ordner seg.

Her er i alle fall nydeligheten…Hva syns dere om kjolen?