home, sweet home!

I dag dere. I dag er dagen for å flytte tilbake til den kjære lille leiligheten min på byåsen! Gud, som jeg gleder meg til å se igjen den gode senga mi, og ikke minst det store klesskapet i gangen! Vi leide ut leiligheten til Anna Linnea da vi bodde i USA, og nå er tiden kommet for å få den tilbake. Da er det bare å si adjø til Orkanger og Helloo Byåsen! Gleder meg skikkelig til å innrede den på nytt. Har mange spennende idéer i hodet mitt om hvordan det skal se ut. Hvitt, speil i massevis, skoskap og en smule rosa er vel nøkkelord som vil beskrive det ganske godt.


(Den beste senga som finnes)

Vi kjøpte leiligheten da jeg begynte på medisin høsten 2009, og allerede har jeg mange gode minner der i fra. Både gode, og noen mindre gode. Sistnevnte skal vi ikke gå inn på nå. Ikke noe vits å dvele over fortiden, når man har en hel fremtid som ligger og venter på å bli oppdaget!


(bursdagsfors i leiligheten da jeg ble 20)

(Stua mi ♥ Husker jeg ble så lei meg da planten min døde!)


(Kanskje jeg skal invitere alle dere på vaffelfest når jeg flytter inn! Eller hva?)

Nå gleder jeg meg uansett skikkelig til å skape nye minner i mitt lille hjem. Først to uker med fadderuke på medisin, og så får jeg besøk langveis fra. Det siste tror jeg blir veldig bra. (Haha, det rimte)

Bor dere hjemme, eller for dere selv?

16 kommentarer

Siste innlegg