From Napa to Sonoma

Nå er det likefør jeg blir hentet av Lotus Elise og eieren for å dra til Napa på vinsmaking. Ser dere det for dere? Meg, tusle rundt på en vingård og smake på alle de forskjellige vinene. Det er et bilde som skurret litt, men for all del dette kan bli gøy. Den fnistete Hanna skal jeg i alle fall legge igjen på pikeommet, og prøve å være voksen for en hel dag. Lurer virkelig på hvordan det skal gå. Har sagt i fra at jeg helst drikker hvitvin, etter en litt flau middag med rødvin på byåsen i fjor, holder jeg meg unna vin rouge!

Håper virkelig “daten” i dag går bedre enn den på byåsen i fjor. Huff, jeg liker ikke å kalle dette for en date. Alt høres så mye mer seriøst ut da. La oss heller kalle det sammenkomst mellom to voksne mennesker som skal nyte vin og hverandres selskap!

Ønsk meg lykke til?

Cosmopolitan

Hvis noen av dere skal til Vegas i sommer, høst eller neste år vil jeg anbefale dere å bestille hotellrom på the Cosmopolitan Hotel. I alle fall hvis du er jente og har ganske lik stil som meg. Cosmopolitan må være det fineste hotellet jeg har vært på. Fra du kommer inn slår det diamanter og glitter i mot deg, og hele hotellet har en rosa-lilla-stil! You gotta love it!

Jeg og Annette tilbrakte 2 dager i baren (bond) på Cosmopolitan. Der har de utrolig god apple martinis, kjekke bartendere og dansere som står utstilt i glassbokser og danser. Ganske kult i grunn. Her kan du også komme inn uten at du er 21, men man må vise legg dersom man vil kjøpe seg drikke.

I hjørnet av baren har de et “avlukket” rom hvor det passer perfekt å ha putekrig, danse på bordet eller bare være crazy uten alt for mange tilskuere. Annette og jeg tilbragte store deler av kveld nummer 2 her, og møtte en stor gjeng med gutter fra Australia, noen fra London og et par amerikanere. Dette er enda et pluss med denne baren. Det er nesten bare gutter her, så om du er ute etter litt mannlig attention er dette plassen for deg!Cosmopolitan har også et utrolig bra utvalg av butikker, så det går fint an å svi av noen dollar på shopping her. Marquee er plassen å være visst du er over 21. Annette og jeg kom oss aldri dit, men har hørt mye bra om utestedet. På dagtid har de spektakulære pool parties på Marquee! Der skal i alle fall jeg tilbringe dagene neste gang jeg er i Vegas.

Ville du bodd på the cosmopolitan?

Godt og blandet

Da var det på tide å svare videre på spørsmålene dere sendte inn. Denne gangen svarer jeg på spørsmål som jeg ikke helt viste hvor jeg skulle kategorisere. Med andre ord, spørsmålene er ganske random og forskjellige.

Dette spørsmålet føler jeg at jeg får daglig, og jeg syns det er kjempegøy at så mange er interessert i at jeg skal ha liveshow på bloggen. Hadde egentlig planlagt å ha liveshow da jeg og Annette var i Vegas, men siden det er 9 timer tidsforskjell mellom Norge og Vegas viste vi ikke helt når vi skulle få tid til å gjøre det. Tenkte jeg kanskje kunne ha liveshow med Karen når vi er i L.A. Hvis ikke blir det liveshow med meg og Oda når hun er ferdig på high school!

Hm, this is a tough one! Jeg er ikke sikker på hvor mange barn jeg vil ha. Jeg vet bare at jeg ikke vil ha barn før jeg er i slutten av 20 åra, kanskje 30 år eller noe. Et barn er i alle fall for lite, mens fire er helt klart for mange. Såå, kanskje 2-3 barn?

Nei, det kunne jeg faktisk ikke. Jeg har ikke noe i mot jenter som tar silikon i puppene, men jeg ville aldri ha tatt det selv. Ville ikke tatt og puttet et fremmedlegeme inne i kroppen min, som ikke hører hjemme der. Man vet jo aldri helt hvordan kroppen egentlig reagerer på det. Dessuten syns jeg det er viktig å være fornøyd med den man er. Botox har jeg aldri tenkt noe spesielt over. Jeg er bare 21 år, og føler ikke for å begynne å bekymre meg for rynker helt enda.

N to the ei.

Haha, hadde ikke så bra utvalg av barnebilder på Macen!Yes sir! Det er på grunn av at noen personer er så barnslig og stjeler bildene mine og lager falske profil av både meg og andre, at jeg nå har begynt å skrive “hannavaage” over bildene.


For dere som ikke leste bloggen min i begynnelsen av februar, så var jeg altså på audition på Americas next top model! En kjempespennende opplevelse hvor jeg fikk testet selvtilitten min. Jeg måtte vise meg fram foran hundrevis av mennesker på cat walken, svare bra nok på spørsmål fra dommerne og vise frem meg selv. Ble kjent med mange nye mennesker og ødla tærne mine da jeg stod i over 5 timer i kø i høye hæler!

Uansett, jeg kunne ikke gå videre i konkurransen på grunn av at jeg ikke har amerikansk statsborgerskap. De ba meg om å melde meg på den norske varianten istedet for! (Noe som jeg ikke har planlagt å gjennomføre) Jeg hadde uansett en kjempefin og lærerik dag!

Hva syns dere om silikon?
Hvor mange barn vil dere ha? 

Do you wanna dance?

Da var det vel på tide å lage en liten oppsummering av gårsdagens bryllup. Vet ikke om det skjedde så mye spennende, men noe er kanskje verdt å nevne. Hadde det som sagt kjempegøy til tross for at det sterkeste jeg drakk var lemonade med isbiter. Da vi først ankom bryllupet møtte vi en dame som ville gifte bort sønnene sine til Oda og meg. Oda skulle få han på 19, mens jeg skulle få han på 25. Det var det rareste jeg noen gang har opplevd. Jeg fikk både mailen, facebooken og alt som finnes slik at vi kunne holde kontakten. Haha, gøy var det i alle fall.

Den søte jenta på bildet er kusinen min Hannah. Hun må være den søteste jenta. Da jeg våknet i morges hørte jeg at hun fortalte alle vennene sine at vi hadde danset i hele går, at jeg hadde flettet håret hennes og at jeg hadde en morsom aksent når jeg snakket. Haha, gøy å være den kule kusinen fra Norge!

Jeg møtte og en gutt som var helt lik en gutt jeg møtte i Trondheim i fjor. Var litt creepy i grunn, når både utseende, oppførsel og væremåte var kliss lik. Det hele endte med at han kom litt sjenert bort og spurte om Oda og jeg ikke ville danse med han. Etter litt awkward dansing, kom det heldigvis en fyr og “reddet” meg ut av det hele. Haha, det skal ikke være like enkelt bestandig. Jeg liker bare det faktumet at Matt og Laura er unge når de giftet seg. Slik at alle de kjekke guttevennene er i passe alder!

Dette bildet får meg til å tenke på at han var så snill og varmet den iskalde hånden min, så jeg ikke skulle fryse. Sånne gutter liker jeg!

Hva syns dere er det beste med bryllup?

The wedding pictures!

Æh, jeg får skikkelig lyst til å gifte meg når jeg går igjennom de 201 bildene jeg tok i kveld. Selv om det sikkert ikke blir en realitet før om 10 år. Først skal jeg gå ferdig medisinstudiet, deretter nyte livet og så begynne å tenke på mann og barn. Matt og Laura ser i alle fall lykkelig ut sammen, og jeg unner dem virkelig alt godt! Er veldig glad for at vi ble kjent med Laura på Thanksgiving og at de inviterte oss i bryllupet sitt. Det har vært en opplevelse uten like, og en dag jeg sent vil glemme.

Legger ved bilder fra bryllupets høydepunkter! Som den dedikerte bloggeren jeg er, stod jeg selvfølgelig fremst i køen for å få de beste bildene.

Laura reading her vows to Matt.

You can now kiss the bride!

The married couple arrives at the reception.

Cutting the wedding cake together.

Love this picture! They look so adorable together.

And then they finally got their first dance as a married couple.Poster flere bilder av gjestene, dansingen og kjolen min i morgen. Nå er det drømmeland som gjelder for lille Hanna.

Hva syns dere om brudekjolen til Laura?

wedding outfit!

Da har jeg fått på meg kjolen, krøllet håret og sminket ansiktet passe nok til å delta i et bryllup. Legg merke til at jeg har lagt igjen de høyhælte skoa hjemme i California. I Minnesota er det ballerinasko som gjelder!

Kjolen er fra Guess, veska og accessories er fra Glitter.

Hva syns dere?Bla, bla, bla

Jeg elsker å fly, for man møter bestandig så mange interessante mennesker. På flyet på vei til Minneapolis satt jeg og Oda 2 rader fra hverandre, men det hindret oss ikke fra å ha den mest høylytte samtalen med hverandre. Han fyren som satt i mellom oss fulgte intens med og ga oss små smil inne imellom. Kanskje ikke så rart han prøvde å følge med for samtalen vår var ganske interessant om jeg må si det selv.

Tema var gutter og hva jeg skal gjøre i forhold til en gutt som gjør at det kiler i magen hver gang jeg får melding fra han. Ååh, jeg liker virkelig den tilstanden jeg er i nå. Pulsen øker hver gang telefonen min gir lyd fra seg.

Så nå gjelder det bare å spille kortene sine riktig, så blir det kanskje happy ending til slutt!

Kom forresten nettopp fram til familien vi skal sove hos i helgen. De er den typiske amerikanske familie og har et hus som ser ut som det er tatt rett ut fra an amerikansk såpeserie. Haha, I love it! Jeg skal sove på et rosa jenterom, og jeg kunne vel ikke passet bedre inn. Eller hva sier dere?

Hva skal dere gjøre i helgen?

On the road again!

Jeg føler nesten jeg bor i kofferten min for tiden. Rekker så vidt å komme hjem, før jeg legger ut på nye eventyr igjen. Denne gangen drar vi til Minneapolis for å delta i Matt og Laura’s bryllup. Gleder meg kjempemasse for jeg har aldri vært i et ordentlig bryllup før. Så dette er en opplevelse det blir spennende å oppleve. Blir også gøy å se igjen slekta vår som jeg ikke har sett siden thanksgiving i fjor høst. De er en stor gjeng på over 100 mennesker, så dette kan bli interessant!

Håper alle sammen får ei fantastisk helg! Så blogges vi når jeg er framme i Minneapolis!

Hektisk

Livet er så hektisk for tiden. Føler jeg hopper fra den ene avtalen til den andre, og har ikke tid til å slappe av i mellomtiden. I morgen reiser jeg bort for helgen og når jeg kommer hjem på mandag skal jeg på kino med Ingvild å se Hangover 2. På tirsdagen har jeg blitt invitert på vinsmaking og middag i Napa sammen med han fyren med den fine bilen, hvis det sier dere noe. Haha. Dagen etter skal jeg på middag i Castro, og så fyker jeg til L.A for å møte Karen.

Fikk forresten vite at jeg kanskje får en gratis tur til New York i sommer. Håper virkelig at det blir noe av det. Da kommer ikke sommeren til å bli så trist alikevel! Nå må jeg pakke ferdig kofferten og velge hvilken kjole jeg skal bruke på lørdag. Forteller mer i morgen, er så trøtt nå alt jeg holder på å falle inn i drømmeland as we speak.

Har dere det hektisk for tiden?

Er du rik?

I det siste har jeg nesten blitt spammet med spørsmålet…

Beklager å måtte skuffe dere, men jeg er ikke rik! Jeg kan ikke si at jeg sliter økonomisk sett, men jeg er heller ikke styrtrik for å si det sånn. Alle pengene jeg bruker her i USA kommer som regel fra min egen lomme. Får litt penger av mamma og pappa her og der. Men hvem gjør vel ikke det?

Jeg bruker som regel å svare at pengene kommer fra at jeg jobbet kjempemye sommeren 2010, men det er det mange som stusser på. Mange mener at det må komme noe penger utenom denne sommerjobben. Det har de for så vidt rett i, så nå skal jeg dele hemmeligheten bak min “pengesuksess”. Det aller meste av pengene har jeg tjent selv. Ellers så har jeg fått penger i jule/bursdagsgave, spart penger fra stipendet jeg fikk i fjor av lånekassen, hatt en alt for snill farmor, spart enda mer penger og tatt litt penger fra sparekontoen min.
 

Dette er altså årsaken til hvorfor jeg har råd til å kjøpe meg alt jeg kjøper, reise dit jeg ønsker og bruke en del penger. Ikke no’ mer hokus pokus enn det! 

Dere som har vært så nysgjerrige, ble dere fornøyd med svaret mitt nå?