It’s almost christmas!

Siden vi er i Amerika denne julen tenkte vi å prøve noe nytt når det kom til pynting av juletre. Vi tenkte å pynte det i slutten av november. Da får vi et glittrende tre stående i stua hele desember som kan gi oss julestemning. Dette kommer tross alt til å bli en snøfri jul. Hos oss er det en tradisjon å pynte juletreet lillejulaften, men i år ble det litt annerledes. Det er ikke bare pyntingen som er annerledes. Vi har byttet ut det ekte grantreet med et plastikktre fra Target! Må innrømme jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men det endte faktisk opp med å bli et nydelig tre.

Her ser dere hvordan det opprinnelig var.

Så tente vi juletrelysene!

Tilslutt hengte vi opp julekulene som vi hadde kjøpt på Ikea. Da ble treet seende slik ut!

Det har altså blitt skikkelig julestemning i stua vår nå, og jeg kjenner at jeg faktisk begynner å glede meg til jul. Gleder meg og til å se hvordan amerikanerne pynter husene sine. Har en liten idé om at det kommer til å bli crazy!

Når bruker dere å pynte juletreet?

 

Vippeextension, love it!

Jeg fikk et spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne fortelle litt om vippe extensione som jeg tok i oktober, og det kan jeg gjerne gjøre.

Jeg satte på meg vipper fra Novalash hos en koselig salong i Oakland og ble veldig fornøyd med resultatet. Aldri før vært så lettvint å sminke seg om morgene! Uansett, prisen for vippene var 145 dollar som er omtrent 850 kroner, og de var helt klart verdt alle kronene jeg brukte.

Da jeg satte på meg vippene sa hun at de ville vare i omtrent 5-6 uker. På onsdag har det gått 8 uker siden jeg tok dem, og de sitter fortsatt på. Det er jeg meget fornøyd med. Grunnen til at de enda sitter klistret fast til øyelokket mitt tror jeg må være fordi jeg har brukt mascara på dem. Uten mascaraen ville de nok ha falt fortere av. Ulempen med å bruke mascara på øyenvippene er at de fort kan bli klumpete.

Damen som satte på meg vippene anbefalte meg å komme tilbake for en refill etter 3-4 uker, men det har jeg altså ikke gjort. Vippene har holdt seg fine, og jeg tenkte heller at jeg kunne sette på meg nye til jul.

For at øynevippene skal holde så lenge som mulig har jeg laget en liten liste med tips om vedlikehold.

Kort oppsummert så er jeg veldig fornøyd med vippe extension. Jeg slipper å ta på meg mascara hver dag, jeg har lange, mørke og fyldige øyenvipper, og de varer lenge! Jeg angrer absolutt ikke et sekund på at jeg satte på meg øyenvipper. I Love it!

Hva syns dere om vippe extension?

Extreme makeover, home edition.

Da Podge kom og hentet oss i dag for å kjøre til flyplasen hadde hun en liten overraskelse til oss. Hun ville kjøre å vise oss et hus som hadde vært med på Extreme Makeover USA i sommer. Det var ganske rart å høre om hele familiens historie og se det nyoppussete huset. Hele TV-programmet virket da så virkelig. Grunnen til at denne familien fikk være med på programmet var fordi de bodde i et lite falleferdig hus og hadde et barn i rollestol og et barn med ryggmargsbrokk. Dessuten deltok de aktivt i samfunnet og hjalp andre barn med handicap.

Det nye huset de fikk ble i alle fall nydelig. Med et gigantisk svømmebasseng i hagen!

Jeg fikk og svar på mange spørsmål jeg har lurt på angående programmet. Jeg fikk bekreftet det at husene bygges faktisk opp på bare 7 dager! Det er utrolig imponerende. Har begynt å forstå at det meste er mulig her nede. Lurte og på om familien visste om oppussingen på forhånd eller om alt er en stor overraskelse (slik som det fremstilles på TV). Det eneste familiene vet er at de er påmeldt programmet og de får nok sitt livs største overraskelse når de hører Ty si “Good morning Johnson family!”

En annen morsom ting som hendte i dag var at vi havnet på samme fly som flyflørten til Oda! Hahaha, hva er sjansen for det liksom? Han satt i flysetet foran oss, men spurte om han ikke kunne sette seg i mellom oss for å spille et skytespill! Ble en aldri så liten chick fight om oppmerksomheten til det motsatte kjønn, men er ganske sikker på at han ikke hadde så mye i mot det!


Ser dere på Extreme makeover?

Enn litt annerledes Thanksgiving!

Da er Thanksgiving uheldigvis over, og vi reiser hjem til California i morgen. Dette har vært en erfaring jeg absolutt ikke ville vært foruten. Har opplevd så mye på disse to dagene, og blitt kjent med masse fine mennesker!

Feiringen begynte klokken 12 i går formiddag og varte helt til nå. Dette er faktisk ganske uvanlig, men familien vår feirer tydeligvis en litt annerledes Thanksgiving. De bruker å samle hele familien i en nydelig kirke her i Fargo, spise masse mat og så er de helt crazy på kortspill! Tror ikke jeg har spilt så mye kort siden jeg var en liten jente!

Etter den store Thanksgiving-middagen, som inneholde Turkey og stuffing, var det tid for pai. Igjen som den gossip girl-fanatikeren jeg er måtte jeg ha masse pai. Dette fordi Thanksgiving er yndlingshøytiden til Blair, og pai hennes yndlingsrett. Crazy? I know!


(Haha, jeg ser utrolig misfornøyd ut!)

Etter middag og pai var det tid for Bridal shower. Ikke den typiske Thanksgiving-aktiviteten, men igjen så var dette en uvanlig Thanksgiving. Årsaken til the Bridal shower var fordi vi har to par i familien som skal gifte seg. Begge er de supersøte, men kanskje litt for unge. De er tross alt på min alder! Nesten så jeg blir litt stresset her. Jeg har så vidt begynt med studiene mine, og giftemål står ikke på planen før om minst 10 år!

Bridal shower er forresten en gavefest for brud og brudgom. I dette tilfellet var det bare for oss jenter, og vi fikk høre om det første møtet, det første kysset og selve frieriet. Hele opplegget var utrolig romantisk og jeg får bare krysse fingre og tær for at mine venninner lager noe lignende for meg! Den morsomte delen var da brudgommen laget en brudekjole av dopapir til bruden sin!

Her er vi sammen med to brudene. Oda, Angie, Laura og meg!

Ville du ha giftet deg i begynnelsen av 20 årene?

Happy Thanksgiving!

Til tross for at vi ikke feirer Thanksgiving i Norge føler jeg at jeg må si Happy Thanksgiving til dere! De amerikanske slektningene våre ble ganske overrasket da de fant ut at vi ikke feirer thanksgiving hjemme i Norge. Noe vi absolutt burde gjøre for det er utrolig sweet. Har hatt en kjempekoselig dag med masse mat, hyggelige mennesker og glede! Akkurat nå er jeg helt tappet for energi og det eneste jeg vil er å sove! Skal lage et Thanksgiving innlegg til dere senere, men akkurat nå er det tid for drømmeland!

Det er fryketlig kaldt her i forhold til California! Holder nesten på å fryse ihjel. Det er minusgrader og snø over alt. Minner meg veldig om Norge!

Ville dere hatt Thanksgiving i Norge?

In Minnesota for Thanksgiving!

Da har vi nettopp ankommet Moorhead, Minnesota hvor vi skal være i et par dager for å feire Thanksgiving. Har aldri vært med og feiret Thanksgiving før, så gleder meg virkelig til å oppleve denne høytiden. Grunnen til at vi reiste til Minnesota for Thanksgiving er fordi vi har familie her. En stor familie rettere sagt, tror vi blir over 100 mennesker. Alle sammen er veldig hyggelige, og det er ganske moro å høre på når de forsøker å snakke norsk med oss!

Btw, Oda er et skritt nærmere å bli medlem av Mile High Club. Det satte seg en kjekkas ved siden av henne på flyet og de flørtet som et nyforelska par. It was so sweet!

Har dere feiret Thanksgiving før?

En liten hilsen fra flyet!

Da sitter vi på flyet på vei til Minneapolis, Minnesota! På grunn av høytiden gir de alle gjestene sine gratis internett og da kan jeg sende en liten hilsen til dere! I like it! Litt rart å tenke på at her sitter jeg, 10 000 feet over havet, og blogger.

Oda har skikkelig lyst til å bli medlem av Mile High Club, men med tanke på at vi ikke har sett en eneste kjekk gutt her, så tror jeg det blir litt vanskelig! Jeg er fornøyd med iPoden og spillelista mi. Da kan jeg heller drømme meg bort!

Uansett håper alle sammen får en fin natt!

Jeg sulter meg og så spiser jeg en kanelbolle!

Fikk et spørsmål fra Andrea om jeg ikke kunne fortelle om hva jeg spiser og hva/hvordan jeg trener. Det kan jeg godt gjøre, selv om jeg ikke har det beste kostholdet i verden.

Hvis man begynner med maten så kan jeg meddele at jeg spiser nesten hva enn jeg har lyst på. Det kan være alt fra et mørkeknekkebrød med leverpostei til en kanelbolle dyppet i melis. Med andre ord er jeg både sunn og usunn! Da jeg begynte på medisin i fjor høst måtte vi måle både blodsukker og kolesterolet vårt, og det ble en liten vekker for meg. Da begynte jeg faktisk å tenke på hva jeg putter inn i kroppen min. Jeg har for eksempel helt dilla på potetgull, beste godisen som finnes, men etter at jeg har skjønt hvor usunt potetgull egentlig er har jeg sluttet helt med det! (nesten i alle fall).

For noen år tilbake hadde jeg så utrolig lyst til å bli tynn. Og når jeg først bestemmer meg for noe går jeg 100% inn for det. Jeg begynte å telle kalorier, nektet meg selv mat, og spiste så og si aldri noe godteri. Mamma var redd for at jeg var på vei til å få spiseforstyrrelse, men selv tenkte jeg aldri den tanken. Etter en god stund ble jeg så “tynn” som jeg ville være og etter hvert begynte jeg å spise normalt igjen. Men “skillsen” med å nekte meg selv mat har hengt igjen. Så generelt sett spiser jeg ganske lite mat. Tror jeg må ha den minste magesekken i verden, for jeg blir mett på en, to, tre! Det er derimot ikke lurt å spise for lite mat. Da blir man bare sliten, får hodepine og lavt blodsukker. Det er viktig å gi kroppen næring!

Noe som derimot kan være litt lurt er å bytte ut vanlige matvarer med et litt sunnere alternativ. For eksempel kan man bytte ut den vanlige pastaen, risen og spaghettien med en fullkornsvariant. Fullkornsproduktene smaker helt likt den vanlige varianten, forskjellen er at den er mye sunnere! Jeg har og helt dilla på knekkebrødet Wasa Sport +. Det er kjempesunt, smaker godt og har en lav glykemisk index. Det vil si at det tar lengre tid før blodsukkeret stiger og lengre tid før man blir sulten igjen. Som pålegg liker jeg å spise leverpostei, egg og skinkeost. Drikken jeg drikker er vann og melk (Tine ekstra lett in my heart).

Føler dette ble et langt innlegg om kosthold, så tror det blir litt for langt og kjedelig hvis jeg skulle nevne treningsvanene mine og. Det får jeg ta en annen gang. Kan nevne så mye at nå for tiden er jeg veldig opptatt av å forbedre kondisjonen min. Og så tar jeg 50-100 sit ups før jeg legger meg nesten hver kveld!

Hva er yndlingsmaten deres?
Tenker du over hva du spiser?

I wanna be your birdie!

Siden jeg reiser til Minnesota om noen dager måtte jeg ha et par sko som kan gi meg litt varme. Hva er vel da bedre enn et par svarte Uggs? De er så behagelig og myke. Det er som å plassere føttene sine i en seng med bomull. Det minner meg forresten på at Dany sa noe priceless til meg på facebook i dag. “if we were birds I would make you a nest of cotton for you to place many eggs! hihihi ♥ peep.” Haha! Tror ikke jeg har ledd så mye på lenge da jeg leste det. *Peep, peep*

Uansett, her er mine nye Uggs:

Og min nye lue.

Bruker dere Uggs?

Gjesteinnlegg fra Oda

Heisann Hannas blogglesere!

Litt feil innformasjon på forrige innlegg, jeg var også enig i at det var en kringle! Basta bom, hade bra!