Extreme makeover, home edition.

Da Podge kom og hentet oss i dag for å kjøre til flyplasen hadde hun en liten overraskelse til oss. Hun ville kjøre å vise oss et hus som hadde vært med på Extreme Makeover USA i sommer. Det var ganske rart å høre om hele familiens historie og se det nyoppussete huset. Hele TV-programmet virket da så virkelig. Grunnen til at denne familien fikk være med på programmet var fordi de bodde i et lite falleferdig hus og hadde et barn i rollestol og et barn med ryggmargsbrokk. Dessuten deltok de aktivt i samfunnet og hjalp andre barn med handicap.

Det nye huset de fikk ble i alle fall nydelig. Med et gigantisk svømmebasseng i hagen!

Jeg fikk og svar på mange spørsmål jeg har lurt på angående programmet. Jeg fikk bekreftet det at husene bygges faktisk opp på bare 7 dager! Det er utrolig imponerende. Har begynt å forstå at det meste er mulig her nede. Lurte og på om familien visste om oppussingen på forhånd eller om alt er en stor overraskelse (slik som det fremstilles på TV). Det eneste familiene vet er at de er påmeldt programmet og de får nok sitt livs største overraskelse når de hører Ty si “Good morning Johnson family!”

En annen morsom ting som hendte i dag var at vi havnet på samme fly som flyflørten til Oda! Hahaha, hva er sjansen for det liksom? Han satt i flysetet foran oss, men spurte om han ikke kunne sette seg i mellom oss for å spille et skytespill! Ble en aldri så liten chick fight om oppmerksomheten til det motsatte kjønn, men er ganske sikker på at han ikke hadde så mye i mot det!


Ser dere på Extreme makeover?

38 kommentarer

Siste innlegg